Winstrol Depot (Multi Pharm) 10 ампули Винстрол

Winstrol Depot е стероид, използван в фаза релеф. Той увеличава мускулния растеж и силата. Препаратът одобрява процеса на анаболизма, без поява на странични ефекти. Неговият аналог се появява на пазара още през 70-те години на ХХ век. Първоначално лекарството се използва само в медицинската област, но много скоро намира широко приложение в спорта. Днес употребата му се препоръчва както за начинаещи, така и за опитни спортисти.

СВОЙСТВА И ЕФЕКТИ

Производителят на Winstrol Depot е известната фармацевтична компания Multi Pharm. Този стероид е лекарство под формата на инжекции. Активното му вещество е станозолол - анаболен стероид с ниски андрогенни показатели. Когато се прилага оказва бързо въздействие върху тялото. Разфасовката на препарата се състои от десет ампули, съдържащи 1 ml от разтвора с концентрация на активното вещество от 100 mg на ml.

Лекарството е широко използвано от спортистите, занимаващи се с бодибилдинг и вдигане на тежести благодарение на следните му действия:
Подобряване релефа на мускулите. Спортистите често го използват преди състезание с цел "изсушаване" на тъканите;
Стимулира организма да изгаря по-бързо излишните мазнини;
Подобрява апетита и ускорява метаболизма;
Подпомага премахването на натрупаната вода в тялото (допълнително изгаряне на мастните тъкани);
Намалява глобулина, вещество, което се отличава със способността си да се свързва с анаболните хормони, което допринася за по-доброто възприемане на действието на стероидите от страна на организма;
Съществува възможност за антипрогестатични и анти-естрогенни действия.
 

КАК ДА ПРИЕМАТЕ

Веществото става известно благодарение на действията си. Единичното му приложение не оказва влияние върху телесното тегло, но спомага за придобиването на мускулно изразено венозно "орелефяване". След курса на приемане на това лекарство, допълнителна терапия не е необходима. Ако целта на приемането е покачване на мускулна маса, най-добре е да комбинирате лекарството с по-мощни андрогени: метастанстенолон, анаполон или тестостерон. За компетентен курс на прием най-добре е да се направи консултация със спортен лекар. За набор от суха мускулна маса, най-добре е да обърнете внимание на комбинацията с Туринабол. На мъжете се препоръчва доза от 50 до 100 mg на ден с интервал между инжекциите един ден. При перорално приложение се препоръчва да се консумират между 10 и 50 mg дневно. Продължителността на курса е от 5 до 8 седмици. Тази доза се препоръчва за спортисти, заети със силови спортове. Спортистите, които участват в спортове, които изискват издръжливост, е добре да приемат минимална доза. Не забравяйте за ароматазните инхибитори на РСТ.

За  жените е по-добре да използват веществото в орална форма, за да се избегне възможността от появата на странични ефекти.
 

ОТЗИВИ

Винстрол от Мулти Фарм, чиято цена е малко по-ниска от тази на много продукти с подобен ефект, се приема изключително добре от спортистите. Много спортисти отбелязват своята висока ефективност. Отчетените нежелани реакции са изключителна рядкост.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×