Кошница:  0 0.00 лв.

Важна информация

 Как гарантирате за качеството на продуктите ?

 
Широката гама разположена на онлайн магазина Bulsteroid.com е само за спортни цели - анаболни и андрогенни стероиди, анти-естроген и продукти за изгаряне на мазнини. Ние предлагаме само доказани в спортните производители и сравнително обещаващи нови марки: Alpha-Pharma, Balkan Pharmaceuticals, Bayer Schering Pharma, Malay Tiger, British Dragon Pharmaceuticals, Lyka Labs, NeoLabs, Органон, General European Pharmaceuticals, Titan Healthcare & Pharmaceutical, Vermodje SRL и много други.

Има редица производители представени официално и разполагащи с фармацевтично качество (Balkan Pharmaceuticals, Vermodje Moldova, Desma, Органон и други), както и ъндърграунд производства с доказана надеждност (GEP, Malay Tiger, Titan Healthcare и други).

Ние предлагаме голям избор за клиента и разнообразие от ефективни продукти за спортни цели - от тестостеронови естери до анти-естрогени. Голяма част от стоките са винаги на разположение. Фалшиви стоки не предлагаме, защото ние работим само с изключително надеждни доставчици (които, от своя страна се занимават директно с производителите).

Разчитаме най-много на продукти, които имат система за автентичност предоставена от производителя, след закупуване на такъв продукт той може да бъде проверен за оригиналност (всяка кутия или блистер разполага с кодове прилагани на официалния сайт на производителя). Ние сме уверени в работата на всички предлагани от нас продукти, тъй като внимателно сме подбрали продукти, на които оригиналността се потвърждава. Ето защо, преди да поръчате препоръчваме ви да се запознаете с мнения за конкретните продукти и марки като цяло. Единственият начин да вземете правилно решение за ефективни продукти е да купувате само фармацевтично качество като Balkan Pharmaceuticals!

В настоящата икономическа ситуация е логично да има тенденция от стероиди с лошо качество или дори фалшифицирани продукти. Това се случва, не само в България, но и по целия свят. Професионалните спортисти отбелязват, че резултатите до голяма степен зависят от качеството на спортните агенти. Но трябва да подчертаем, че същите тези стероиди, не са магически хапчета или лекарства, които ще ви направят по-мускулест за кратък период от време. Най-добрите резултати се постигат чрез добра спортна диета, усилени тренировки, почивка и избягване на стрес.


 Как гарантирате за надежноста на доставката?


Магазин Bulsteroid.com осигурява максимална надеждност на доставката! За територията на България работим с куриерска фирма Еконт пратките се изпращат на същия ден веднага след вашата поръчка. За поръчки извън територията на България работим с Национални Пощи. Ако пратката е загубена по време на доставка, ние веднага ще извършим проверка (важи и за пратки извън Република България). Ако това не помогне и пакетът не бъде открит в рамките на 48 часа ние ще изпратим колета отново за своя сметка. При пратки за чужбина препоръчваме да следите колетите по баркод (тракинг номер), защото има ситуации, когато пратката е пристигнала до местоназначението, а клиентите чакат за писмено уведомление. 

Важно: При изпращане с националните пощи пратките стоят на склад 30 дни след пристигането си, ако през този период вие не потърсите колета си, той се изпраща обратно.


 Всички продукти ли са опаковани дискретно?

Всички поръчки са опаковани внимателно увити в многопластово фолио. Ако нещо се обърка и продуктите са били сериозно повредени след потвърждение на щетите, ние ще компенсираме загубите! Понякога при поръчки в чужбина отстраняваме опаковката на продукта (само чрез съгласието на клиента), защото така парцела заема много по-малко пространство. Очевидно е, че ако продукта се предлага в блистер, то винаги ще си остане в блистерна опаковка (не предлагаме разсипи или други неприемливи форми).

 Как става заплащането на поръчките?

За поръчки в чужбина работим със 100% предварително плащане, защото националните пощи не предлагат опция наложен платеж! Това е политиката, която практикуват всички в нашия бизнес. За поръчки в България работим, както споменахме с куриерска фирма еконт с опция наложен платеж (всяка пратка има опция преглед). При поръчки над 100 лева доставките се поемат от нас. 
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7