Кошница:  0 0.00 лв.

Turinox 100tab/10mg Malay Tiger

Out Of Stock
100 таблетки
Turinabol - популярен орален стероид. За първи път е произведен през 1961 г. и от тогава популярността му не спира да расте. Други имена, които се използват ши
виж повече +
80.00 лв.
Описание

Turinabol - популярен орален стероид. За първи път е произведен през 1961 г. и от тогава популярността му не спира да расте. Други имена, които се използват широко от спортисти и фармацевтични компании на световния пазар – Turinabol, turinover, Oral-Turinabol.

Той се отнася до групата от силно анаболните средства с умерен анаболен ефект и следователно по-малко количество на странични ефекти.


Лекарството се основава на принципа на отлагане на реакция, т.е. резултатът започва да се показва не толкова бързо, от колкото тестостерон, но е по-качествен. Основната отличителна черта на Turinabol Malay Tiger - не естрогенните му ефекти, не ароматизира и не задържане на вода в организма.

Резултат: наддаване на тегло получите в най-високо качество, солидна и красива мускулна маса! Многократно е доказано, че използване на туринабол индивидуално намалява риска от образуване на плаки и съдови кръвни съсиреци.


Анаболен ефект Turinabol Malay Tiger

Turinox има висока анаболна активност и ниска андрогенна активност, което го прави толкова популярен. Трябва да се отбележи, че има ниска ароматизация и умерена токсичност на чернодробната тъкан. Свойствата на анаболния стероид включват:


● Повишена здравина - физическите показатели не растат толкова бързо, от колкото по време на използването на по-силни стероиди, но силата се увеличава с няколко пъти.

● Подобрена мускулна маса и възстановяване - Turinabol може да подобри външния вид на спортиста, мускулите ще придобият релеф и ще бъдат по-силно изразени, за да се създаде голяма мускулна рамка за защита на костите, сухожилията и хрущялите на тялото.

● Повишена енергия - Атлетът се чувства неуморен и леко агресивен. Приемът на Turinox Malay Tiger има положителен ефект върху енергията и потенциала на спортиста.
Увеличаването на скоростта и силата на резултатите - спортистът е в състояние да увеличи гъвкавостта. Усеща се неуморност по време на тренировка и се тренира по-интензивно.Комбинация Turinox с други стероиди

Turinabol може да се използва самостоятелно или в комбинация с други анаболи. Например, за покачване на мускулна маса Turinabol може да се комбинира с тестостерон енантат или Sustanon. Боксьорите, за да увеличат бързината си използват Turinabol в комбинация с винстрол или тестостерон пропионат. Turinabol се комбинира с различни естери на тестостерон, защото увеличава техните анаболни ефекти върху организма на спортиста.Дозировка Turinox Malay Tiger и начин на приложение

Ако искате да знаете как се използва Turinabol, преди да започнете използване необходимо е да прочетете инструкциите на сайта.

Трябва да се разбере, че няма универсални дози. Всеки спортист трябва да избере разумната доза за него.

Най-оптимална доза Turinabol - от 30 до 40 мг на ден. Ако използвате Turinabol соло трябва да приемате анаболния стероид 3 пъти на ден в равни дози. Професионалните спортисти може да увеличат дозата до 60-80 мг на ден. 
 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7