Кошница:  0 0.00 лв.

Turinover 100tab/10mg Vermodje Moldova

В наличност
100 таблетки
Turinover има относително ниски андрогенни ефекти. По скала от 1 до 100 на андрогенен ефект Туринобол ще е някъде в шестата позиция. Сравнявайки го например с Dianabo
виж повече +
47.00 лв.
Описание

Turinover има относително ниски андрогенни ефекти. По скала от 1 до 100 на андрогенен ефект Туринобол ще е някъде в шестата позиция. Сравнявайки го например с Dianabol, отбелязвам че разликите са много големи андрогенен ефект на 45-а позиция и анаболен ефект на 90-ия.


Поради тази причина, Туриновер е стероид за насърчаване на бързото покачване на сила наддаване на тегло и мускулна маса.

Ако приемате, този стероид в продължение на няколко седмици, ще придобиете значителни резултати в качеството на сухи и стегнати мускули, без излишно задържане на течности.

 

Дозировка Туринабол

Дозите варират от 20 до 50 мг дневно, ефикасноста не зависи от нивото на дозата. Спортист с тегло 90 кг трябва да приема приблизително 30 мг / ден.


Дозата може да се увеличи до 5 таблетки (40-50 мг / ден). Тази доза отбеляза добри резултати в изграждането на чиста мускулна маса, сила, без задържане на вода и други нежелани реакции, свързани с естрогенната активност. Най ефективен цикъл с туринобол е съчетание с винстрол.Тагове: turinover

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7