Кошница:  0 0.00 лв.

Туринабол - Magnus

В наличност
100 таблетки / 10мг
Използва се в стероидни цикли за изсушаване на мускулите или в курсове за увеличаване на силата и покачване на мускулната маса.
виж повече +
66.00 лв.
Описание

Използва се в стероидни цикли за изсушаване на мускулите или в курсове за увеличаване на силата и покачване на мускулната маса.

 

Потенциално, Turinabol може да бъде препоръчан на спортисти от всички нива на опит - от начинаещи (соло или в несложни комбинирани курсове в умерена доза) до истински професионалисти (в сложни комбинации и в максимална доза).

 

 

Това, което ние не можем да кажем: Туринабол от Magnus Pharmaceuticals – качествен растеж на мускулите. С други думи, покачване на качесвена мускулна маса, която се запазва след цикъла за дълго време.

Също така имайте предвид, че Туринабол не придава странични ефекти, с други думи, почти не се срещат негативни ефекти от употребата му.

 

В спорта, включително и бодибилдинга този продукт се използва главно за покачване на сила и издръжливост. Той се използва предимно от мъже спортисти, но не само.

Жените също могат да използват Turinabol от Magnus за постигане на спортни цели, но само в минимални дози (от 5 до 15 мг на ден) и в продължение на максимум 6 седмици, за да се избегнат нежелани последици.

 

  • Препоръчителна дозировка за мъже : 30-50 мг дневно.

 

Ефекти от прием на Туринабол

 

● Увеличава червените кръвни телца.

● Осигурява високо качество на растежа на мускулите.

● Увеличава издръжливостта.

● Увеличава твърдостта и мускулното възстановяване.

 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7