Поръчка на Туринабол Депо - Pharm Tec

Прегледано: 432
50.00.лв
Кол-во:
     
Бърза поръчка

Turinabol Depot (pharm tec) - е един от малкото анаболи, които имат ефект със забавено приложение. Тоест резултатите са бавни, но са по-качествени.


Свойстра и ефекти на Туринабол Депот Фармтек

Основната активна съставка е chlorodegidrometiltestosteron която много напомня на действието на metandrostenalon. Тя се различава само в допълнителния атом на хлора при 4-ия въглероден атом. За първи път е патентован през 1961 г. Той не е склонен към ароматизиране и не води до такива странични ефекти като гинекомастия.

Съществуват и научни доказателства, че това лекарство може да намали риска от развитие на тромбофлебит. Това значително намалява нивото на свързващия половите хормони глобулин полов хормон, което води до значително увеличение на нивата на тестостерона.
 

Ефекти от приложението на Turinabol Depot:


● Подобряване на показателите за сила, без натрупване на вода в мускулите
● Увеличаване на броя на червените кръвни клетки в кръвта;
● Нарастването на сухата мускулатура. В този случай, след края на курса, мускулите остават на мястото си;
● Подобрена бързина и издръжливост. Следователно, често се използва от бегачите на дълги разстояния.

Turinabol от Pharm Tec има ниска анаболна активност (в сравнение с метана) и умерено ниска андрогенна активност, като липсата на възможността за ароматизиране прави стероида  много популярен сред различните спортисти. Можете да закупите
 

Как се приема Туринабол за мускулна маса и релеф

Оптималната доза е 20 до 40 mg дневно. Колкото е по-малък опитът на спортиста в приемането на AAS, толкова по-малка е дозата. За да поддържате еднакви нивата на препарата в тялото си, трябва да го вземете на всеки 6-8 часа. Курсът трябва да продължи от 6 до 8 седмици.

Успоредно, не е необходимо да приемате гонадотропин или анти-естрогени. Този продукт е идеален за покачване на мускулна маса или "сушене". Продължителността на курса обикновено трае от 6-8 седмици. Не е препоръчително да се увеличава това време. Тамоксифенът или негови аналози могат да се използват за терапия след курса. Когато за първи път се приема AAC, дозата през първите шест дни трябва да бъде не по-висока от 40 мг.

Само опитните спортисти могат да увеличат дозировката. Също така се препоръчват намалени дози за скачачите, боксьорите и бегачите.
 

Отзиви за Туринабол Депот

Спортистите, които вече са закупили Turanabol Depot, отбелязват висока ефективност без загуба на резултати. Събраната мускулна маса остава след курса. Нежеланите реакции са изключително редки и обикновено се свързват с превишаване на препоръчваната доза при ежедневна употреба.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×