Кошница:  0 0.00 лв.
  • Turanax Biotech Beijing Turinabol

Turanax Biotech Beijing Turinabol

В наличност
100 таблетки / 10 мг
Turanax с активна субстанция 4-dehydromethyltestosterone, която е една от най-използваните сред аеробни спортисти като борци и лекоатлетисти се среща под имената: Турик, Туранабол, Туринабол
виж повече +
50.00 лв.
Описание

Turanax с активна субстанция 4-dehydromethyltestosterone, която е една от най-използваните сред аеробни спортисти като борци и лекоатлетисти се среща под имената: Турик, Туранабол, Туринабол, Туриновер и други. Тя се характеризира с висока анаболна активност, но с намален андрогенен ефект (не се превръща в естроген).

Turanax от Biotech Beijing е във вид на таблетки, което прави употребата му доста по-удобна. Активното вещество трае в организма около 16 часа. Ефективността на този анаболен стероид е малко по-бавна като ефекта се усеща след втората седмица от приема. Ефектите, който туринабол изразява са повишаване на мускулна сила и бързо възстановяване, което е много важно за спортисти, които целят високи спортни постижения. Turanax няма да доведе до развитието на гинекомастия или акне, като също така той не засяга естествения тестостерон.

 
Как се използва Turanax – Туринабол

Опитните спортисти препоръчват туринабола да се приема в размер 20-40 мг дневно. Въпреки това, много спортисти увеличават дозата и въпреки това не се усеща поява на странични ефекти. Добавянето на протектори по време на цикъл с туринабол не е необходимо, но само ако се използва солово и по-малко от 9 седмици. Ако решите да комбинирате продукта с различни тестостеронови естери ще ви е нужен провирон или гонадотропин.
 
Стероидният цикъл с туринабол е един от най-безобидният и често се препоръчва на начинаещи спортисти. Като цяло екипа на bulsteroid.com препоръчва ако тепърва се запознавате със сферата на анаболните стероиди да започнете точно с този продукт. Продължителността на един стероиден цикъл обикновено трае от шест до осем седмици. Всичко зависи от вашия спорт и преследвани цели.

Комбинирането на Turanax с Тестостерон Енантат ще ви даде възможност за покачване на солидна мускулна маса. Ако спортистът не се занимава с културизъм, и основната му цел е сила и издръжливост, продуктът може да се прилага в количество от 10-20 мг дневно. Никога не забравяйте, че лекарството се елиминира поне 2-3 месеца от организма и приема му преди състезание, което изисква допинг контрол е недопустим.
 

Могат ли да се появят странични ефекти от туринабол

Това лекарство се счита за много сигурно, и поява на странични ефекти са изключително редки. Те обикновено са свързани с предозиране или непоносимост към отделните компоненти на препарата. Основният недостатък може да се нарече хепатотоксичноста. Ако използвате голяма доза в твърде дълъг курс може да доведе до намаляване на нивото на естествен тестостерон, развитието на преждевременна еякулация или еректилна дисфункция.
 
Но, както вече бе казано, вероятността от тези събития е изключително ниска. Стриктното придържане към инструкциите за дозиране ще ви спаси от отрицателното въздействие на почти всяко лекарство.
 

Тагове: turanax, turinabol biotech

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7