Кошница:  0 0.00 лв.

Turanabol 60tab/10mg Balkan Pharma

Out Of Stock
60 таблетки по 10мг
Описание Turanabol от Balkan Pharmaceuticals Основата на този стероид е  активното вещество hlordegidrometiltestosteron, неговият състав е много подобен на Methandrostenolone (метан), като единствената разлика н
виж повече +
60.00 лв.
Описание

Описание Turanabol от Balkan Pharmaceuticals

Основата на този стероид е  активното вещество hlordegidrometiltestosteron, неговият състав е много подобен на Methandrostenolone (метан), като единствената разлика на Turinabol и Метан е химическия състав - хлорен атом. Препаратът Turinabol е създаден в Германия през 1961 година. На прост език Turanabol от Balkan Pharmaceuticals е метан, но без задържане на вода в организма.
 

Приложение Turanabol

Прилагането на Turanabol има следните положителни качества:

Увеличаване на производителността на енергия, без натрупване на вода в организма.
Увеличение на издръжливостта на спортиста в тренировките. Това лекарство се използва много често в спортове като борба и бокс, където важно роля играе издръжливостта.
Покачване на чистата мускулна маса.
 
Туранабол от Балкан Фарма има ниска андрогенна активност, която от своя страна е различна от метана, така че спортистите не могат да се плашат от гинекомастия. Заявление Turanabol от балканските Pharmaceuticals
Трябва да се отбележи, че оптималната доза на Turanabol е 20-50 мг на ден.

Тази доза ще поддържа нитовто на хормони в кръвния поток. Turanabol от Balkan Pharmaceuticals е подходящ в стероидни цикли за релеф. Стероидният цикъл има продължителност обикновено 6-8 седмици. За начинаещите, ние съветваме да го приемат индивидуално с доза от 40 мг. Прилагането на Turanabol от Balkan Pharmaceuticals не изисква анти-естрогени, или гонадотропин, можете просто да закупите една опаковка тамоксифен от аптека.

Странични ефекти Turanabol

Странични ефекти от Turanabol почти никога не се срещат при здрави хора, Turanabol както всички орални стероиди създава напрежение в черния дроб, но дори и така отрицателния ефект върху черния дроб не е голям. В нашия онлайн магазин можете да си купите оригинален Turanabol от Balkan Pharmaceuticals, също така нашите експерти ще ви помогнат да направите вашият стероиден цикъл.
 
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7