Поръчка на Trenacetat 100 - Parabolan от Малай Тайгър

Код на продукта: 10amp 150mg
Наличност: В наличност
Прегледано: 175
96.00.лв
Кол-во:
     
Бърза поръчка

Всеки атлет, състезател или бодибилдър прибягва до анаболните стероиди, с цел да повиши своята форма до възможният максимум. Параболан представлява наименованието на анаболният стероид Тренболон. Тренболон е може би най-силният инжекционен стероид, който бива използван от различни спортисти.

Неговото действие е около 5 пъти по-силно от това на
тестостерона, така че сами може да си представите до каква сила и мощ води този препарат. Тренболон има много силно анаболно и андрогенно действие, полу-живота на този препарат е 14 дни, а в случай, че ще Ви предстоят допинг тестове е добре да знаете, че той може да бъде засечен в организма до 5 месеца след последният му прием.
 

Действие и ароматизация

Trenacetat Malay Tiger е анаболен стероид, които е много устойчив на ароматизация – с други думи, той не се преобразува в естроген, което е страхотен ефект, търсен от всички атлети и бодибилдъри. Освен това, тренболон е и много устойчив към метаболизма на тялото и успява да се задържи в него много повече от останалите стероиди и не се изхвърля под формата на метаболити.

Анаболният стероид Параболан е препарат, който се препоръчва главно за основен период, периода в който искате да покачите най-много мускулна маса. Със силното си анаболно действие, той ще ви помогне да изградите чиста мускулна маса, която е с много добро качевство. Килограмовият прираст обикновено не е много голям, защото за разлика от другите стероиди – параболан не задържа вода в организма на използващият го атлет и по този начин хората, които го използват виждат прираст на чиста мускулна маса и МНОГО сила.

Хубавото за този стероид е, че освен в периоди на качване, много състезатели го използват и в период на изчистване на мазнини, защото ако бъде съчетан с правилните тренировки и хранителен режим, резултата идва в рамките на няколко седмици. Стероида е силно анаболен, но има и андрогенни ефекти, които не трябва да бъдат пренебрегвани. Затова се старайте да използвате препарата само в дозите, в които ви е предписан от лекар.

Дози, прием, странични ефекти

Трудно е да се приеме някаква средна доза за прием за всеки, тъй като дозировката е строго индивидуална за всеки човек, зависи от ръст, пол, килограми, опит и още много други фактори. Затова за да изберете най-добрата за вас доза е добре да се допитате първо до медицинско лице.

Все пак, има общоприети дози, които гласят, че начинаещите могат да приемат параболан в дози между 152 и 220мг на седмица, което ще рече от ампула до ампула и половина на всеки 7 дни. Това е дозата, която би дала добри резултати на човека, който използва препарата, стига разбира се да има добър хранителен и тренировъчен режим.

Средно напредналите може да приемат продукта, в дози между 228 и 456мг на седмица, а напредналите атлети могат да вдигнат дозата и до 500мг на седмица, но разбира се с повишено внимание и редовно себенаблюдение.
Страничните ефекти на продукта не би трябвало да се проявят при никого, в случай, че използвате продукта в нормални дози. При превишаване на дозите е нормално да се изпитат нормалните за всички анаболни стероиди странични ефекти като омазняване на кожата, агресивност, депресия, женски гърди и тн.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×