Кошница:  0 0.00 лв.

Testosterone P Multi Pharm propionat

Out Of Stock
10 ампули
Сред цялото фармакологично разнообразие съществуват някои редки стероиди, които са подходящи за всички категории атлети, независимо от опита, който са натрупали. Едно от тези лекарства е тес
виж повече +
55.00 лв.
Описание
Сред цялото фармакологично разнообразие съществуват някои редки стероиди, които са подходящи за всички категории атлети, независимо от опита, който са натрупали. Едно от тези лекарства е тестостерон пропионат (Multi Pharm). В магазина на Bulsteroid.com можете да закупите тестостерон във всяка форма на етера - от пропионат до изокапроат или деканоат.
 

СВОЙСТВА И ЕФЕКТИ

Приемът на този препарат гарантира на спортиста положителни резултати в няколко направления. Мускулният релеф е осезаем, наблюдава се хипертрофия на тъканите; Здравословно състояние - подобряване на външния вид, укрепване на имунитета; Увеличаване на силата и издръжливостта, експлозивен растеж; Либидо - увеличено през целия курс . Факт: при нас можете да си купите стероиди за комбиниран курс с тестостерон.
 

НЕЖЕЛАНИ ЕФЕКТИ

Както всяка форма на тестостерона, Testosterone P ( на Multi Pharm) е склонен към ароматизиране. Това може да доведе до гинекомастия, задръжка на течности в тялото, обриви по кожата, повишено кръвно налягане и прекомерна агресивност. За да избегнете това, е необходимо да следвате препоръките в ръководството и да използвате ароматазни инхибитори. Съвет: не е излишно да се консултирате със спортен лекар преди началото на курса.


КАК ДА ПРИЕМАТЕ ПРЕПАРАТА

Инструкции за употреба на лекарството Тестостерон Р от Multi Pharm:

Оптималната доза е 50 mg за начинаещи, 100 mg за опитни спортисти. Инжектират се всеки ден. Не превишавайте продължителността на курса. Той трябва да е зa 4 до 6 седмици. Ако имате достатъчно опит и можете да продължите курса повече от 6 седмици, задължително е да включите гонадотропин и внимателно да наблюдавате нивото на естрадиола. Може да направите комбинация с ААС в зависимост от това какво точно целите да постигнете. За изсушаване  и качване на суха мускулна маса, може да направите комбинация със Stanozolol, а за засилено увеличаване на мускулите - с Метан и Трениболон. След приключване на курса с тестостерон Р задължително трябва да проведете терапия с антиестрогени и тестостеронови бустери.


ОТЗИВИ

Testosterone Р е много търсен в редица спортни сфери: лека и тежка атлетика, бодибилдинг, екстремни силови спортове, колоездене, пауърлифтинг. Някои състезатели го използват, за да увеличат силата и издръжливостта си, а други – за да наддават на тегло. Всичко това е благодарение на универсалността на продукта и минималната вреда за здравето.
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7