Поръчка на Тест. Пропионат 10 ампули от Балкан Фарма

Код на продукта: 10 ампули 1ml/100mg
Наличност: В наличност
Прегледано: 604
50.00.лв
Кол-во:
     
Бърза поръчка

Testosteron Propionat, произведен от Balkan Pharmaceuticals - е модерно и ефективно лекарство (стероид) с една и съща активна съставка. Сред ефектите, които осигорява стероида се включват подобрения като: качествен растеж на мускулите, повишена твърдост на мускулите, повишаване на силата и апетита.
 

Имайте предвид, че този тестостеронов естер може да се прилага ефективно не само в спортната практика за изграждането на тялото, но също така и в медицината. Активното лекарствено вещество в действителност има широка практика на медицински приложения, и се използват не само за лечение на хора и присъщите им заболявания, но също и при лечението на жени.


Propandrol (Тестостерон Пропионат) започва да работи буквално в рамките на 1-2 дни след инжектирането, като безумно увеличава мощността и силата. Това лекарство се прослави с употребата си в спортове като вдигане на тежести, защото покачването на силата е незабавно, без да се задържа излиза вода в организма, което е необходимо за този спорт. Полуживотът на Propandrol от Балкан Фарма в организма е в продължение на 2-3 дни, това намалява риска от развитие на андроген в организма, което предотвратява странични ефекти като гинекомастия, акне и други. Един недостатък на тази формулировка е, че инжекциите трябва да се поставят често, като например на всеки втори ден.

 


Това лекарство е идеално за начинаещи атлети, защото ще възстановява мускулите много бързо след тренировка и не оказва влияние върху черния дроб.
 

Ефект на тестостерон пропионат (Propandrol Balkan)

Активната съставка на лекарството е пропионат естер, тестостерон, който е един от най-старите и най-популярните стероиди на пазара. За първи път го синтезират в средата на 20-ти век, като почти веднага влезе в продажба. Какво е забележителното на тестостерон пропионат, произведен от Balkan Pharma? Първо, имайте предвид, че е много ефективен стероид с достатъчно висока анаболна и андрогенна активност.

На второ място, нека да кажем, че този анаболен андрогенен стероид проявява своя ефект достатъчно бързо, обаче, дейността му не продължава много дълго. Полу жувитът му след инжекция е около 2 дни, така че обикновено се използва в рамките на ден или на всеки трети ден.
Трето, ефектите на тестостерон пропионат са разнообразни в множествено число, много от тях са изключително важни за спортисти, които искат да подобрят физическата си форма:

Осигурява високо качество от растеж на мускулите;
Увеличава силата;
Увеличава твърдостта на мускулите;
Увеличава мускулното възстановяване;
Ефект от изгаряне на мазнини;
Повишава либидото.
 
От друга страна, тестостерон е лекарство което може да покаже някои странични ефекти. По-специално, спортистът може да се изправи пред странични ефекти с андрогенен характер.
Има и вероятност за намаляване на собственото производство на тестостерон. Ето защо, по време на приемът му трябва да се подхожда с най-голяма сериозност.

Условия на съхранение: на първо място, ампулите не трябва да бъдат подложени на влага или ярка светлина, така че е най-добре е да го държите на тъмно и сухо място. Второ, температурата на съхранение не трябва да надвишава стайната.

Как се използва Testosteron Propionat Balkan Pharma

В спорта това лекарство се използва основно от мъже. Приложение обикновено се извършва, за да се получи качествен растеж на мускулите и увеличаване на издръжливостта и спортните постижения.
Този продукт произведен от Balkan Pharma развива физическата форма и като цяло подобрява спортните постижения. Дозите, препоръчвани за спортисти са - 100-200 мг през ден или на всеки трети ден. Цикъл с тестостерон пропионат в повечето случаи да се извърши заедно с други анаболни стероиди. С кои стероиди трябва да се комбинира?

Цикъл с тестостерон пропионат от Balkan Pharmaceuticals + стероидът станозолол може да бъде избран от спортисти, които искат да получат висококачествени мускули и да се отървът от излишните мазнини. Това е една чудесна комбинация, която се е доказала при много спортисти. Други популярни цикли : комбиниран прием с туринабол, метан, нандролон фенилпропионат или тренболон ацетат. Всички тези стероидни цикли могат да окажат най-добри резултати в зависимост от задачите.

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×