Testosterona E 10amp/250mg Balkan Pharma

Код на продукта: 10 ампули 1ml/250mg
Наличност: В наличност
Активното вещество Testosterona Е е тестостерон енантат, тази форма е една от най-дългите естерни вериги включващи естери на тестостерона, което означава, че повечето от тестостероновите лекарства съдържа много по-малко от активното вещество от Testosterona E.
Тестостерон енантат се абсорбира много бавно в кръвта, той работи в дълъг и продължителен период от време и бавно се екскретира от тялото. Тези ефекти го правят отличен избор за дълги стероидни цикли за покачване на мускулна маса. Недостатъкът му е неравномерното усвояване от кръвния поток, натрупването и оттеглянето от организма, поради което има странични ефекти, като например натрупване на течности.

Как се приема ТЕСТОСТЕРОН ЕНАНТАТ BALKAN PHARMA?

Цикълът с тестостерон енантат обикновено продължава от 6 до 8 седмици, при дози в размер на 250-500 (до 750) мг. След 2-3 седмици след последната инжекция трябва да се започне след цикълна терапия с Кломифен или Тамоксифен. Желателно е да се приемат средства, като Провирон или ароматазен инхибитор анастрозол.
Тестостерон енантат може също така да бъде комбиниран със силни анаболни стероиди, като метан, нандролон и тренболон, докато ако се използва за релеф с оксандролон, Primobolan и болденон.
 

Страничните ефекти на Тестостерон Енантат BALKAN PHARMA

Поради високата си естрогенна активност Testosterona E може да предизвика странични ефекти като гинекомастия, задържане на течности в организма и образуването на мазнини по тялото – това се избягва, като се приемат ароматазни инхибитори или антиестрогени.
В същото време, поради високата андрогенна активност Testosterona Е може да предизвика акне, или потискане на собственния тестостерон това се елиминира с приложението на гонадотропин

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×