Кошница:  0 0.00 лв.

Test P (Magnus Pharmaceuticals) тестостерон пропионат флакон

В наличност
10 мл флакон
Сред цялото фармакологично разнообразие съществуват някои редки стероиди, които са подходящи за всички категории атлети, независимо от опита, който са нат
виж повече +
44.00 лв.
Описание

Сред цялото фармакологично разнообразие съществуват някои редки стероиди, които са подходящи за всички категории атлети, независимо от опита, който са натрупали. Едно от тези лекарства е тестостерон пропионат (Magnus). В магазина на Bulsteroid.com можете да закупите тестостерон във всяка форма на етера - от пропионат до изокапроат или деканоат.


СВОЙСТВА И ЕФЕКТИ

Приемът на този препарат гарантира на спортиста положителни резултати в няколко направления. Мускулният релеф е осезаем, наблюдава се хипертрофия на тъканите; Здравословно състояние - подобряване на външния вид, укрепване на имунитета; Увеличаване на силата и издръжливостта, експлозивен растеж; Либидо - увеличено през целия курс . Факт: при нас можете да си купите стероиди за комбиниран курс с тестостерон.


НЕЖЕЛАНИ ЕФЕКТИ

Както всяка форма на тестостерона, Test P (на Magnus Pharmaceuticals) е склонен към ароматизиране. Това може да доведе до гинекомастия, задръжка на течности в тялото, обриви по кожата, повишено кръвно налягане и прекомерна агресивност. За да избегнете това, е необходимо да следвате препоръките в ръководството и да използвате ароматазни инхибитори. Съвет: не е излишно да се консултирате със спортен лекар преди началото на курса.


КАК ДА ПРИЕМАТЕ ПРЕПАРАТА

Инструкции за употреба на лекарството Тестостерон Пропионат от Magnus:

Оптималната доза е 50 mg за начинаещи, 100 mg за опитни спортисти. Инжектират се всеки ден. Не превишавайте продължителността на курса. Той трябва да е зa 4 до 6 седмици. Ако имате достатъчно опит и можете да продължите курса повече от 6 седмици, задължително е да включите гонадотропин и внимателно да наблюдавате нивото на естрадиола.

Може да направите комбинация с ААС в зависимост от това какво точно целите да постигнете. За изсушаване  и качване на суха мускулна маса, може да направите комбинация със Stanozolol, а за засилено увеличаване на мускулите - с Метан и Туринабол.

След приключване на курса с Test Р задължително трябва да проведете терапия с антиестрогени и тестостеронови бустери.


ОТЗИВИ

Test Р е много търсен в редица спортни сфери: лека и тежка атлетика, бодибилдинг, екстремни силови спортове, колоездене, пауърлифтинг. Някои състезатели го използват, за да увеличат силата и издръжливостта си, а други – за да наддават на тегло. Всичко това е благодарение на универсалността на продукта и минималната вреда за здравето. 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7