Кошница:  0 0.00 лв.

Test P 10ml Nove Pharm Testosterone Propionate

Out Of Stock
флакон 10мл
Тестостерон пропионат (Testo P 100 Nove Pharma) - е доказан анаболен стероид с висок индекс на андрогенна и анаболна активност. Тестостеронът пропионат е един от най-използваните анабо
виж повече +
39.00 лв.
Описание
Тестостерон пропионат (Testo P 100 Nove Pharma) - е доказан анаболен стероид с висок индекс на андрогенна и анаболна активност. Тестостеронът пропионат е един от най-използваните анаболни стероиди от спортисти, защото придава много положителни ефекти като покачване на висококачествени маса, изгаряне на мазнини, увеличаване на физическата сила, повишаване на либидото. Също така, има доказателства за намаляване на риска от коронарна болест на сърцето.

 
Как се употребява тестостерон пропионат

Едноименното действащо инжекционно вещество е ендогенен тестостерон, за които е прикрепен верига етер пропионат. Целта на тази промяна е за разширяването на хормона 24-48 часа, в чист вид, защото той е активен за много кратко време (по-малко от един ден).

Най-честите и препоръчителни дози са 100 мг през ден. По-опитните спортисти могат да увеличат дозата на индивидуална основа. Въпросите на начинаещи трябва да се обсъждат със специалист, но най-препоръчително е да започнат с 50 мг през ден.

Женито могат да използват тестостерон пропионат, но в кратък период от време поради високите андрогенни свойста. На теория, дори най-ниската доза може да доведе до вирилизация, но в някои случаи влияе много добре на жени в дози от 20-30 мг през 2 дни в период 3-4 седмици.

Употребата на тестостерон пропионат може да се извършва соло или в комбинация с други анаболи за максимални резултати. Важно е да се помни, че всяка комбинация разбира се изисква терапия след цикъл, дори и лекарствата да са сравнително безопасни.
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7