Кошница:  0 0.00 лв.

Test Enan 10 ml Nove Pharm Testosteron Enantat

Out Of Stock
флакон 10мл
Testosterone Enanthate Nove Pharma - стероид с удължено действие и високо анаболна и андрогенна дейност. Той е популярен в силовите спортове като културизъм и вдигане на тежести, както и в много други дисципл
виж повече +
42.00 лв.
Описание
Testosterone Enanthate Nove Pharma - стероид с удължено действие и високо анаболна и андрогенна дейност. Той е популярен в силовите спортове като културизъм и вдигане на тежести, както и в много други дисциплини, където основния преуритет е увеличаване на мускулната маса и силата.

Активната съставка на лекарството е тестостерон енантат, който е естер на тестостерон. Това е един от най-популярните стероиди за мускулно покачване с удължено действие. В зависимост от организма метаболитното действие на стероида може да продължи от 2 до 3 пълни седмици. Времето му на полуживот е около 6-8 дни.
 

Тестостерон Енантат: Ефекти

Този стероид може да се прилага ефективно не само в спортната практика като допинг агент, но също така и в областта на медицината като лекарство. Най-често в спорта се използва от мъже, а в медицината, той може да бъде полезен при лечение на различни заболявания. Тестостерон Енантат от Nove Pharma е идентичен продукт с другите производители предлагащи тази активна субстанция. Енантат може да се прилага при недостиг на тестостерон в организма, ендокринната импотентност, нарушения на сексуално развитие, при признаци на менопауза при мъжете и в други случаи. При жените, индикациите за използването му може да бъдат - ендометриоза, менопауза, остеопороза, рак на млечните жлези и дори маточни фиброиди.

Какви други позитивни влиания може да окаже тестостерон енантат за един спортист? Използването на това лекарство може да се асоциира с множество важни подобрения в областта на спорта. Преди всичко той е в състояние да доведе до по-голям набор от мускулната маса, увеличаване на издръжливостта и силовите характеристики, както и подобряване на работоспособността. Също така, едни от най-значителните ефекти са: Напомпващ ефект, отстраняване или смекчаване на последици от болки в ставите, повишено желание за тренировки и повишаване на общата жизненост.

Първоначалното му действие се осеща като засилване на либидото / сексуално желание. В съответствие с препоръките Test. Enan Nove Pharma дава ясно изразен анаболен ефект. Въпреки това, в същото време се характеризира с доста силна андрогенна активност, която може да се изрази в съответна проява на странични ефекти. Например: мазна кожа, пъпки, акне, високо кръвно налягане. Жените, които мислят да използват такова лекарство трябва да внимават за признаци от маскулинизация, която се обособава като: окосмяване по тялото, промени в качеството на кожата и дори задълбочаване на гласа.

Други възможни нежелани реакции от приложението на тестостерон енантат: намаляване на производството на тестостерон в организма, нарушено либидо след цикъла, естрогенни нарушения - прекомерно задържане на вода, симптоми на гинекомастия, повишена телесна мазнина. За да се предотвратят възможните последици от терапията след цикъла обикновено се използват анти естрогенни лекарства (кломифен или тамоксифен), а в хода на цикъла може да се наложи и приложение на местеролон (лекарството - Proviron).

Ако искате да продължите изследванията за свойствата на лекарството, можете да посетите нашия форум. Там ще намерите подробни описания на различни активни съставки и фармакологични средства, които са от значение в спорта. В заключение, следва да се добави, че този стероид трябва да се съхранява на сухо и тъмно място при стайна температура. Като предпазна мярка: да се ​​пази от домашни любимци и деца.

 

Стероиден цикъл с тестостерон енантат

В днешни дни това лекарство се използва най-често в спортната практика главно за набор от мускулна маса, увеличаване на издръжливостта и силата. Той може да се използва ефективно в различни спортове, които изискват подходящи подобрения.

За спортни цели обикновено дозировката на енантата е в района на 250-500 мг на седмица. Може да се използват и големи дози (около 750 мг на седмица), ако е необходимо. В съответствие с концентрацията на активното вещество препоръчителната доза е точно 1 мл от лекарството (250 мг) или 2 мл за седмица (500 мг). За най-добри резултати при стероиден цикъл с тестостерон енантат обикновено се прави комбинация с други стероидни препарати. Възможностите за ефективни стероидни цикли са много, защото тестостеронът е напълно съвместим с много от популярните стероиди - от тренболон до болденон.

Комбиниращата схема се избира индивидуално и зависи от много различни фактори, включително опита в приложението на стероиди, преследваните цели и наличните финансови ресурси.

Приложението на тестостерон енантат и нандролон деканоат е чудесна комбинация за мощен растеж на мускулна маса. Примерните дози са както следва: 250-500 мг от тестостерон и около 200-400 мг от нандролон за една пълна седмица. Задължително приемайте по време на цикъла Провирон – една таблетка сутрин и една таблетка вечер преди лягане.

От друга страна, използването на енантат във връзка с метандростенолон придава много бърз ефект от покачване на мускулна маса и подобряване на силовите характеристики. Дозите са индивидуални, но обикновено са около 30-50 мг на ден метан и близо 250-500 мг от тестостерон седмично.

Ако планирате да използвате този анаболен препарат и се нуждаете от съвети на опитни специалисти, моля посетете нашия форум, където ще намерите отговори на всички ваши въпроси. Сред консултантите ни са професионален треньор по културизъм, както и спортен лекар.
 

Тестостерон Енантат : Мнения

Мненията и отзивите от спортисти са надежден източник на полезна информация за фармацевтичните препарати. Така може да се посочат силните страни на стероида и да се придаде информация за необходимите инструкции за употребата и предопреждение за възможни странични ефекти. На тази основа, вие ще можете да изберете точния продукт. Ако искате да изследвате мнения за този енантат или за всеки друг продукт, от който се интересувате, нашия форум е доказано място. Там са отворени много полезни теми за изучаване на информация като винаги можете да поискате препоръка от опитни консултанти.

Ако се интересувате от конкретни изявления, прегледите за Енантат 250 го обобщават като значително нов и работещ стероид. Доста мощен анаболен агент, който заедно с подходящо хранене и тренировки ще спомогне за постигане на увеличение в силата, издръжливостта и значителен набор на мускулна маса.

 
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7