Кошница:  0 0.00 лв.

Sustalin 250 10ml Nove Pharma Sustanon

Out Of Stock
флакон 10мл
Sustalin 250 - мощен анаболен и андрогенен стероид, който може да се похвали с невероятно дълга и разнообразна експозиция (стимулиране на растежа на мускулите и увеличаване на силата, укрепване на
виж повече +
59.00 лв.
Описание
Sustalin 250 - мощен анаболен и андрогенен стероид, който може да се похвали с невероятно дълга и разнообразна експозиция (стимулиране на растежа на мускулите и увеличаване на силата, укрепване на имунната система и нормализиране на азотния баланс в организма). Той се произвежда от значително новата компания Nove Pharma.

Не е трудно да се отгатне, че основната област на приложение на този инжекционен стероид е спорта. Той се използва активно в бодибилдинга, вдигането на тежести и в много други дисциплини, като средство за бързо покачване на мускулна маса, сила и издръжливост. Той също така е много полезен при медицински или терапевтични цели.
 

Описание Sustalin 250: действие и ефект

В основата му се съдържат 4-ефективни тестостеронови естери: тестостерон пропионат тестостерон фенилпропионат, тестостерон изокарбонат и тестостерон деканоат.
Първо ще почувствате ефекта на тестостерон пропионат (естера с най-ниския полуживот - един ден). Той идва в експлоатация почти веднага след инжектиране, и насърчава растежа и развитието на мускулна маса и увеличаване на силата.

Посредством е тестостерон изокарбонат - този естер има малко по-продължително действие (около два дни), и приема му води до увеличаване на мускулната маса с високо качество и увеличаване на силата.

След това, свойствата и ефекта на лекарство Sustalin 250  продължават с тестостерон фенилпропионат (дейност до 5 дни). А след това идва ред и на тестостерон деканоат (този тестостеронов естер притежава най-дълго действие 15-16 дни и спомага за растежа на мускулите, увеличаване на силата, апетита, укрепване на имунната система, костите, сухожилията и ставите).
 
Като цяло дейността на Sustalin 250, ще се усети още в началото на стероидния цикъл (период на активност - 24 дни, което елиминира спортиста от необходимостта за чести инжекции), и ще доведе до следните подобрения:
 
Максимално увеличение на мускулната маса;
Значително увеличение на енергията и издръжливостта;
Укрепване на костната структура на тялото;
Премахване на болки в ставите, подобряване на функцията на сухожилията;
Повишен апетит и укрепване на имунната система;
Повишено желание за тренировки и увеличаване на общата жизненост;
Нормализиране на азотния баланс;
Повишаване на либидото по време на цикъла.
 
Въпреки това, по време на рецепцията може също така да се предизвикат смущения или страничните ефекти, дължащи се на силните ефекти от Sustalin 250 Nove Pharma. По-специално, могат да се появят известни андрогени и естрогенни странични ефекти като: гинекомастия, повишена телесна мазнина, мазна кожа, акне и др. Освен това, това лекарство може да повлияе неблагоприятно на продукцията на тестостерон, което означава - намаляване на либидото и сексуалната активност в края на цикъла.

Важно е да се отбележи, че Sustalin 250 трябва да се използва само от мъже. Женският пол може да се сблъскат с маскулинизация (процес на натрупване на мъжки полови белези).
Съхранението на това лекарство е подобно на всички други инжекционни стероиди, трябва да се извършва на сухо място, далеч от пряка слънчева светлина и влага.

 

Инструкции: Как се употребява Sustanon от Nove Pharma

Тъй като лекарството е смес от четери цели тестостеронови естери, най-често се използва в стероидни цикли за мускулна маса, сила и издръжливост. Често спортисти го използват солово, а по напредналите го комбинират с други анаболни препарати.
Препоръчителна доза Sustalin 250 - 250-500 мг на седмица (лекарството обикновенно се поставя веднъж седмично). Времетраенето на един стероиден цикъл е около 6 седмици (като много зависи от целите, които се преследват). Като цяло, тези обеми на продължителност и честота на прилагане трябва да бъдат достатъчни, за да почуствате въздействието на този тестостеронен микс.

Важно: Концентрацията на активно вещество е в доста удобен флакон - 250 мг в 1 мл, което позволява по-лесно да се определи дозата, необходима за прилагане. Така че, за получаване на препоръчителната доза от 250 мг се нуждаете точно от 1 мл от лекарството, а доза от 500 мг 2 мл, и т.н. Между другото, един такъв флакон стига точно за 4-5 седмици.

 

С какви други анаболни стероиди мога да комбинирам Sustalin 250?

Вариантите са много, но за постигане на максимално мускулно развитие това лекарство най-добре се комбинира с нандролон и / или Данабол (Метандростенолон). Например, тестостерон микс (250 до 500 мг седмично) + метан (около 40 мг на ден) + станозолол (за изход след края на цикъла). Също така, за да се сведът до минимум страничните ефекти се използват Proviron, и РСТ - Clomid / Тамоксифен и Прегнил 5000.

За покачване само на чист мускул Sustalin 250  може да се комбинира със станозолол и / или Туринабол. Например, Winstrol Depot (50 мг на ден) + тестостерон микс (в 250-500 мг на седмица), като винстрола може да се замени с туринабол също в доза от около 40-50 мг на ден.

По принцип, използването на Сустанон 250 от Nove Pharma може да се превърне в основа на много други стероидни цикли, а не само тези, които споменахме по-горе. Всъщност, единственото ограничение е само във вашите финансови възможности и въображение. За да научите повече относно комбинации с този анаболен стероид моля посетете нашия форум: контактувайте свободно с някой от нашите консултанти (майстор на спорта, опитен спортен лекар и други специалисти), за да получите полезни съвети или препоръки за ефективна употреба.
 

Sustalin 250: отзиви, факти и мнения

Този стероид е широко използван в спортната практика. Той най-често се използва в културизма и вдигането на тежести. Така че не е изненадващо, че мненията за този стероид в мрежата са толкова чести, защото колкото повече търсене има даден продукт толкова повече мнения съществуват за него.

Но какво точно разкриват спортистите вече закупили и тествали този анабол на практика? Дали те са доволни от неговото качество и въздействие?
По-голямата част - да. С други думи, почти всички мнения за Sustalin 250 са положителни. Някой от клиентите описват различните ефекти на лекарството като: силно стимулиране на мускулния растеж, силова издръжливост, а някой са най-доволни от неговата дългосрочна дейност (до 24 дни).

Също така на прегледите за този сустанон разкриват, че стероидът е отлично средство за база. Разбира се, може да се използва ефективно и в комбинация с други стероиди за постигане на по-значими резултати. Така, съчетавайки този микс от тестостерони със станозолол или туринабол, ще получите силен релеф и красив оформен вид на мускулите, а ако го приемате със нандролон или метан ще получите максимално увеличаване на мускулната маса и сила.
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Multi Testo 10ml/350mg GEP
Omnadren 5 апули Jelfa
Sustamed Balkan Pharma Sustanon
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7