Кошница:  0 0.00 лв.

PRIMOBOLAN Bayer-Shering Turkey 1ml/100mg

Out Of Stock
1 ампула 1мл.
Аптечен примоболан от Bayer Примоболан е по-известното наименувание на анаболният стероид,
виж повече +
19.00 лв.
Описание

Аптечен примоболан от Bayer

Примоболан е по-известното наименувание на анаболният стероид, имащ активна съставка Метенолон и прибавен естер на енантат, който служи за увеличаване продължителността на действие на препарата. Примоболан е един от най-меките стероиди на пазара и точно заради това се използва от огромен брой жени, целящи по-бързи и видими резултати. Примоболан е стероид, които се разпространява както в орална, така и в инжекционна форма. Оралната форма представлява капсули по 100мг.

Как действа Примоболан?

Примоболан е стероид, който гарантира покачване на чиста мускулна маса и видими резултати в сравнителен кратък период от време. Хубавото при него е, че той НЕ ароматизира, в следствие на което няма да получите нежелани странични ефекти, той НЕ задържа вода и това гарантира, че всеки килограм, който покачите ще бъде само и единствено мускул. Ръка за ръка със силният му анаболен ефект върви и покачването на силата, което става осезаемо веднага след третият прием.

Защо Примоболан?

Primobolan Bayer е може би един от най-често използваните анаболни стероиди, защото той няма НИКАКВИ странични ефекти. Използвайки го вие ще се насладите на много сила, много мускулна маса и няма да изпитате нито повишаване на кръвното, никакви проблеми с кожата, за женски гърди не може да става и на въпрос както и за оплешивяване.  Всички тези положителни показатели правят Примоболан най-добрият избор както за начинаещи, така и за напреднали атлети.

С какво може да се комбинира?

Примоболан е добър стероид, който може да се използва самостоятелно, но ако целите наистина БЪРЗ и ефективен прогрес, може да комбинирате стероида в цикли с :

● Примоболан и Станазолол
● Примоболан и Метан
● Примоболан и Винстрол

Дозировки на Примоболан

Primobolan е добре да бъде прием в дози между 300 и 600мг в седмица, като индивидуалната доза зависи от от много фактори, затова е добре да се консултирате с лекар.Дозата се изчислява според теглото на атлета и неговият опит с анаболните стероиди.За оптимално запазване на мускулната маса, към края на цикъла си с Примоболан може да добавите и кленбутерол. Така ще запазите оптимално вашата мускулна маса и ще държите тялото си хидратирано.

Тагове: primobolan bayer, primobolan

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7