Primobol (Balkan Pharmaceuticals) примоболан

Primobol (Balkan Pharmaceuticals) е стероид с умерено анаболно действие с дълготраен ефект. Препаратът е доста ефективен и относително безвреден не само за мъжете, но и за жените, занимаващи се със спорт. При бодибилдинга се използва основно в курсове за сушене (като основа), по-рядко в курсове за набиране на маса (като компонент).
 

Primobol (Balkan Pharma): подробно описание
 

Активното вещество на лекарството е стероидът метенолон енантат, който е производно на дихидротестостерона. Формулата е модифицирана, за да се намали първоначално високата андрогенна активност (до 44% от тази на ендогенния тестостерон). Като резултат е получен по-скоро уникален стероиден хормон, който днес се радва на голямо търсене както в традиционната медицина, така и в силовите спортове. Първите аналози на съвременната версия на Примобол от Балкан Фарма са пуснати в продажба (в САЩ и Европа) през 70-те години на миналия век. Въпреки първоначалната си медицинска цел, те бързо придобиват популярност като спортна добавка. Самият Арнолд Шварценегер използва метенолон енантат (в допълнение към метандинона) за да стане по-атлетичен и за да запази постигнатите резултати. Какви ползи имат за спортиста ефектите от този стероид? Primobol Balkan Pharma има множество ефекти, но преди всичко насърчава качествения растеж на мускулите. С негова помощ наистина е възможно да се изгради твърда и релефна мускулатура. Може да се регистрира и увеличаване на работоспособността и ускоряване на процесите на възстановяване. Ефектът на лекарството може да се характеризира като лек, поне в сравнение с други инжекционни стероиди, които имат различни ефекти. Важно е че Примобол почти няма странични ефекти. Дори при висока доза, рискът от андрогенни странични ефекти остава нисък и естрогенните или прогестагенните ефекти са напълно изключени. В допълнение, лекарството няма токсичен ефект върху черния дроб и почти не потиска ендогенната секреция на тестостерон. По ниво на безвредност с това лекарство може да се сравняват само аналозите му, имащи същото активно вещество или продуктите на основата на оксандролон - анавар.
 
Курс на приложение и средната доза примоболан, препоръчвана при мъжете, е 200-400 mg (2-4 ml) на седмица, а на жените - 50-100 mg (0,5-1,0 ml) на седмица. Оптималните дози за спортистите и спортистките се избират индивидуално, въз основа на факторите за толерантност към активното вещество и опита със спортната фармакология. Курсът с Primobol може да продължи безпроблемно в продължение на 8 седмици (в рамките на 4-12 седмици), което в повечето случаи е достатъчно за проявяване на пълния спектър от ефекти на препарата. Като правило, метанолоновият енант не се използва повече, поради страх от преминаване на положителното действие към странични ефекти.
 
Максималните резултати за спортиста ще може да се постигнат не чрез злоупотреба със стероида, а най-вече при комбинираното му приложение. Primobol Balkan Pharma без последствия се комбинира с разнообразни спортни препарати: от тестостеронови естери до инжекции от станозолол – виснтрол.
 
Ето два примера:
 

  1. Цикъл за покачване на мускулна маса чрез комбинация от тестостеронови естери (Sustanon 250 или друга марка) и метан на таблетки (Danabol или друга марка) в продължение на 8-10 седмици.

 

  1. Курс за покачване на мускулна маса чрез комбинация от тестостерон енантат (Enanthal Malay Tiger или друга марка) и оксиметолон таблетки (Anapolon 50 или друга марка) в продължение на 8-10 седмици.

 
 
Важно: индивидуални консултации по въпросите на фармакологичните добавки, диетите или тренировките по бодибилдинг, а и не само, можете да получите на нашия емайл.
 
Откъде да купя? Отговорът е точно пред вас! В нашия онлайн магазин, българските любители и спортните специалисти, на първо място, получават достъп до широката ни гама от продукти, и на второ - те намират надеждни гаранции за качествено обслужване. С други думи, тук можете да купите оригинални стероиди, фет бърнъри, анти-естрогени, дори пептиди без особено голям риск и при това на справедлива цена. Като Primobol от Balkan Pharmaceuticals не е изключение. Поръчката ще бъде както печеливша, така и сигурна: За да спестите на Bulsteroid.com, са налице както разумни цени, така и система от гъвкави отстъпки. Също така за клиентите се предоставят ваучери и се провеждат разпродажби на спортни добавки. От своя страна, за сигурността на сайта, ние осигурихме цялостна система за защита. Следователно от нас анонимната информация никога няма да попадне в ръцете на нарушители.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×