Кошница:  0 0.00 лв.

Oral Turinabol (Nove Pharm) Туринабол 100 таблетки

Out Of Stock
100 таблетки 10 мг
Oral - Turinabol (Nove Pharm) - е един от малкото анаболи при, които ефекта не е мигновенен. Тоест резултатите са бавни, но са по-качествени и се запазват.   СВОЙСТВА И ЕФЕКТИ Основната активна съ
виж повече +
79.00 лв.
Описание
Oral - Turinabol (Nove Pharm) - е един от малкото анаболи при, които ефекта не е мигновенен. Тоест резултатите са бавни, но са по-качествени и се запазват.
 

СВОЙСТВА И ЕФЕКТИ

Основната активна съставка е hlorodegidrometiltestosteron която много напомня на действието на metandrostenalon. Тя се различава само в допълнителния атом на хлора при 4-ия въглероден атом. За първи път е патентован през 1961 г. Той не е склонен към ароматизиране и не води до  такива странични ефекти като гинекомастия.

Съществуват и научни доказателства, че това лекарство може да намали риска от развитие на тромбофлебит. Това значително намалява нивото на свързващия половите хормони глобулин полов хормон, което води до значително увеличение на нивата на тестостерона.
 

Ефекти от приложението на Oral-Turinabol Nove Pharm:

● Подобряване на показателите за сила, без натрупване на вода в мускулите
● Увеличаване на броя на червените кръвни клетки в кръвта;
● Нарастването на сухата мускулатура. В този случай, след края на курса, мускулите остават на мястото си;
● Подобрена бързина и издръжливост. Следователно, често се използва от бегачите на дълги разстояния.

Turinabol от Nove Pharm има ниска анаболна активност (в сравнение с метана) и умерено ниска андрогенна активност, като липсата на възможността за ароматизиране прави стероида много популярен сред различните спортисти.

 

КАК ДА ПРИЕМАТЕ

Оптималната доза е 20 до 40 mg дневно. Колкото е по-малък опитът на спортиста в приемането на AAS, толкова по-малка е дозата. За да поддържате еднакви нивата на препарата в тялото си, трябва да го вземете на всеки 6-8 часа. Курсът трябва да продължи от 6 до 8 седмици. Успоредно, не е необходимо да приемате гонадотропин или анти-естрогени. Този продукт е идеален за покачване на мускулна маса или "сушене". Продължителността на курса обикновено трае от 6-8 седмици. Не е препоръчително да се увеличава това време.

Тамоксифенът или негови аналози могат да се използват за терапия след курса. Когато за първи път се приема AAC, дозата през първите шест дни трябва да бъде не по-висока от 40 мг. Само опитните спортисти могат да увеличат дозировката. Също така се препоръчват намалени дози за скачачите, боксьорите и бегачите.
 

ОТЗИВИ

Спортистите, които вече са закупили Turanabol, отбелязват високата си ефективност без загуба на резултати след спиране на приема му. Събраната мускулна маса остава след курса. Нежеланите реакции са изключително редки и обикновено се свързват с превишаване на препоръчваната доза при ежедневна употреба.
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7