Кошница:  0 0.00 лв.

Multi Testo 10ml/350mg GEP

Out Of Stock
10 ампули по 350мг/мл
Комбинирана форма на тестостерон, Multi Testo от GEP има различна скорост на абсорбция, което позволява да се поддържа постоянно високо ниво на анаболн
виж повече +
80.00 лв.
Описание

Комбинирана форма на тестостерон, Multi Testo от GEP има различна скорост на абсорбция, което позволява да се поддържа постоянно високо ниво на анаболните хормони в кръвта в продължение на месец. Не е необходимо да се извършват чести инжекции, Multi Testo се прилага веднъж на седмица.
 

Multi Testo GEP  е разработен като лекарство за увеличаване на мускулната маса, и основното му предимство е, лекота на използване. Multi Testo е комбинация от тестостерон естери (еквивалентни количества), като се има на предвид, че анаболните свойства не се различават от изолираните форми на тестостерон, което прави употребата му в бодибилдинга много популярна.

 

Ефекти от Multi Testo GEP

Той действа точно като всяка друга форма на тестостерон. Това означава, че основните му ефекти са:

● Увеличаване на мускулна маса (средно 6 кг на месец)
● Анти катаболен ефект
● Повишен апетит
● Повишена хематопоеза - увеличаване на броя на червените кръвни клетки, като осигурява по-добър транспорт на кислород, което води до повишаване на издръжливостта.
● Повишено либидо
● Време на откриване в кръвта - до 3 месеца.
 

Стероиден цикъл с Multi Testo от GEP

Цикъл с този препарат се препоръчва само за мъже над 21 години за набиране и покачване на мускулна маса. Цикълът трае 6 седмици (5-6 инжекции за цялото време). При по-голяма продължителност се изисква въвеждането на прегнил.

1 инжекция се прилага веднъж седмично в доза 350 мг интрамускулно (за предпочитане в седалищните мускули). От втората седмица на курса започнете да приемате Nolvadex 10 мг на ден, всеки ден. Спрете приема на нолвадекс 4 седмици след последната инжекция. 3 седмици след последното инжектиране на Multi Testo, започнете да приемате тестостеронови бустери 3-4 седмици, за да се възстанови естествения тестостерон. За максимална ефективност, приемайте спортни храни и се придържайте към диета за набор на мускулна маса.
 

Комбинирани стероидни цикли :

Multi Testo може да се комбинира с лекарства, като например:

● Дека Дураболин - за покачване на мускулна маса.
● Винстрол – релеф и бързо възстановяване.
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7