Цена на Метан от Малай Тайгър, информация за прием и дозировка

Марка: Malay Tiger
Код на продукта: 100 таблетки
Наличност: В наличност
Прегледано: 755
40.00.лв
Кол-во:
     
Бърза поръчка

Metaxon или метандиенон е може би най-широко използваният стероид както в България, така и по цял свят. Този анаболен стероид е бил създаден за пръв път в САЩ, но бързо бива разпространен и по всички останали страни. За разлика от някои други стероиди, метан има МНОГО СИЛНО анаболно действие и гарантира видима промяна и покачване на килограми дори за 1-2 седмици.

Обикновено, атлетите които го използват покачват по 2 килограма на седмица и така в един цикъл, продължаващ 4-6 седмици, може да бъдат покачени до 10 килограма, а в случай на генетична предразположеност – дори повече. Това силно анаболно действие обаче, върви ръка за ръка и с не слабо андрогенно действие.

Андрогенното действие на
анаболните стероиди представлява страничните ефекти, които се получават в случай на повишаване на нивата на тестостерона. Тялото на атлета се стреми да поддържа връзката между тестостерон и естроген (половите хормони) в едно отношение, което при прием на силен анаболен стероид бива нарушено. Тестостерона повишава нивата си и човешкият организъм се опитва да ги уравновеси отново като увеличава нивата на естроген.

След което при спиране на стероида е възможно да се изпитат нежелани странични ефекти като гинекомастия, омазняване на кожата, полови проблеми и други. Това обаче лесно се коригира, с допълнителен прием на Нолвадекс или
Провирон.
 

Какво се очаква при прием на Metaxon Malay Tiger

Атлети или бодибилдъри, които приемат метан виждат видимо покачване на мускулна маса при това за много кратък период от време. Тази мускулна маса идва в съвкупност с огромна сила и огромен апетит. При прием на Metaxon само в порядъка на 1-2 седмици е възможно да се наблюдава силов прираст до 25%.
 


За по-добри резултати метан може да бъде комбиниран с почти всеки друг стероид, който обаче не е 17-алфа-алкилиран какъвто е метана, защото е много вероятно да започнат да се наблюдават проблеми с черният дроб.

Дозировка, цикли, странични действия

Метан е много силен анаболен стероид и затова дозировката му трябва да бъде внимателно съобразена с индивидуалните характеристики на атлета, който ще го използва. Обикновено дозите са от около 25 до 40 мг дневно. Цикъла с Метан на Малай Тайгър е от 4 до 6 седмици.

Този анаболен стероид не би трябвало да бъде използван повече от 6 седмици, защото може да застраши здравето на човека, който го използва. Страничните действия на метан не са сериозни, стига да бъде приеман в нормални дози – може да наблюдавате задържане на вода, повишен апетит и агресивност. В случай, че повишите препоръчителната доза е възможно да се образуват женски гърди (гинекомастия), проблеми с кожата, прекалено агресивно поведение, проблеми с черният дроб и други.

В никакъв случай не трябва да употребявате алкохол докато използвате анаболният стероид метан, защото черният дроб много лесно може да бъде увреден.Винаги се консултирайте с лекар преди да прибегнете към този стероид.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×