В нашия онлайн магазин има широка гама от продукти в спортна насока. Ние проведохме един внимателен подбор на качествени продукти за Българския пазар, който можете да закупите от нашия онлайн магазин.
Каталога се състои от най-добрите продукти от всички конкурентни фармацевтични компании.

Лесен и достъпен онлайн магазин с добър интерфейс, бързи и анонимни услуги, 100% качество на продуктите. Всички наши продукти, които предлагаме са сертифицирани, което ни дава възможност да гарантираме резултат.

От нас може да получите честност, почтеност, качество и достъпност! Поръчка на продукти може да се осъществи без регистрация в нашия сайт. Можете да изберете желаните елементи, поставете ги в кошницата и направете поръчката.

Магазинът Bulsteroid.com стартирахме през 2014 година, а до преди това сме работили само в офлайн режим докато научим кое е най-добро за българския клиент.
През изминалите няколко години бързо се утвърдихме като надежден продавач с достъпни цени и богат избор от оригинални продукти (разполагаме с повече от двеста продукта като непрекъснато броя им се увеличава). Нашата цел е да предоставим най-добрите условия за покупка - първо офлайн, а сега и в интернет.
 

Защитено пазаруване и сигурност в сайта!

От наша страна сме напълно наясно с всички продажби на стероиди, така че за нас е важно да се гарантира запазването на анонимността на клиентите: Поверителните данни на клиенти от нас никога няма да попаднат в разположение на трети лица, като това осигурява цялостна и непрекъснато подобрявана системата за защита (SSL - криптографски протокол, който осигурява сигурна комуникация). От съображения за сигурност трийте историята на вашите поръчки от профила ви.
За разлика от съмнителни търговци с уеб сайтове или социални мрежи в Bulsteroid.com можете да бъдете сигурни, че личните ви данни винаги ще останат анонимни!
 
 

Качествени стоки от топ производители!

Онлайн магазин Bulsteroid разполага с продукти с доказана от дълго време репутация като сред тях са: Balkan Pharmaceuticals, Organon, Desma, Vermodje и други), както и известни ъндърграунд производители (Malay Tiger, GEP, Euro Generics Pharm ) високо качество. Ние си сътрудничат само с надеждни доставчици (които работят директно с производителите), така че в нашия онлайн маркет фалшиви продукти не се предлагат!