Бърза поръчка на Метан - Нове Фарм - 100 таблетки

Прегледано: 230
45.00.лв
Кол-во:
     
Бърза поръчка

Danatab таблетки (10 мг /в таблетка, 100 в опаковка) от Nove Pharm - е бързо действащ анаболен стероид, предназначен за орално приложение. Най-често се използва като допинг агент в стероидни цикли за маса или сила: като правило е най-използван с друга фармакология, - препарати като тестостерон ципионат, тестостерон енантат, тренболон ацетат и др.
 

Danatab от Nove Pharm: описание

В основата на Данатаб таблетки е активното вещество метандростенолон. Това е един от най-популярните анаболни стероиди в силовите спортове. Но първоначално той ( "Метан" - жаргонно съкращение) е разработен за медицински цели: синтезиран е от производителя Ciba ≈ в края на 50-те - началото на 60-те години на 20 век.

Първо излиза на пазара под търговското наименование Dianabol (под формата на 5-мг таблетки).
Danatab таблетки улеснява спортиста към: бързо покачване на мускулна маса, увеличаване на производителността на енергия, увеличаване на издръжливостта, намаляване на риска от претрениране, подобряване на апетита, умерено изгаряне на мазнините и укрепване на костите.

Структурно Danatab (methandienone) е получен от тестостерон. Продължителност на действие ≈ 12-24 часа (≈ полуразпада 4-6 часа). Един минимален стероиден цикъл с метан е около (≈ 6-8 седмици), за максимални резултати, при което са ви нужни 2 опаковки.
 

Стероиден цикъл с Метан – Danatab Nove Pharm

Продуктат е най-ефективен както споменахме по-горе при стероидни цикли за мускулна маса, когато основните задачи на спортистите са да действат съобразно с изразено увеличение на мощност и бързо нарастване на мускулите.
Препоръчителна доза от Данатаб е обикновено не повече от 30-50 мг на ден за мъже.

За жените спортисти ≈ 5-15 мг дневно (възможна е и малко по-висока доза, но само, когато тялото има поносимост към продукта). Дневната доза се разделя на няколко приема, за да се избегне  натоварването към черния дроб.
 
Важно е, че отзивите на клиентите описващи Danatab са полужителни, като се отбелязва преобладаваща преливаща сила през целия ден. Препоръчваме преди да използвате продукта на Nove Pharm предварително се консултирайте с по-опитни спортисти, за да получите инструкции. Това може да направите на нашия емайл, където ще ви отговорят квалифицирани специалисти.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×