Boldenone Undecylenate 10amp/250mg PRL

Код на продукта: 10 ампули 1ml/250mg
Наличност: В наличност

Boldenone Undecylenate 10amp/250mg PRL

Boldenone Undecylenate е стероид, произведен от Primus Ray, добре познат на много местни спортисти. Той има продължителен ефект след употреба (около 2 седмици общо), и е силно анаболен (100% от тестостерон) с лека андрогенна активност (50% от тестостерон). Приложението на продукта е подходящо както за опитни спортисти, които искат да увеличат качеството на мускулната маса така и за начинаещи.
 

Ефект Boldenone Undecylenate Primus Ray?

Първоначално болденон беше ветеринарен агент. Той е бил използван за увеличаване на апетита при отслабнали и болни животни, увеличаване на масата, издръжливост и сила. В следствие този анаболен стероид става много известен в спортната практика като допинг вещество. Ефекта на болденон е ценен от много спортисти, за които ефикасността и безвредността от приложение са на едно и също ниво на значимост.
Boldenone от PRL, както и неговите висококачествени колеги от други производители са не само ефективни продукти за спортни цели, но също така и относително безопасени по отношение на странични ефекти. При спазване на препоръките няма да има никакви странични ефекти. Той не е присъщ към естрогенна или прогестогенна активност, чернодробната токсичност отсъства, а андрогенните странични ефекти обикновено се появяват само при предразположение.
Ефект Boldenon Primus Ray се изразява в множество подобрения, значителни за мъже и жени спортисти. По време на цикъл с лекарството се насърчава качеството на растежа на мускулите, повишава издръжливостта, силата и физическите показатели и характеристики. Болденон подобрява транспорта на кислород и има положителен ефект върху мускулното кръвоснабдяване. Друг важен ефект е повишения апетит, който може да се наблюдава още след първата инжекция. Много твърдения описват този стероид като надежден избор!
Boldenone Undecylenate възможни нежелани реакции: при злоупотреба със стероида може да се изложите на риск от андрогенни странични ефекти (мазна кожа, повишена сексуална активност, агресивност, акне) и естрогенни странични ефекти (задържане на вода, високо кръвно налягане, повишена телесна мазнина, гинекомастия), а жените може да се сблъскат с маскулинизация.
Условия за съхранение на препарата: Мястото за съхранение трябва да бъдe сухо и тъмно; уверете се, че ампулите са далеч от деца и домашни любимци; Температура на съхранение не трябва да надвишава 25 градуса по Целзий. Излагането на светлина, влага и високи температури е забранено.
 

Употреба на Boldenon PRL

За спортни цели стероида обикновено се използва в комбинация с други анаболни и андрогенни стероиди за получаване на оптимални резултати. Той се съчетава добре с почти всички стероидни препарати, като естери на тестостерона и станозолол таблетен или в инжекционна форма.
За покачване на мускулна маса Болденон Primus Ray може да се комбинира заедно със Сустанон или Метан. Тази мощна комбинация осигурява бързо увеличаване на мускулната маса, увеличаване на апетита и укрепване на организма. По време на цикъла, може да се наложи употреба на Proviron (местеролон) и анастрозол.
За набор на чиста мускулна маса, можете да се изберете съвместен цикъл със стромба. Но в този случай, вие трябва да бъдете внимателни към натоварванията. Станозолола не насърчава отделянето на течности, което води до неблагоприятно въздействие върху ставите.
Дозировката на болденон за спортисти е в рамките на 300-600 мг на седмица. Прием на неоправдани високи дози водят до повишен риск от странични ефекти.
 

Поръчка на Boldenone Primus Ray - бързо и надеждно!

За българските спортисти нашия магазин осигурява високо качество на обслужване, което не е само способността да се направи бърза покупка, но същевременно да се даде гаранция за надеждност / анонимност. В онлайн магазин Bulsteroid се усигорява цялостна система за защита, която няма да позволи изтичане на важни поверителни данни. С други думи, закупуване на спортни стоки от нас, ви гарантира анонимност.
Важното е, че ние работим само с надеждни доставчици. Всички фармацевтични продукти идват при нас само от надеждни източници. По-специално за Boldenone Undecylenate (250mg / мл, 10 мл) неможе да има никакво съмнение в оригиналноста на продукция, което със сигурност е един голям плюс. Същото важи и за другите налични продукти!
Поръчка на Primus Ray Boldenon от нашия магазин, можете да направите по всяко време. Ние сме отворени денонощно. Разгледайте многобройните отзиви на клиенти, и ще видите, че ние сме създали най-добрите условия за покупка на анаболни стероиди. Ние винаги взимаме отговорен подход да изпълняваме задълженията си.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×