Бърза поръчка на Boldenone 200 от Malay Tiger, информация за прием и ефекти

Код на продукта: 10 Ампули
Наличност: В наличност
Прегледано: 534
80.00.лв
Кол-во:
     
Бърза поръчка

Анаболните стероиди биват орални и инжекционни. Болденон е стероид, който е под инжекционна форма. Той е стероида с най-високо качество измежду всички останали и затова е и най-популярният сред тях. Всеки атлет, който цели драстично и бързо повишаване на количеството на мускулна маса, подобряване на силата, експлозивността, видимо подобряване на релефа и бързината може да прибегне към този стероид.

Обикновено,
болденон се използва в комбинация с друг орален стероид и така ефекта става дори по-добър. Интересното при болделона е, че той има собствена формула – дехидроболденон, която от своя страна сравнено с тестостерона е около 7 пъти по-силна.  Този стероид няма почти никаква естрогенна активност, което го прави още по-добър от голяма част от останалите стероиди.

В случай, че дозирате внимателно в рамките на 300 до 400 мг на седмица, негативни ефекти като гинекомастия са напълно изключени и като цяло андрогенният ефект на този стероид, (ефекта , който е виновникът за всички негативни ефекти при стероидите) е прекалено малък, точно този факт прави болденон номер 1 в избора на стероиди.

Ако използвате и друг препарат като Параболан в умерени количества – до 80мг през ден загубата на допринася за драстично увеличаване на ЧИСТАТА мускулна маса, без да покачвате никакви мазнини.
Тази субстанция е най-добрият избор в случай,че целите високи и бързи резултати без никакви странични ефекти.
С какво най-добре се комбинира болденон:

  1. Може да направите цикъл с болденон и туринабол

  2. Болденон и винстрол

  3. Болденон, сустанон, туринабол

Болденон е стероида, който оглавява класацията за най-добър стероид, даващ възможно най-добри резултати и НИКАКВИ странични ефекти.

Дозировката на този продукт варира от 400-600мг на седмица, не води до никакво задържане на течности, никакви проблеми с кожата като акне или неприятни пъпки, не повишава кръвното налягане, не води до гинекомастия и ароматизацията му е прекалено малка, че да се вземе в предвид.

Ако ще използвате стероиди, това е най-добрият начин да започнете – бързи и  видими резултати, повишаване на силата, без странични ефекти и всичко това в рамките на няколко седмици.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули
Етикети:
×
×
×
×
×
×
×