Anapolon 60tab/50mg Balkan Pharma

Код на продукта: 60 таблетки по 50мг
Наличност: В наличност

Подробно описание


Anapolon 50 mg (Balkan Pharmaceuticals) - е изключително мощен анаболен и андрогенен стероид с бърз, но краткотраен ефект. За използване в спортни цели се препоръчва само на състезатели, които имат опит със спортната фармакология (не е най-добрият избор за начинаещи). В силовите спортове се използва най-вече за покачване на мускулната маса и увеличаване на силата, особено когато определени обстоятелства налагат това да се случи относително бързо. 
Активното вещество на лекарството е стероидът оксиметолон (Анадрол) , който не е новост за тукашните любители и професионални спортисти. За продажба в фармацевтичните пазари на САЩ и Европа, препаратът се появява през 60-те години на миналия век под търговските марки Anapolon и Anadrol. Подобно на много стероидни хормони синтезирани в средата на 20-ти век, Анадрола (жаргонно наименование в България) първоначално се предлага само като медикамент. Бодибилдърите, обаче, бързо оценяват свойствата му и разбират как могат да го употребяват за своите цели. Тогава основната спортна медицина беше метандинон. Стероиден профил на Anapolon 50 mg на Balkan Pharmaceuticals: индекс на анаболна активност - 320 процента от тази на тестостерона, индекс на андрогенна активност - 45% от тази на тестостерона; полуживот - не повече от 15 часа, време за откриване - не по-малко от 8 седмици; потискане на функцията на HPTA (намален синтез на тестостерон) - да, силно,  ароматизиране (превръщане в естрогени) - да, от частио; хепатотоксичност (чернодробна токсичност) - да, умерена.
Структурно оксиметолонът е модификация на дихидротестостерона, който определя някои от неговите фармакологични свойства.
 
Стероидни ефекти:


● Огромно покачване на мускулна маса;
● Повишаване на силовите показатели;
● Повишена хемопоеза;
● Повишена издръжливост;
● Ускоряване на възстановяването;
● Отстранява болката в ставите.

 
Ефектът на продукта на Балкан Фарма се медиира частично: чрез намаляване на нивото на SHBG (глобулин, свързващ половите хормони) и нарастване на концентрацията на еритропоетин (BER).
Странични ефекти при неправилна употреба на Anapolon 50mg (Balkan Pharma) - може да имат андрогенен, естрогенен или прогестогенен характер: повишена агресивност, акне, по-бързо омазняване на кожата, задържане на вода, повишаване на кръвното налягане, гинекомастия и някои други леки нежелани реакции. Въпреки това, в зависимост от препоръките и противопоказанията е сравнително безопасен стероид, поне за мъжете.
 

Стероиден цикъл и дозировка - Anapolon Balkan Pharma

Курсът с Анаполон 50 mg от Балкан Фарма може да продължи 4-6 седмици без последици за здравето. По-продължителното употребяване на препарата, по правило, не се приема, защото съществува риск от проява на нежелани реакции.
Каква доза се счита за оптимална? Трудно е да се каже, защото работната доза се избира индивидуално за всеки спортист. Средно за мъжете не се препоръчва да надхвърлят дозировката от 50-100 mg (1-2 таблетки) на ден. За жените препаратът е противопоказан поради риска от развитие на вирилизация и различни странични симптоми – от омазняване на кожата до хипертрофия на клитора.
Максимални резултати се постигат не чрез злоупотреба със стероида, а чрез комбинираната му употреба с друга спортна фармакология. Анаполон 50 mg от Балкан Фарма добре се съчетава с различни стероидни хормони или пептидни препарати, които широко се използват от различните атлети.
 
Нека да разгледаме следните два примера за комбинация с Анаполон:
 
1. Тестостерон енантат и болденон – това е комбинация от стероиди за увеличаване на силата и покачване на масата.  Предназначена е за спортисти, които имат вече опит със спортната фармакология.
2. Смес от естери на тестостерон и примоболан – тази комбинация е аналогична на горната, тоест цел покачване на масата и увеличаване на силата, но е предназначена за спортисти с по-малко опит.
Тежкият курс с Анаполон 50mg (Balkan Pharma) може да изисква допълнителното използване на други лекарства, като например анастрозол (Arimidex), Proviron, дори и гонадотропин (Pregnyl). При завършване на лечението обикновено се провежда посткурсова терапия, която има за цел да предотврати краткосрочни или дългосрочни нежелани последици.
 

Anapolon 50 mg (Balkan Pharmaceuticals): поръчка и цена

Откъде в България можете да купите оригинална спортна фармакология на справедливи цени и без ненужни рискове? Разбира се, на Bulsteroid.com! Нашият онлайн магазин предоставя на клиентите качествени гаранции за обслужване, с които така наречените еднодневни продавачи не могат да се похвалят. Това се потвърждава от множеството положителни отзиви, които можете да намерите на самата страница или в интернет.
Поръчка на Анаполон 50mg от Балкан Фарма от нашия уеб сайт ще бъде както печеливша, така и сигурна. Изгода - това е не само разумна цена на стоки, но също така и възможност да се използвате нашата гъвкава система на отстъпки, ваучери за намаление, бонуси и т.н. На свой ред, е предвидена сложна система за защита на личните данни, които се предават при извършване на поръчка и доставка.

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×