Кошница:  0 0.00 лв.

Jintropin от Gen Lei - Хормон на растежа

В наличност
100 единици
Jintropin 100 ui - това е рекомбинантен човешки растежен хормон (HGH ) на  инжекции, който се разпространява от  китайската фармацевтична компания Gen Lei Pharmaceuticals. Една от най - забележителните му фун
виж повече +
300.00 лв.
Описание
Jintropin 100 ui - това е рекомбинантен човешки растежен хормон (HGH ) на  инжекции, който се разпространява от  китайската фармацевтична компания Gen Lei Pharmaceuticals. Една от най - забележителните му функции е всеобщото му и разнообразно въздействие: може да спомогне  за намаляване на телесните мазнини, за увеличаване на чистата мускулна маса, както и за укрепване на организма и нормализиране на работата му като цяло.
Джинтропинът е хормон на растежа, който се използва главно в медицинската и спортната практика.

В спорта (бодибилдинга, вдигането на тежести, и т.н.), той се приема с цел увеличаване на мускулната маса, изгаряне на телесните мазнини и укрепване на организма (подобрява имунната защита, издръжливостта и силата на костите и осигурява бързо възстановяване). В медицината го предписват най-вече на деца и юноши с недостатъчно добро физическо развитие, предизвикано от ниското съдържание на хормона на растежа в тялото. Той често се използва за лечение на травми и изгаряния.

Хормон на растежа Jintropin 100 ui: подробно описание

Както вече беше споменато, в основата  на препарата е рекомбинантният човешки растежен хормон (соматотропин), който е структурно идентичен с естествения хормон на растежа и включва 191 последователно свързани във верига аминокиселини.

От практическа гледна точка препаратът Jintropin 100 ui (единици) е фармакологично средство, което стимулира линейното скелетно и соматично развитие на организма. Това е полезно не само в детството, но и след пубертета (тъй като оказва благоприятно въздействие върху метаболизма на вътрешните органи).


Освен това е известно, че приложението на препарата в съответствие с препоръките води до индуциране на липолизата, т.е стимулира изгарянето на мазнините. Това означава, че лекарството може да се използва ефективно не само като спортен агент, който подобрява физическата активност, или медицинско изделие, което нормализира работа на тялото, но и като фет бърнър.

Като цяло, курсът на приложение на Jintropin може да доведе до разнообразни  положителни резултати, сред които са:

Увеличаване на мускулната маса;
Укрепване на имунната система (подобряване на имунната защита);
Повишаване на либидото и сексуалната активност;
Намаляване на телесните мазнини (забележителен ефект на изгаряне на мазнините);
Увеличаване на силата на костната структура;
Повишени нива на издръжливост и енергия;
Ускорение на процесите на регенерация (по-бързо зарастване на рани, травми и изгаряния);
Подобряване на умствените и творчески способности;
подобряване на общото физиологично състояние.

 Важно: инжекциите с хормон на растежа за жени, които спортуват е слабо проучен въпрос, така че използването на това лекарство за постигане на определени цели в областта на спорта се препоръчва само за мъже. По друг начин стои въпросът с медицината. Лекарството редовносе предписва на момичетата с терапевтични и медицински цели.

И най-накрая  - нека изясним условията на съхранение на Jintropin 100 IU,  които трябва да се спазват от всеки, закупил препарата:

затвореният флакон трябва  да се съхранява при температура от два до осем градуса по Целзий (на тъмно и сухо място);
Разтворено лекарство трябва да се съхранява не повече от 2 дни, отново при температура от 2 до 8 градуса на тъмно и сухо място (ако е разтворен в бактерицидна вода периодът на съхранение е не повече от 7 дни);
Да не се замразява и да не се излага лекарството на резки температурни промени. Да се пази на място, недостъпно за деца и домашни любимци.
 

Инструкция за Jintropin, как да поставяме инжекциите?

Като начало трябва да отбележим, че препоръчителната доза Джинтропин за спортисти е 5-10 единици на ден. Инжекциите се поставят обикновено или веднъж на ден - 2 единици преди лягане, или 2 пъти на ден / през ден – 2 единици сутрин и също толкова вечер, точно преди лягане. Продължителността на приема обикновено е не повече от 12 седмици, тъй като при по-дългосрочно приложение е възможно намаляване на чувствителността на организма към хормона на растежа (след края на курса трябва да се направи почивка с продължителност колкото самия курс, за да се възвърне чувствителността на организма към хормона на растежа).

Важно е също така да се каже, че Джинтропинът може да се приема и в комбинация с други фармакологични средства. По този начин, за по-голяма мускулна маса активното лекарство може ефективно да бъде комбинирано с пептид HGH Frag 176-191 (първото се приема по  2 IU дневно за 12 седмици, а второто– по 1 мг два пъти на ден, също в продължение на 12 пълни седмици ).

Алтернативно, за по-голям растеж на мускулите и загуба на мазнини Хормонът (2 единици на ден) може да се комбинира с приложение на тестостерон енантат (500 мг на седмица до около 1000 мг за по-напредналите), тренболон енантат (100-200 мг. на седмица, 300 мг за по-напредналите) и използване на станозолол (около 40 мг на ден, 60-80 мг за професионалистите). На края на този курс е добре да се взема кленбутерол (за затвърждаване на резултатите) и да се проведе следкурсова терапия  с Провирон или Тамоксифен.

Също така много е популярно съвместнотоприемане на Джинтропин 100 IU и инсулин. Дозировка: описвания препарат– по 2 единици през ден, инсулин - 30 единици също през ден (в продължение на 12 седмици). Има и други възможни комбинации, за които можете да научите от нашите консултанти.

Отделно за тези, които не знаят, ще обясним как да приемат хормона правилно и  максимално ефективно. Първо, отворете водата за инжектиране, която върви заедно с лекарството и напълнете 1 мл. течност в инсулинова спринцовка (за инжекции се препоръчват именно инсулиновите спринцовки). Второ, пробийте гумената тапа на лекарството и плавноинжектирайте водата за инжекции във флакона. Трето, инжектирайте необходимото количество от лекарството в гънката на корема или мускулно (обикновено 2 единици, което се равнява на 0,5 мл от получения разтвор).

Важно: В никакъв случай не разклащайте силно флакона за по - бързо разтваряне. Както ще прочетете и в инструкцията на Jintropin, най-добре е да се сложи бутилката в хладилник в продължение на 5 минути. Това ще позволи процесът на разтваряне да протече самостоятелно (ако остане утайка, бавно търкаляйте бутилката  между дланите си).

Къде се инжектира хормон на растежа? Вариантите са два. Първо –убождане  в областа на корема: със свободната си ръка  съберете  кожата на корема си и в образувалата се гънка  въведете иглата под ъгъл от 45 градуса. След това плавно вкарайте необходимото количество от лекарството (ако мястото остане синьо, това означава, че инжекцията е поставенанеправилно).

Втори вариант– инжектиране  директно в мускула. Този метод е подходящ за най-опитните спортисти, чието ниво на телесните мазнини не надвишава 20 процента. За начинаещите, а също и за тези, които търсят само подмладяване и загуба на телесно тегло този метод не е оптимален. Имайте предвид, че както в първия случай, така и във втория инжекциите не трябва да се поставят на едно и също място.

И накрая: за да разберете възможно най-много за използването на този продукт, моля свържете се с консултаните на Bulsteroid.com. Дори и най-подробната официална инструкция никога няма да може да Ви осигури знанията, които могат да споделят нашите консултанти. Сред нашите консултанти, между другото, има професионалисти като майстори на спорта по вдигане на тежести, както и спортен лекар.

Jintropin 100 IU - отзиви от културисти, и не само

Научете повече какво мислят другите спортистит за свойствата и качествата на препарата, чиято основа е хормонът на растежа. След като прочетете мненията за Джинтропин 100 единици, ще разберете, че фармакологичното средство има изключителни положителни свойства и оказва ефект не по-различно от естествения  хормон на растежа.

При продължителната употреба в правилни дозировки лекарството служи за увеличаване на мускулната маса, както и за укрепване на организма и изгаряне на мазнините. По-конкретно, приемът на това лекарство води до отлични резултати и дава възможност на спортистите драстично да подобрят своята физическа форма (увеличава се издръжливостта, качеството и количеството на мускулите, укрепват  се костите, ускорява се процесът на възстановяване и така нататък).

Все пак, това лекарство може да се използва ефективно не само в спорта, но и в медицинската практика. На първо място, както е написано в инструкцията и както споделят някои ползватели, препаратът се използва за деца и юноши с недостатъчно добро развитие, което е причинено от ниско съдържание на GH (хормон на растежа) в организма. Също така, лекарството може да се използва за бързо възстановяване и заздравяване на рани, травми и изгаряния, за увеличаване на творческите и умствени способности, и така нататък.

Във всеки случай е необходимо да се разбере, че прилагането на препарата  в областта на медицината и спорта, може да доведе не само положителните ефекти, но също и до някои странични ефекти. Ето защо, към самия курс и дозирането не трябва да се подхожда лекомислено. По-специално, както е отбелязано и в ревютата на Джинтропина,  растежният хормон може да доведе до такива заболявания и нарушения, като: тунелен синдром, повишено кръвно налягане, задържане на течности в организма, хипергликемия с временен характер и други ( "по-голямата част“ от нежеланите ефекти се наблюдава само когато дозирането е неправилно ).

Като цяло, според коментарите за Jintropin, това е невероятно качествено и полезно фармакологично средство, което може да даде чудесни резултати в различни ситуации и по различни причини.
 

Цена на Джинтропин, откъде може да се закупи и как да се поръча?

Това фармакологично средство, полезно и в медицината, и в спорта, може бързо и лесно да  бъде поръчано в нашия магазин. Защо именно от нас? Съществуват редица причини, вариращи от рентабилността до удобството. Но нека не бързаме, а по-скоро да изясним  всички предимства  на Bulsteroid детайлно и подред.

Първо, използвайки нашия онлайн магазин за да си купите хормон на растежа Вие си гарантирате оригиналния произход на продукта. Факт е, че всички фармакологични средства, включително растежният хормон идват при нас директно от производителя, без външната помощ на нежелани трети лица. Ето защо в "оригиналността" на предлаганите от нас лекарства няма никакво съмнение.

Второ, ако си поръчате Джинтропин от нас, не е нужно да се притеснявате за безопасността на Вашите конфиденциални данни. И всичко това е защото за нашия сайт е създадена най-защитената връзка за безопасност на посетителите, което осигурява пълна анонимност на работа и Ви предпазва от изтичане на важна лична информация.

Трето, на нашия уебсайт можете да направите много изгодна поръчка. По този начин, цената на Джинтропин 100 IU може да се намали, ако направите покупка на стойност повече от определена сума. По-конкретно, отстъпката Ви се увеличава в зависимост от размера на поръчката.Освен това  предоставяме бонуси във вид на подаръци и безплатна доставка. За повече информация, препоръчваме ви да преминете към раздела "Често задавани въпроси", където ще намерите отговори на някои въпроси, които посетителите ни често задават.
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7