Кошница:  0 0.00 лв.

Hygetropin - Хормон на растежа

В наличност
100 единици
Hygetropin – това е препарат, който представлява рекомбинантен растежен хормон. Той е пълен аналог на естествения човешки растежен хормон. Препаратът се произвежда от фармацевтичната компания Z
виж повече +
299.00 лв.
Описание
Hygetropin – това е препарат, който представлява рекомбинантен растежен хормон. Той е пълен аналог на естествения човешки растежен хормон. Препаратът се произвежда от фармацевтичната компания Zhongshan Hygene Biopharm Co (Китай) и може да се използва ефективно не само като лечебно средство в медицината, но и за постигане на добри спортни резултати.

Хайджитропинът може да се провери чрез въвеждане на кода за проверка на сайта на компанията – производител. Като намерите  защитния код върху опаковката и следвате стъпките, Вие ще получите потвърждение, че сте закупили истински продукт.
 

Хормон на растежа Hygetropin

Активната съставка на това средство е идентична на естествения хормон на растежа и има същия ефект. Човешкият растежен хормон е полипептид, който се произвежда  от предната хипофизна жлеза (секретирането му има пикове и може да намалява с възрастта или да се влияе от различни фактори).

В нашето тяло тази жлеза изпълнява множество функции, включително участва в процеса на растеж и развитие, които започват още в утробата. Хайджитропинът е създаден именно на тази основа и представлява изключително мощен хормонален препарат. Той е способен да оказва силно изразен антикатаболен и анаболен ефект чрез разграждане  на протеините и увеличаване на техния синтез, като по този начин се намаляват мастните тъкани, увеличава се скоростта  на процесите на изгаряне на мазнини и се подобрява съотношението между мускулната маса и мазнините.

Също така сред ефектите трябва да бъдат споменати и мускулната хиперплазия, подобреното усвояване на калция от страна на костната тъкан, ефектът върху регулирането на метаболизма на въглехидратите, а също така и имуностимулиращият ефект.

Hygetropin като допингово средство  в културизма и други видове спорт може да бъде много ефективен за покачване на телесната маса, загуба на мазнини и образуване на добър мускуленрелеф. Освен това е добър за укрепване на отделните структури на организма и лечение на травми и не само. Това са само някои от възможните причини хората да започнат да използват веществото в спортната практика.
Младите хора и подрастващите деца, при които все още не са затворени зоните на растеж на костите могат значително да увеличат линейния си ръст (порастването на височина) ако приемат лекарството. Това може да се случи главно поради ускореното развитие на дългите кости на крайниците.

Въпреки това, в някои случаи, Хайджиропинът може да доведе до нежелани странични ефекти, особено при предразположеност или нарушаване на препоръчителните дози. Сред възможните странични ефекти от употребата на лекарството можем да изброим следните: тунелен синдром, повишено кръвно налягане, задържане на течности.

Също така има възможен риск от хипергликемия и потискане на функцията на щитовидната жлеза. Злоупотребата с лекарството може да доведе до засилване на страничните ефекти за сметка на желания ефект.

Как да съхранявате неразреден хормона на растежа Hygetropin 100 ui? Препоръчителни условия - температура от 2 до 8 градуса по Целзий, на сухо и тъмно място. Като предпазна мярка, децата и домашните любимци не трябва да имат достъп до него.

Ако Ви е необходимо по-пълно описание на свойствата и действието на лекарството, можете да намерите такава информация в листовката на продукта. Там можете да получите подробно описание.
 

Hygetropin 100 ui: метод на приложение

В спорта препаратите, съдържащи хормона на растежа може да се използват от жени за отслабване и други цели, както и от мъже за най-различни задачи. Ефикасността на GH (хормон на растежа) не подлежи на съмнение, а е  отдавна доказана не само от отзиви или изследвания, а и от продължителното практическо приложение.

За спортистите се препоръчва приложението на Хайджитропин да е продължително. Приблизителната продължителност на курса трябва да е около 3 месеца. Може да е малко по-малка или по-голяма в зависимост от нуждите на атлета. Всичко е много индивидуално.Твърде голямата продължителност на приложение на хормона няма да донесе практическа полза, тъй като организмът има свойството да привиква към неговото въздействие. Напротив това би могло да доведе до появата на нежелани последствия. След края на курса с Хайджитропин се препоръчва почивка за период колкото е бил периодът на прием на лекарството.
 

С други думи, ако курсът на приложение е продължил около 3 месеца, следва почивката също да е с продължителност най-малко 2-3 месеца, за да се възстанови чувствителността към хормона на растежа.

Лекарствената доза в спорта препоръчително е около 2-4 единици на ден. Дозите могат да варират в посока нагоре или надолу в зависимост от опита и целите на атлета. Курсът във всеки случай трябва да започне с минимална доза, като постепенно количеството на лекарството  се увеличава до достигане на необходимото за този, който го приема.

Курсът с Хайджитропин разбира се има някои противопоказания, когато приложението на препарата е забранено. Лекарството не трябва да се приема, когато е налице онкологично заболяване или при тежки инфекциозни заболявания, шокови състояния, затворена епифиза. При жените не се препоръчва прием на хормона на растежа, когато е налице бременност или кърмене.

С голямо внимание лекарството трябва да се използва при  хипотиреоидизъм, интракраниална хипертония и диабет. За да изберете най-ефективния способ за приемане на Хайджитропин трябва да се научите с кои препарати е възможно и необходимо да се комбинира. За целта може да се свържете с нашите консултанти.

 

Хайджитропин: отзиви за препарата

Какво се говори за този препарат в областта на спорта? Мненията на спортистите в нашия уебсайт може да послужат като потвърждение за ефекта, който този хормон оказва.
След като прочетете мненията за Hygetropin 100 ui ще се убедите, че това е оригинален продукт. Това е истинско лекарство, което се произвежда в Китай. След закупуването можете да получите официалното потвърждение, както е описано в началото.

Според изявленията, препаратът работи и дава желания ефект за лечение или укрепване на организма, както и за развитието на добра спортна форма в зависимост от целите на приложението.
Ако искате лично да изкажете своето мнение, можетелесно да го направите директно в нашия магазин (изисква регистрация). Ние се вслушваме в мнението на клиентите си, както за нашата работа, така и за продуктите, които показваме и продаваме на сайта си. Така че можете да говорите свободно.
 

Закупуване на хормона на растежа Hygetropin

Нашият онлайн магазин предлага да закупите най-добрите препарати на спортната фармакология на конкурентни цени. Сайтът разполага с продукти от много производители, които са получили отлична репутация в областта на спорта. Има възможност за избор не само на хормони или стероиди, но също и  на други вещества,  популярни сред спортистите.

Ако искате да поръчате Hygetropin 100 ui при най-добри условия, нашият магазин е правилният избор. Тук ще намерите прекрасно обслужване. В този случай, не става дума само за удобството и функционалността на сайта, а също така и за скоростта и надеждността. Входящите поръчки се обработват във възможно най-кратки срокове. Стоките се изпращат бързо и надеждно, опаковани за доставка.

Ние работим надеждно, и  при при поръчка на Хайджитропин трябва да не се съмнявате в оригиналния му произход. Магазинът  Bulsteroid.com работи само с редовни доставчици и фалшифицирани продукти при нас няма. Имайте предвид, че всички продукти, които предлагаме идват при Вас с информация относно срока на годност. Ние ценим репутацията си и се стремим всички клиенти да останат доволни. Надяваме се и Вие да станете един от тях.

 
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7