Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Methandienone 100tab/10mg Biotech

Methandienone 100tab/10mg Biotech

Активното химично вещество: метандиенон Производител: Biotech Концентрация: 10 мг на 1 таблетка Цена..

35.00 лв.

Methandrolic 96tab/10mg GEP

Methandrolic 96tab/10mg GEP

Активното химично вещество: метандиенон Производител: GEP Концентрация: 10 мг в 1 таблетка Цената..

40.00 лв.

Danabol 60tab/10mg Balkan Pharma

Danabol 60tab/10mg Balkan Pharma

Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви дава възможност да закупите метан (Dana..

40.00 лв.

Metaxon 100tab/10mg Malay Tiger

Metaxon 100tab/10mg Malay Tiger

Metaxon или метандиенон е може би най-широко използваният стероид както в България, така и по цял св..

40.00 лв.

Препаратът Danabol от Balkan Pharma

 

Balkan Pharmaceuticals е една от най-големите компании в производството на стероиди. Отдавна е известна със своето гарантирано качество за продукти. Затова няма нищо чудно във факта, че много спортисти предпочитат да купуват продукти от тази конкретна марка. Един от продуктите на тази компания е стероида Danabol. Основния компонент на този продукт е метандростенолон, който помага на атлетите бързо и ефективно да изградят мускули.

Поръчка на Danabol - това е чудесна възможност за всеки спортист, който има желание да наистина бързо да спечели огромна мускулна маса. Лекарството отдавна се е утвърдило с добър квалифитет и спечелило доверието на много спортисти. Много скоро след началото на приема ще сте в състояние да забележите разликата в огледалото. Повярвайте ни, малко стероиди помагат за постигане на такива значими резултати.

Вашите приятели в областта на спорта, просто ще бъдат зашеметени от вашата нова форма. Малко вероятно е, че друг такъв препарат може да ви помогне  за бързо натрупване на мускулна маса и значително увеличаване на силата.

Подобният Naposim и Danabol могат да бъдат отнесени към групата на точно тези лекарства, които помагат възможно най-скоро да се постигне максимален ефект и всичко това се дължи на активната субстанция Метандростенолон.

Тази основна съставка в тези стероиди помага за постигане на невероятни резултати. От вас се изисква само да изпълнявате точните указания за прием.


 

Какво можем да очакваме от приема на Danabol:

● Бързо придобиване на огромна мускулна маса
 
● Повишаване на енергията
 
● Усвояване на повече вещества от организма
 
● Бързо възстановяване от тежки тренировки и лечение на микротравми, получени по време на тренировка.

 
Налице е и фактът, че този анаболен стероид е различен от много други лекарства. Като на първо място, още след няколко дни ще почувствате значителен прилив на енергия, и следователно, желанието ви за тренировка ще се увеличи няколко пъти. Колкото повече нарасне заетостта толкова по-бързо ще дойде огромният резултат.


 


Много спортисти се страхуват от активната субстанция метандростенолон и това е голяма грешка, защото единствената субстанция към, която тялото най-бързо се адаптира това е метан.

Повярвайте ни, това е важен факт, когато става дума за такъв силен стероид. Не забравяйте, че за да се изгради мускулната тъкане нужно да се задържат в тялото много микроелементи като костен калций.

Комбинация на Danabol  с други анаболни стероидиЕдинственото нещо, което отличава Danabol с другите анаболни стероиди е, че той се съчетава добре всички известни лекарства. Например, можете да го използвате с Deca Durabolin или тестостерон пропионат. Всички тези видове спомагателни продукти ще ви помогнат да ускорите процеса на изграждане на мускулите и да увеличаване силовите показатели.

Въпреки по-високата ефективност на лекарството може да се увеличи приема и на повече от 2 месеца. Но по принцип 8 седмици са напълно достатъчни, за да се покачи необходимата мускулна маса и сила. Независимо от факта, че лекарството е много ефективно, когато става въпрос за изграждане на мускули, то все още има и някои негативни ефекти.

Един от тях е прекомерното задържане на течности в организма. Ако искате да се избегне този проблем, винаги можете да използвате допълнителни лекарства като провирон.
 

 

Кой са най-важните правила при прием на Данабол:

 
● Да се съобразявате с препоръчителната доза;
 
● Да не се увеличава срока на прием;
 
● Да се използват различни лекарства за отстраняване на излишната течност;
 
● Да се приемат повече протеини чрез храна.
 
 Само чрез тези правила, ще бъдете в състояние да постигнете значителни резултати в доста кратък период от време!

Данабол може да се използва и в комбинация с други лекарства, които ще гарантират положителен резултат. Ние препоръчваме на клиенти, които искат да покачат бързо мускулна маса комбинацията от Sustamed и Danabol и двата произведени от Balkan Pharmaceuticals. Най-важното при тази комбинация е да не се забравя след стероидната терапия.

Повярвайте ни, тя никога не е излишна. ПКТ помага за бързото възстановяване на естествените нива на тестостерон в сравнително кратък период от време. Също така провиронът при този съвместен прием е задължителен. Той помага да се отървете от прекомерен ароматизатор като приема му трябва да започне след втората седмица на цикъла.
 
Едва ли има по един човек, който би поставило под въпрос използването на това лекарство, тъй като то е наистина от голяма полза за тези, които искат бързо да променят своята физическа форма.

Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7