Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Clomiphene Citrate 24tab/50mg ANFARM HELLAS

Clomiphene Citrate 24tab/50mg ANFARM HELLAS

Clomiphene Citrate (кломифенцитрат) – антиестрогенен продукт. Този препарат се прилага ефективно за ..

20.00 лв.

Лекарството не е от семейство анаболни стероиди (синтетично произведен естроген). Кломида днес се използва в две дисциплини: традиционната медицина и спорта. В медицинските приложения Кломифен се използва от жените, които изпитват затруднения с бременността и функционирането на яйчниците.

Ето защо кломифен (Clomid) се продава в всяка аптека в Гърция. Що се отнася до спорта, Кломид се използва от културисти и атлети за естрогенно възстановяване на мускулите и за терапия след цикъл.
 
Кломид - един от най-популярните анти-естрогени, които работят, за да блокират рецепторите на женския хормон естроген. Ние продаваме продукти от най-добрите фармацевтични компании в света, които са популярни сред професионалисти в света на бодибилдинга.

В нашият магазин ще получите професионална консултация при покупка на Кломид и ще ви помогнем за постигането на вашите фитнес цели.


 

Ефекта на Кломид

Кломид е интересно лекарство, защото оказва влияние върху ос хипоталамуса-хипофиза-тестиси. Чрез стимулиране на хипофизната област на мозъка, причинява освобождаването на гонадотропин, което увеличава количеството кръв в някои хормони.

В резултат на това ние виждаме значително увеличение на тестостерона (ендогенни). Идеално време на приема на Кломид за един спортист: терапия след цикъл. Това се дължи на факта, че почти всички анаболни стероиди потискат производството на природен мъжки хормон тестостерон и кломида възстановява биохимичния процес и нормализира хормоните след прилагане на дори най-мощните анаболни стероиди.

Други действия на Clomiphene Citrate

● Другите благоприятни ефекти на кломид включват:
● Нормализиране на нивата на тестостерон;
● Нормализиране на процеса на образуване на сперматозоидите - поради тази причина кломида се приема след прекратяване на цикъл с анаболни стероиди. Целта - да се избегне загуба на мускулна маса, което е свързано с намаляване на входящия синтетичен тестостерон.
● За постигане на максимален ефект кломид се комбинира с HCG;
● Активен подбор на лутеинизиращ хормон;
● Заключване на силния естроген (анти-естрогенни свойства);
● Предотвратява ароматизация от анаболни стероиди;
● Изключени са такива странични ефекти като задържане на вода, феминизация, гинекомастия, и други;
● Стимулира производството на тестостерон.
 

Странични ефекти кломид.

Въпреки че Кломид се използва и за възстановяването на мускулите, той има незначителни странични ефекти. Такива реакции могат да се появят при неправилно дозиране. Те включват временно зрително увреждане, кръгове около очите, черния дроб, увеличаване на репродуктивните органи (яйчници), коремна болка, многоплодна бременност.

Тъй като кломид действа на хипофизната жлеза, което може да увеличи по размер и компресиране на зрителния нерв. Тези нежелани реакции са обратими и не предизвикват състояние на паника, обаче, ако това се случи, лекарството трябва да бъде спряно незабавно. Кломид не се препоръчва да се приема от спортисти, които прекарват много време зад волана, когато имате нужда от постоянна визуална дейност. Или се препоръчва при рецепцията да не се шофира.
 

Препоръки за дозиране.

Дозата на кломифена за всеки е индивидуална. Тя обикновено варира от 50 мг (2 таблетки). Приема на лекарството трябва да се прилага през устата с вода. Ако е назначена голяма доза на пациента или спортист, дозата трябва да бъде разделена на няколко пъти на ден. Лекарството не трябва да се приема повече от 14 дни.

● Най-изполвана доза: Опитните спортисти вземат Clomid 100 мг на ден, разделена на 2 равни части на дневна база. На 6-ия ден от получаването на Кломид дозата се намалява на половина.

Защо кломид се приема след стероиден цикъл

 
С цел ефективно постигне на високо качество на постижения в спорта, спортисти често вземат Clomid. След цикъл терапия - процес на възстановяване след анаболни стероиди, извършена от получаване на фармакологични средства, както и хормони на растежа.

След цикъл терапия с Кломид е подходяща за следните лица:

● Спортисти, седящи на дългосрочното лечение с кортико стероиди;
● Спортисти, които приемат високи дози други стероиди с изразен анаболен ефект, който осъществяват потискане на мъжкия хормон тестостерон;
● Атлети, които използват комбинация от анаболни стероиди;
● Начинаещи, които използват соло стероидни цикли.
 
Терапия след цикъл и правилното възстановяване - понякога това е единственият начин за защита на организма срещу въздействието на странични. Само терапия след цикъл може да помогне за запазване на резултата, получен след приема на стероиди. Кломид в правилна комбинация с други лекарства, помага за възстановяване на мускулите и поддържа издръжливоста и качество на възстановяването.

Той също така участва в биохимичните процеси на приспособяване, възстановяване на хормоналните нива, нормализиране на обмяната на веществата и поддържане на енергийния баланс.
 
Нашият онлайн магазин предлага кломид и  други анаболни стероиди за възстановяване на мускулите по време на терапия след цикъл.

Ние знаем как да се защитите от страничните ефекти на гинекомастията, и такива процеси като ароматизация. Важно е да се знае, че само с правилните лекарства за възстановяване от силно андрогенно действие се намаляват негативните ефекти на анаболните стероиди.

Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7