Анавар - Информация

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Измежду всички, този орален анаболен стероид е изключително мек и най-често се използва от начинаещи. Обикновено, анавар-оксандролон се използва като катализатор при цикъл с други различни стероиди. С негова помощ, употребяващият го бодибилдър и..
99.00.лв
Ако целите мигновено покачване на мускулна маса, повишаване на силата и енергията, оптимално напомпване и сила – анавара е точният стимулант за вас. Той подпомага точно тези функции на тялото и неговото действие е доказано сред многобройни атле..
80.00.лв
Производител: GEP
Oxandrolone 100tab/10mg Esto Pharma Активното химично вещество: Anavar (Oxandrolone) Производител: Esto Pharma Концентрация: 10 мг на 1 таблетка Цена за: опаковка 100 таблетки 100 таблетки от 10 mg Използването на Anavar Esto Pharma, е възм..
80.00.лв
Oxaver 10mg (Vermodje Moldova) е продукт на основата на оксандролон, анаболен стероид, който се характеризира с доста леко и бързо действие. Той насърчава качествения растеж на мускулите без задържане на вода или натрупване на мазнини, поради което п..
66.00.лв

 

Едва ли има човек, който не се опитва да постигне значителни резултати с помощта на спорта. Анавар е проектиран точно за тази цел и активната му съставка е Оксандролоне. Това лекарство ненапразно е толкова популярно, защото независимо от факта, че е безвреден помага на спортистите да покачат значителни печалби в мускулна маса и сила.

Можете да бъдете сигурни, че с помощта на тази съставка, можете да избегнете много от негативните ефекти, които притежават анаболните стероиди. А именно, няма увеличение в кръвното налягане, не ароматизира, както и много други странични ефекти ще бъдат изключени. Oxandrolone разчупва стереотипите по отношение на стероиди, защото той много често се използва от жени.

Ако имате предстоящи състезания или просто сте решили да оформите значително тялото си, за по-добър вариант от цикъл с анавар не може и да се говори. Не забравяйте, че най-добрия е този произведен от одобрени производители, ако не искате да бъдат излъгани или просто да хвърлите парите си на вятъра.


Отдавна е известно, че Balkan Pharmaceuticals произвежда най-добрия анавар, който може да бъде закупен от bulsteroid.com

 

   В резултат на използването на Oxandrolone, вие получавате:

 
● Високо качество, суха и релефна мускулна маса;
 
● Значително нарастване на енергията;

● Възможността да се поддържат естествените нива на тестостерон;
 
● Бързо възстановяване след силова тренировка;
 
С помощта на Oxandrolone не е нужно много време, за да забележите колко бързо се променя външния ви вид. Вие, както и околните, ще бъдете просто изумени от получения ефект.

Употреба на Анавар с други анаболни стероиди


Опитните спортисти знаят, че е най-добре при прием на анавар да се спазва високо протеинова диета, както е и при прием на всички други анаболни стероиди. Известно е, че най-често Оксандролон се приема комбинирано с други лекарства като най-често се комбинира с винстрол, тренболон ацетат или енантат. Също така известни комбинации са с леките стероиди като примоболан, мастерон или winstrol depot.

Именно тези видове инжекционни стероиди повишават ефектна на оксандролона и помагат по-бързо да се постигне желания резултат и да се съхранява за по-дълъг период от време. Правилното спазване на инструкциите и необходимата схема на дозиране ще ви помогне да постигнете невероятен ефект. Можете да комбинирате анавар с много други стероиди като първо трябва да определите вашата преследвана цел.

Въпреки, това не означава, че не можете да използвате оксандролон самостоятелно. Разбира се, ефектът в този случай не е толкова значителен и бърз, но тялото ви лесно ще възприеме лекарството, и ще поддържа естественото производство на тестостерон, така че да се възстанови бързо след края на цикъла. Най-препоръчваната доза оксандролон за мъже е 30-50 мг на ден. Винаги разделяйте приемът на 2 равни етапа.

Цикъл с оксандролон може да се осъществява два пъти в годината, като мускулите ви през целия период ще бъдат стегнати и релефни, като на спортист, който тренира професионално от много време. Оксандролон - това преди всичко е лекарство, което помага за придобиване на качествена мускулна маса без никаква мазнина или излишни течности по тялото ви.

 
Няма значение на какво ниво е вашата подготовка, и колко дълго сте тренирали в залата.

Във всеки случай, това лекарство помага да се извършват много тежки тренировки като бързо помага на мускула да се възстанови. Само за 6-8 седмици и резултатът е на лице - суха мускулна маса с много високо качество и отлична мускулна издръжливост. Оксандролон е един добър стимул за започване на едно ново начало, защото можете бъдете сигурни, че придобитите резултати се запазват на 100%.

Един от най-големите предимства на този стероид е, че е напълно безопасен и не нарушава основните функции на тялото. Дори момичета абсолютно спокойно може да използват това лекарство, когато искат да придобият спортна форма.

Като цяло, Oxandrolone отдавна е спечелил уважението на много хора от света на спорта. Истината е, че трудно може да се намери качествен продукт. За много хора, това лекарство се превърна в истинско откритие и ако искате да се присъедините към списъка на тези щастливци, трябва да използвате разумно оксандролон без никакви своеволия.
×
×
×
×
×
×
×