Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Turinabol Depot (Pharm Tec) Туринабол 20 милиграма

Turinabol Depot (Pharm Tec) Туринабол 20 милиграма

Turinabol Depot (pharm tec) - е един от малкото анаболи, които имат ефект със забавено приложение. Т..

50.00 лв.

Turanax Biotech Beijing Turinabol

Turanax Biotech Beijing Turinabol

Turanax с активна субстанция 4-dehydromethyltestosterone, която е една от най-използваните сред аеро..

50.00 лв.

Turanabol 60tab/10mg Balkan Pharma

Turanabol 60tab/10mg Balkan Pharma

Описание Turanabol от Balkan Pharmaceuticals Основата на този стероид е  активното вещество hl..

60.00 лв.

Turinover 100tab/10mg Vermodje Moldova

Turinover 100tab/10mg Vermodje Moldova

Turinover има относително ниски андрогенни ефекти. По скала от 1 до 100 на андрогенен ефект Туринобо..

47.00 лв.

 

Туринабол – много известен анаболен стероид сред спортистите трениращи бокс, борба, лека атлетика. Този стероид е с отличен анаболен ефект, което го прави идеален за покачване на чиста мускулна. Лекарството не е склонно към задържане на течности, следователно андрогенни странични ефекти не се наблюдават.

Той е идеален за тези, които искат да получат висококачествени мускули без вреда за тяхното здраве. Туринаболът има голям ефект върху увеличаването на силата и издръжливостта, но практиката показва, че очакваните нежелани реакции напълно отсъстват. Не всеки анаболен стероид, който има такъв силен анаболен ефект може да се похвали с липса на странични ефекти. Този факт прави туринабол един от най-желаните анаболни стероиди от начинаещи.

Много спортисти умишлено преувеличават препоръчителната доза, за да получат максимална полза от курса, а дори и тогава не се наблюдават странични ефекти. Този анаболен медикамент е идеален за почти всеки начинаещ, защото всеки спортист иска да изглежда релефен с добър оформен вид. Разбира се, цената на лекарството не е достъпна за много хора, но дори и един цикъл със 200 таблетки придава безумни резултати.

При прием на туринабол в продължение на един месец, вие ще получите хубава чиста мускулна маса, която ще се запази на 100% след края на приема му. Не е необходимо да се купуват евтини стероиди с огромен списък от нежелани реакции като възможна проява на гинекомастия или дори голямо натрупване на течност в мускулната тъкан. За да се избегне това, се опитайте да не купувате евтини стероиди.

 

Туринабол в комбинация с други анаболни стероиди

 
По-добър ефект може да се постигне чрез комбиниране на туринабол с други подобни стероиди. Поради факта, че лекарството не е в състояние да задържа течности в мускулите може да се гарантира, че излишна мазнина няма да е налична, но поради това свойство покачването на чиста мускулна маса ще е бавно. За това много хора предпочитат да комбинират туринабол с по-помощни стероиди, за да се ускори и засили целия процес. Чрез комбиниране на туринабол с инжекционни стероиди с подобни в действие, спортистът може да получи два или дори три пъти по-добри резултати без поява на странични ефекти.

Туринаболът най-добре се съчетава с инжекционни стероиди, които не стимулират задържането на течности, за да може придобитите резултати да се запазят дълго време. Например стероидния цикъл Туринабол + Болденон много често се използва от начинаещи така и от опитни спортисти, защото тези два стероида са насочени към набор на мускулна маса и не притежават неблагоприятно въздействие.


 


Този стероиден цикъл може да осигури на един спортист покачване на мускулна маса от 6 до 8кг. Това е много добър резултат като се има предвид пълната липса на водна задръжка в организма.

Друг често срещан стероиден цикъл е туринабол с винстрол. Тази комбинация придава на спортиста огромна сила и издръжливост, което позволява на свой ред по-интензивна тренировка с големи тежести. В края на краищата, постоянното натрупване на работни тежести води до устойчив растеж на мускулите.

В този случай, спортистът е в състояние да изгори всички излишни мазнини и да придобие остър релеф. Винстролът има способността да увеличава кръвоснабдяването в цялото тяло, което придава на мускула по-красив и мъжествен вид, който е достатъчно за много хора.
 
В действителност Turinabol осигурява впечатляващи резултати в комбинация с много стероиди, дори и ако те не са с добро качество. Но не забравяйте, че не е хубаво повече от 2 орални препарата да се съчетават в един цикъл, защото черния дроб се натоварва много тежко. Винаги инжекционния вариант е по-добър от таблетния, защото, както споменахме се заобикаля вредата за организма.

Опитайте се да го направите правилно и безопасно, съчетавайки един орален с един или най-много два инжекционни стероида. Само тогава може да се гарантира добър ефект без излишни странични ефекти.

Информация Туринабол - Прием ефекти Дозировка

Химичното му име е 14-хлордехидрометил тестостерон, но е трудно за изговаряне и се предпочита  по-просто орал-туринабол или ОТ. Той е много сходен като структура с метандростенолона. Единствената разлика е добавката на хлорен атом С-4 позиция. ОТ има репутация на много ефикасен стероид със сравнително малко странични ефекти.

Добавката на хлорния атом премахва възможността за ароматизация, блокирайки достъпа за ароматаза и намалява преработката в дихидротестостерон. Основната разлика между него и метандростенолона е, че ОТ има дълъг полуживот и по-висок афинитет към полово обвързващия хормон глобулин, отколкото метандростенолона. Затова след приема на орал-туринабол нивото на полово обвързващия хормон-глуболин намалява.

Така в тялото остава повече активен тестостерон, който упражнява анаболното си действие. Взелите туринабол усещат силно потискане в производството на собствен тестостерон. Туринаболът е съвсем малко по-токсичен към черния дроб от същата доза метандростенолон. В повечето случаи е най-добре да се взема за качване на чиста маса и за запазването й по време на диети. Не може да се очаква качване на много маса – по-скоро тя е качествена. Заради характера на съставката не трябва да се очаква и рязко качване на сила.

Напоследък обичайни са дози на 100 мг днвн, които карат човек да се чуди дали продуктът изобщо съдържа правилния стероид, дали в него има по-малко активна субстанция или идиотската максима „повече е по-добре” отново е надделяла. При хора с неголям опит в химията дози от 40-60 мг трябва да дадат много добър резултат (трябва, защото това зависи и от храненето).

Както и с другите стероиди обаче при по-напредналите дозите се качват рязко – 100-150 мг, въпреки че това не е за препоръчване. При жена дози от 5 до 15 мг ще дадат добър резултат при съвсем малък вирилизиращ ефект. Ако се увеличат, ще се увеличи и той, но ако продължителността на прием и дозите не са големи страничните ефекти не са така явни и са много малко.

Повечето мъже комбинират орал-туринабола с някои видове тестостерон. Заради активния живот на съставката дозата трябва да се приема на два пъти през деня, разделени по равно, за да се държи нивото на кръвта постоянно. За избягване колебания в нивото е желателно те да са в един и същ размер. Страничните ефекти от туринабол са сравнително леки.

Заради ниската му андрогенна активност андрогенни странични ефекти не са проблем и предмет на разглеждане, но е доказан случай на рак на тестисите, предизвикан от много високи дози в продължение на 5 г. прием.

Както всеки стероид и той потиска собственото производство на тестостерон, за това е възможен спад на сексуалното желание. Според мнозина обаче, когато се взема само той, такива проблеми няма. Има други – тъй като е 17-алфа алкилиран, орал-туринаболът е токсичен за черния дроб. Затова се препоръчва циклите с него да не са дълги. – 2 – 4 и не повече от 6 – 8 седмици.

Мнозина не спазват това, смятайки, че са безсмъртни, но след всеки по-продължителен цикъл препоръчваме кръвен тест, за да се сигурни, че няма проблеми. Както при повечето вземащи стероиди, трябва да се следят и чернодробните функции и параметри и нивото на холестерола – орал- туринаболът може да намали нивото на добрия DHL и да увеличи това на лошия LDL холестерол (това е една от главните причини циклите с него да не са много дълги).

Няколко продукта съдържат прохормон на орал-туринабола – диол на 3-а и 17-а позиция. Не е ясно доколко удачно този прохормон се преработва в истински туринабол, но опиталите го казват, че е ефикасен. Според мен този прохормон не е бил планиран за производство и както е с повечето така наречените дизайнерски стероиди (които може да не са фалшиви, но не съществуват под легални търговски наименования) и прохоемони ще изчезне (ако вече не е изчезнал) от пазара, защото повечето производители и търговци не желаят да поемат свързвания с него риск.

● Коментар от екипа на Bulsteroid.com

Ето мнението на наши състезатели за орал-туринабола:

● Състезател 1: Оригиналният орал-туринабол е в таблетки 10 милиграма. Цената му трябва да е долу горе 4-5 пъти по-висока от тази на Данабол. Приемъл съм по 40 милиграма дневно и ефектът беше много добър. Качените сила и маса (разбира се, не драстично) бяха чисти – може да се каже, че подпомагаше и на орелефяването. Комбинацията от хапове и ампули бе почти идеална – за този, който можеше да си я позволи.

● Състезател 2: С орал-туринабола попаднах в десетката. Той няма нищо общо с орал-туринабол депо, който е нандролон деканоат. Подходящ е за всеки спорт – лека атлетика, бодибилдинг, без крайно силовите като вдигане на тежести и трибой. За разлика от другите дава и много добро възстановяване на мускула, докато винстролът например дава само сила, но не възстановява. Не се произвежда от легални фармацевтични компании. Всеки препарат от този род има минуси, но ако се взема в разумни дози – 30-50 мг дневно, в сравнение с другите нямам никакви забележки. Над тази доза няма смисъл. Тъй като е на основата на дихидротестостерона, работи много добре с препарати 19-нор като дека-дураболин или параболан.

Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7