Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Test P 100 (Evo Genetics) Тестостерон Пропионат

Test P 100 (Evo Genetics) Тестостерон Пропионат

Тестостерон пропионат, както подсказва името, е препарат на основата на тестостерона. Произвежда се ..

32.00 лв.

Winstrol Balkan Pharma Strombaject Aqua

Winstrol Balkan Pharma Strombaject Aqua

Strombaject Aqua – инжекционен анаболен стероид на водна основа. Той е един от най-добрите изб..

37.00 лв.

WINSTROL DEPOT- Desma Spain

WINSTROL DEPOT- Desma Spain

Winstrol Depot - Аптечен инжекционен станозолол Когато заговорим за анаболни стероиди няма как да н..

14.00 лв.

Тестостерон пропионат е вид естер на мъжкия полов хормон тестостерон. Това лекарство е доста популярно сред културисти и Powerlifters. Използва се главно от спортисти с опит и начинаещи при първи стероиден цикъл. Винстрол и пропионат е един от най-ефективните стероидни цикли преди подготовка за състезание.
 
Основната причина за голямата употреба на лекарството от опитни спортисти е сравнително краткия полуживот в организма. Ако стероида се използва самостоятелно без други препарати, стероидния цикъл трае четири или пет седмици. Втората причина поради която е доста предпочитан стероид е - неговата цена. Цената на пропионат е значително по-ниска от тази на тестостерон енантат.
 

Предимства на Тестостерон Пропионат

Фактът, че пропионат често се използва от професионални спортисти, доказва неговата ефективност. Сред основните предимства на стероида трябва да обърнете внимание на следното:
Благодарение на бързото му абсорбиране в организма ефекта се забелязва още след първата инжекция. Тренировките стават все по-агресивни, увеличава се количеството на енергия и сила.

Пропионат задържа много малко вода, така че независимо от зададената цел, покаченото тегло се характеризира с голяма ефективност.
Лекарството е лишено от странични ефекти.

Стероидът придава ефект от изгаряне на мазнините и бързо възстановява мускулите.

Пропионат се елиминира бързо от организма, което го прави идеален за подготовка преди състезание, където е възможно да има допинг контрол. Вече споменахме за ефективността на Винстрола и Тестостерон пропионат разбира се, но повече подробности ще опишем по-доло в тази статия.

Лекарството повишава страхотно силовите постижения на спортиста. Това е основната причина за неговото широко използване в силовия трибой и вдигането на тежести. В допълнение, благодарение на способността си да задържа малко вода в организма след употреба масата нараства леко.

Тестостерон пропионат има положителен ефект върху сърдечно-съдовата система, както и значително намалява риска от коронарни и исхемични сърдечни заболявания.
Подходящ е също така и за жени, защото е лишен от странични ефекти при нормална употребяема доза.

Страничните ефекти от предозиране

Както бе споменато по-горе, високата доза представлява опасност за организма. От своя страна, голям брой от използващите тестостерон пропионат в голяма доза са застрашени от всички видове обичайни странични ефекти на тестостероновия естер: оплешивяване, появата на акне и др.

Но за пореден път нека да отбележим, че с правилна дозировка, спортисти никога не са застрашени от тези последици.
Също така, след цикъл с лекарството в организма временно спира синтеза на естествените хормони, но след прилагане на анти-естрогени, всичко идва обратно на мястото му.
 

Стероиден цикъл с тестостерон пропионат

А сега по-подробно за стероидните дозировки. Нека да споменем нещо важно, че без значение колко сте напреднал продължителността на цикъла с тестостерон пропионат не трябва да надвишава 10 седмици.

Когато се използва индивидуално дозата трябва да бъде от 50 до 100 мг дневно или през ден. А както споменахме по-горе при подготовка за състезание много добри ефекти се показват с комбинацията с винстрол като се препоръчва да се добави и мастерон.

Този стероиден цикъл е многократно доказал се при подготовка преди бодибилдинг състезания. При тази комбинация от лекарства в тялото на практика вода не се натрупва, и мускулите стават еластични силни и издръжливи.

Между стероидните цикли трябва да направите минимален интервал, чиято продължителност е два месеца. Въпреки това, ако искате пълно възстановяване този период трябва да се увеличи до 10 седмици за пълно възстановяване.

Така здравето на спортиста няма да бъде нарушено.

Разбира се, има и други ефективни стероидни цикли с това лекарство, но по време на подготвителен период – Винстрол и пропионат дават максимален ефект.


●  В допълнение към красивия релеф и еластичността на мускулите, спортистът ще получи достатъчно добра печалба на мускулна маса. Най-важното е, че ще бъде с високо качество и риска от спад след цикъла няма да е на лице.

Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7