Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Test P (Magnus Pharmaceuticals) тестостерон пропионат флакон

Test P (Magnus Pharmaceuticals) тестостерон пропионат флакон

Сред цялото фармакологично разнообразие съществуват някои редки стероиди, които са подходящи за всич..

44.00 лв.

Propionate 10amp/100mg Malay Tiger

Propionate 10amp/100mg Malay Tiger

Propionate 100 е лекарство, което може да се дължи на група от тестостеронови естери. Активното веще..

55.00 лв.

Propiolic 10ml/100mg GEP

Propiolic 10ml/100mg GEP

Propiolic (100 мг / мл, 10 мл) – крато действащ стероид тестостерон, произведен от фармацевтич..

45.00 лв.

Тестостерон пропионат - предимства и недостатъци

Тестостеронът пропионат не е толкова често срещан анаболен стероид сред културисти, тъй като те повече разчитат на Енантат или Сустанон. Но сред опитни спортисти, той заема водеща позиция, особено в периода преди състезание. Да, лекарството няма да позволи покачване на мускулна маса от около десет килограма отколкото например метандростенолон, и за това най-често се приема в период на релеф.

Например ако го използвате в комбинация с Винстрол, той допринася по-бързо покачване на суха маса и голямо изгаряне на мазнини.

Положителни аспекти на тестостерон пропионат

Определено, лекарството може да се нарече едно от най-евтините анаболни стероиди на вътрешния пазар. Покупката на тестостерон пропионат може да бъде средно от пет долара за пакет във всеки онлайн магазин или аптека. Но ниската цена на лекарството, по никакъв начин не влияе на неговото качество, което се потвърждава от дългосрочната му употреба от спортисти.

След като навлезе в организма, лекарството веднага започва своята работа, както е видно от рязкото покачване на нивата на тестостерон в кръвта. Поради това, спортистите знаейки често поставят лекарството в началото на курса, за да "разтърси" тялото, и след това преминават към по-тежки стероиди, например като Омнадрен или Дека Дураболин.

 Друга съществена особеност на тестостерон пропионат се крие във възможността му за прием му преди състезание, където има допинг контрол. И това е, защото процентът на тестостерон / епитестостерон, който се изследва по време на допинг контрол, намалява и обикновенно се намира в позиция "6", което е в нормата и не се смята за допинг.
 
Също така, от проведено наблюдение над спортисти, които са поставяли лекарството в краката или в бицепса се убразува уплътнение в тези мускули и ги прави по-красиви визуално. Неможем да кажем, че тестостерон пропионат има само положителен ефект върху здравето, но също така има и свойте отрицателните аспекти.

Какви са ефектите на Тестостерон Пропионат?

● В допълнение към общите положителни аспекти, които са от значение за спортистите, негови ефекти включват:
● Увеличаване на мускулната маса, която е основният критерий на всички спортисти, които приемат стероиди;
● Изгаряне на мазнините, когато се тренира под строги физически натоварвания.
● Бързо възстановяване на мускулите след тежки тренировки.
● Увеличаване на спортните постижения и голяма силова издръжливост, което е изключително важно по време на състезание или при максимална възвръщаемост на физическа подготовка;
● Увеличаване на сексуалното желание, което се оценява от всеки човек;
● Оптимизация на сърдечно-съдовата система, и по този начин се намалява рискът от исхемия.
 

От какво можем да се опасяваме ?

Първият недостатък на тестостерон пропионат - е броят на инжекциите. Стероидът трябва да се поставя всеки ден или през ден или най-малко 3-4 пъти седмично, което не е много удобно, докато по-голямата част от другите анаболни стероиди се инжектират веднъж седмично.

От друга страна, това не е голямо притеснение, защото попринцип винаги е важен резултатът. Ако обърнем внимание на страничните ефекти, можем да наречен лекарството - съвършенно или практически безвредно за организма, но има и друга страна на монетата.

Ако не се превишава препоръчваната доза, по-голямата част от тях никога няма да възникнат. Страничните ефекти на пропионат са сходни с енантат, защото те са най-близките тестостернни етери до естественния мъжки хормон произвеждащ се всеки ден в тялото ни.

Вероятни странични ефекти при големи дози тестостерон:

● Зачервяване или дразнене на инжектираното място.
● Поява на акне (доста често проявление);
● Прекомерно окосмяване на тялото;
● Увеличаване на млечните жлези;
● Задълбочаване на гласа;
● Разширения на простатата;
● Маскулинизация при жените.
 
Тестостеронът пропионат също оказва влияние върху производството на собствени хормони в организма. Пълното възстановяване на синтеза тестостерон, след края на цикъла, отнема около два до три месеца. За да се ускори този процес се препоръчва приемане на гонадотропин, като се започне от втората седмица на курса.

За да се предотвратят ароматични процеси на организма, се препоръчва да се запасите с допълнителни лекарства като Clomid или Nolvadex.
 
При нормални адекватни дози не оказва ефект върху черния дроб и бъбреците, което е важно при продължителни курсове със стероиди.

Как се приема Тестостерон Пропионат?

Има различни варианти на използване на лекарството, един от тях е индивидуален курс. В това изпълнение, се препоръчва инжекции да се поставят всеки ден в доза от 50-100 мг. За по-опитните спортисти може да се прилага ежедневно в доза от 100мг.
 
Повечето спортисти прибягват до комбинация разбира се, когато на всеки два дни слагат пропионат в доза от 100 мг., Winstrol в доза 50 мг и Danobol дневно по 30 мг.
Идеалният вариант за един много добър стероиден цикъл е употреба на тестостерон пропионат в доза от 100 мг. през ден, Параболан 75 също през ден и 50 мг таблетки станозолол всеки ден. Този цикъл позволява да се поддържа мускулната маса, докато се придобива и по-голяма еластичност поради факта, че пропионат се отървава от излишната вода.
 
Във всеки от случаите се препоръчва да се инжектират малки дози анаболни стероиди, но по-често, не по-малко често от три пъти в седмицата. Отколкото, например, единична доза, но повече от милиграми, в резултат на благоприятна среда без развитието на нежелани събития. Но има случаи, когато атлети преди шампионата, приемат голяма или единична доза от тестостерон, за да достигнат максималното ниво на андрогените в кръвта, и да поставят рекорд на състезанието. Този трик е възможно само в тези места, където не съществува допинг контрол, в противен случай спортиста го грози дисквалификация.
 
Жените също прибягват до използването на пропионат, те трябва да бъдат по-внимателни, за да избегнат проявите на маскулинизация. За да се премахнат негативните ефекти, е необходимо да се правят по-дълги интервали между инжекциите, за да може да се намали нивото на тестостерон в женския организъм. Оптималният интервал е около пет дни между въвеждането на лекарството в доза 25-50 мг. Схемата не трябва да надвишава 8-10 седмици, ако се изисква и допълнителен прием на анаболни стероиди, по-добре е да се използват други, по-леки анаболи, като Анавар или Примоболан.

Стероиден профил – Тестостерон Пропионат

Анаболната и андрогенна активност на лекарството е висока - 100% от тестостерон. Ароматизирането също е високо, така че нуждата от допълнително използване на анти-естрогенни лекарства, за свеждане до минимум на отрицателните прояви на естрогенната активност са задължителни.

Чернодробна токсичност не е налице, тъй като лекарството се прилага чрез инжектиране, така то заобикаля вътрешните органи и директно влиза в кръвния поток. Продължителността му на действие е кратка, около 2-3 дни. Откриването на лекарството в кръвта е за около месец.

Коментарите за тестостерон пропионат са все по-положителни. Според интервюираните спортисти приемащи лекарството, общото положително становище е изразено в 90% от анкетираните.
 
Как да започна своя цикъл с тестостерон ? Какъв вид да избера : сустанон, енантат, ципионат или суспензия? Всички тези въпроси трябва да бъдат предварително обсъдени с квалифициран професионалист, за да се изчисли кой курс е подходящ за Вас.

И най-важното, не забравяйте за препоръчваните дози, като правило, желанието на спортисти да постигнат резултати по-бързо ги подтиква към нестандартни приеми на стероиди, което в крайна сметка води до сериозни последствия.

Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7