Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Test E 200 (Evo Genetics) Testosteron Enantat

Test E 200 (Evo Genetics) Testosteron Enantat

Тестостерон енантат – както личи от името,  това е тестостероново лекарство и по същество - мощ..

38.00 лв.

Pregnyl 5000 UI MSD

Pregnyl 5000 UI MSD

PREGNYL 5000 IU е хормонално лекарство с активното вещество - човешки хорионгонадотропин. Този хормо..

20.00 лв.

Clomiphene Citrate 24tab/50mg ANFARM HELLAS

Clomiphene Citrate 24tab/50mg ANFARM HELLAS

Clomiphene Citrate (кломифенцитрат) – антиестрогенен продукт. Този препарат се прилага ефективно за ..

20.00 лв.

Proviron Bayer

Proviron Bayer

Proviron - синтетиченно естрогенно лекарство, което се радва на голяма популярност сред културисти. ..

20.00 лв.

Всеки спортист, който взима анаболни стероиди, трябва да знае, колко важен процес в цикъла е да се възстанови естественото производство на тестостерон. Тази тема ще обсъдим в нашата статия, в която ние ще се опитаме да ви обесним причините за възстановяването на производството на мъжкия хормон, подтискащ се от ефекта на тестостерона, както и други важни точки, които се отнасят до хормоните на един спортист.
 
Тестостеронът е мъжеството, красивата физика, походката на хищника, мъжката сексуалност и подвизите в битката за територия. Тестостеронът - незаменим мъжки полов хормон, който също държи в юмрука си мъжката полова система. Той е отговорен за метаболизма, растежа на мускулите, сексуалното желание, производството на сперматозоиди, ерекция и способността да опложда яйцеклетки.

Мъжете с нормални нива на тестостерон никога няма да бъдат с наднормено тегло или да се оплачат от лош секс.

След като научиха за ефектите на тестостерон, спортистите започнаха да го използват активно под формата на стероиди за увеличаване на мускулната маса и увеличаване на силата.

 

Защо се потиска продукцията на тестостерон?

Изкуственният тестостерон се прилага със стероиди инжектирани или приети орално в организма, и така се потиска собственното производството на естествен полов хормон. Тялото започва да се чуди - защо се губи енергия за производството на тестостерон, и кой прави това?

И тогава той просто изключва вътрешната секреция на органите, които произвеждат тестостерон - тестисите. Това нарушава естественото производство на хормона, мъжът започва да страда - мудна ерекция, импотентност, слаба атракция.

Обмяната на веществата, което води до затлъстяване.

И накрая - атрофия на тестисите, и всички тези проблеми са в сянката на мъжете. Медицина все още се опитва да разработи начини за лечение на атрофия, включително и хирургически път, но засега без успех - няма магическо решение, което ще бъде в състояние да вдъхне живот на атрофирали органи, които са се превърнали в човешкото тяло необходими и безполезни.

Какво е атрофия на тестисите, и как се получава?

Атрофия на тестисите - заболяване, което е свързано с потискане на функцията на тестисите и намаляване на техния размер. От дълго време атрофия на тестисите е смятана за рядко заболяване, но сега тя започва да се появява много често, дори и при доста млади спортисти, които използват стероиди с безотговорно и пренебрегването на след стероидната терапия (ПКТ).

Докато тестикуларната атрофия от мъжки пол жлеза не само намалява тя спира да работи. Цялата репродуктивната система в същото време се срива надоло по склона. Атрофията е опасно нещо, тъй като води до необратими промени, при които е трудно да се премахне, дори с операция.
 
Първите симптоми на атрофия:
 
● Наддаване на тегло;
● Намаляване на размера на тестисите;
● Липса на сексуално желание;
● Лош сексуален контакт;
● Чести промени в настроението.

Как да се предпазим тестикуларна атрофия?

Атрофия на тестисите може да бъде предотвратена само по един начин - своевременно и качествено възстановяване на естественото производство на тестостерон в организма. Възстановяването на тестостерона може да подобри здравето на мъжете, възстановяване на функцията на тестисите е стабилен любовен живот.

За възстановяване на тестостерона, при спиране на приема на стероидни лекарства, които потискат производството на тестостерон, се използват анти-андрогенни агенти, който, въпреки че спират растежа на мускулите връщат мъжествеността и плодородието.
 
За да се възстанови силата и тестостерона на спортиста трябва да се съобразите с терапия след цикъл, чиято цел - да възстанови естествения хормонален баланс. Първото нещо е приложението на гонадотропин - лекарство, което действа върху хипоталамуса, карайки го да произвежда LH.

Това, от своя страна, води до активното синтезиране на тестостерон в тестисите и нормализира работата им. Това се прави мажът, за да се върне в сексуална сила, и възможността да участва в полов акт. Естествените нива на тестостерон се връщат към нормалното производство. Ние трябва да разберем, че ефективността на гонадотропин ще има ефект само ако атрофията на тестисите още не е дошла.

Какво са анти-естрогените и как работят те?

След завършване на цикъла, спортиста трябва да вземе анти-естрогени, чиято мисия – е да не се допусне ароматизирането на естроген хормон. Антиестрогените също допринасят за подобряване на хипоталамоса отговорен за производството на LH, те не позволяват неговото действие да се подтисне и нормализират гонадотропина в естествен подбор, който поддържа функционалността на нормални ендокринни органи.

Така че спокойно можем да кажем, че анти-естрогените са за възстановяване на естественото формиране на тестостерона, което помага да се стимулира естествения синтез и функциониране на организма.

Как да се възстанови бързо ендогенното производство на тестостерон?

Като цяло, по-младият организъм, който не е преминал през стероиди, естествените нива на тестостерон се нормализират доста бързо. Няколко дни по-късно тестисите започват да функционират, както преди. Много млади мъже и начинаещи културисти не чувстват разликата в промяната в сексуалната функция поради младоста си.

Но опитните спортисти чакат доста време, защото понижаването на тестостерон е доста голямо. Този процент зависи от индивидуалните моменти и не разполага с точна време.
 
Важно е да се разбере, че възстановяването на производството на тестостерон играе основна роля във всички анаболни цикли. Ако не го направите, сте изправени не само пред безплодие, но и пред други злини - силен натиск във физическите параметри.

Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7