Кошница:  0 0.00 лв.

SUSTANON-250 Organon Holland 1ml/250mg

Out Of Stock
1 ампула 250мг.
Тестостерона представлява мъжкият полов хормон и е основния
виж повече +
15.00 лв.
Описание

Тестостерона представлява мъжкият полов хормон и е основният „ виновник „  за всички първични и вторични полови белези, които характеризират мъжа.

Сустанон е уникална комбинация от 4 естера на тестостерона. Всеки естер е активен в човешкият организам в рамките на 2 до 3 седмици след като е инжектиран. Стероида сустанон работи безотказно и ниската му цена го правят един от най-продаваните анаболни стероиди. Инжекционният стероид Sustanon 250 Holland работи безотказно и се използва МАСОВО в цикли за мускулна маса.От нормален цикъл със Сустанон се очаква покачване на мускулна маса от 7 до 11 килограма, така че ако целите бърз мускулен растеж, по-красива и мъжествена фигура – то това е стероида за вас. Препоръчителната доза, в която се използва Sustanon е до 500мг на седмица, като дозата може да варира според индивидуалността на атлета, който употребява  този препарат.
 

 

Sustanon 250 : Приложение

Важно е да използвате Сустанон в правилни дози, затова може да се консултирате с лекар преди да започнете своят цикъл. Този препарат успешно може да бъде комбиниран с стероиди като : Стромба (станазолол), Дианабол, Анадрол, Винстрол + Туринабол.

Такъв цикъл ще Ви даде мигновен резултат и много енергия, сила, мускулна маса и издръжливост. Ако ще използвате Сустанон е важно да знаете, че трябва да започвате с най-ниската доза и постепенно да увеличавате, заедно с него да приемате минимум 50 мг Провирон на ден, за да не позволите на препарата да ароматизира, водният прием трябва да се увеличи до 3л на ден и след цикъла е важно да възстановите нивата на тестостерон чрез препарат като прегнил или кломид.

Препарата е добре да бъде използван за НЕ повече от предписаният период, а дозировката му е добре да бъде избрана след консултация със специалист.
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7