Кошница:  0 0.00 лв.

Sustamed Balkan Pharma Sustanon

Out Of Stock
10 ампули 1ml/250mg
Sustamed - уникален инжекционен препарат, съдържащ смес от четири различни тестостеронови естера. Всяка от формите на тестостерон, който са част от Sustamed имат различна степен на дейност, в резулта
виж повече +
77.00 лв.
Описание
Sustamed - уникален инжекционен препарат, съдържащ смес от четири различни тестостеронови естера. Всяка от формите на тестостерон, който са част от Sustamed имат различна степен на дейност, в резултат на все по-високо ниво на тестостерон в кръвта за дълъг период от време. Тъй като различните естери имат "работа" с различна скорост - не е необходимо да се извършва често приложение.

За медицински цели, лекарството се прилага приблизително една ампула на всеки три седмици. В културизма и силовите спортове, обаче сустанон се поставя много по-често: 1-2 пъти седмично. Но за нас е най-важно да го опишем като анаболен препарат за увеличаване на мускулната маса и сила.
 
Sustamed (тестостерон) отдавна е признат като лидер сред всички анаболни стероиди, за увеличаване на мускулната маса. Sustamed (Сустанон) има продължилна дейност 6 седмици като може да увеличи телеснто тегло на един атлетс с 8-10 кг. Стероидът е изключително популярен и се използва в почти всеки вид спорт, тъй като има редица положителни свойства :

Значително увеличава мускулната маса (6-8 кг на месец);
Подпомага възстановяването след усилени тренировки;
Елиминира ставни болки свързани с изтъняване на междупрешленните дискове;
Значително повишава либидото;

 
Sustamed Balkan Pharma е особенноо ценен в паур лифтинга, защото позволява много бързо да се увеличи силата и издръжливостта.
 
Дозата на продукта може да бъде много различна. От 250 мг на седмица до 1000. Въпреки това най-безопасна и ефективна дозировка е 250-50 0 мг на седмица, за да се постигнат отлични резултати, без вреда за здравето.
 

Sustamed Balkan Pharmaceuticals много добре се комбинира с други анаболни стероиди:

 
Нандролон (една от най-добрите комбинации);
 
Метан;
 
Болденон;
 
Стероидът Sustamed, както и всяка форма на тестостерон, ароматизира, следователно е необходимо да се включат анти-естрогенни лекарства за пълна безопасност като Тамоксифен или Proviron. Препоръчваме да се използва провирон, тъй като не намалява ефективността на Сустамед и предотвратява ароматизиращите ефекти, както и глобулина.
 
Можете да си купите Sustamed в нашия онлайн магазин, както и безплатно да се свържете с наш консултант, за да  получите отговори на въпросите си.
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7