Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Sustanon 250 Malay Tiger

Sustanon 250 Malay Tiger

Сустанон представлява анаболен стероид, имащ много силно анаболно и андрогенно действие. В себе си, ..

90.00 лв.

Sustamed Balkan Pharma Sustanon

Sustamed Balkan Pharma Sustanon

Sustamed - уникален инжекционен препарат, съдържащ смес от четири различни тестостеронови естера. Вс..

77.00 лв.

Sustalin 250 10ml Nove Pharma Sustanon

Sustalin 250 10ml Nove Pharma Sustanon

Sustalin 250 - мощен анаболен и андрогенен стероид, който може да се похвали с невероятно дълга и ра..

59.00 лв.

SUSTANON-250 Organon Holland 1ml/250mg

SUSTANON-250 Organon Holland 1ml/250mg

Тестостерона представлява мъжкият полов хормон и е основният „ виновник „  за всички първични и..

15.00 лв.

Сустанон е едно от най-известните анаболни лекарства, разработено през далечните 90-те години. Лекарството представлява естер на 4 вида тестостерон: пропионат, фенилпропионат, изокапроат, деканоат. Под формата на помощни компоненти се използват неактивни биологични вещества: масло (често фъстъчено) - разтворител и бензилов алкохол - като антисептик и консервант. Сустанон се предлага под формата на инжекционен разтвор, в ампули от 1 ml в картонена кутия.

Първоначално сместа е разработена от фармацевтична компания Органон като част от хормонозаместителната терапия, когато тялото не произвежда собствен тестостерон. Но много бързо лекарството започна да се използва в спорта и културизма, по-специално поради високото си анаболно действие.


Сустанон не може да се нарече евтин в сравнение с неговите аналози, но трябва да се вземе предвид една точка: той е представен от 4 различни форми тестостерон наведнъж с различна степен на абсорбция в кръвта. Това означава, че е в състояние да поддържа оптимални нива на тестостерон за дълго време (до 1 месец). Освен това няма нужда от чести инжекции.

 
 

Естерите в Сустанон се проявяват по следния начин:

 • Пропионат - счита се за една от най-популярните форми на тестостерона - бърз естер, който има почти моментален ефект;
 • Фенилпропионат / изокапроат - "средни" естери, които започват действието си по-късно от пропионата. Изокапроатът е необходим за поддържане на оптимални нива на тестостерон между пропионат и деканоат. Полуживотът е 9 дни. Фенилпропионатът поддържа оптимални нива на тестостерон след приключване на бързото разграждане на естера.
 • Decanoate е "дълъг" естер, използван във всеки стероид. Полуразпадът му се достига за 14 дни. Съответно, той ще остане в кръвта цял месец. Поради тази причина експертите препоръчват да се започне пост курсова терапия няколко седмици след последната доза Сустанон.


Някои хора погрешно смятат, че този анабол не е нищо повече от комбиниран курс в 1 ампула, но това изобщо не е така. Факт е, че всички 4 етери, когато влязат в кръвта, се превръщат в едно и също вещество - тестостерон.

Функции и приложение на Сустанон в спорта


Лекарството намери широко приложение както изключително за медицински цели, така и в спортната област. Основното е да изберете качествен продукт: използването на фалшификати може да доведе до катастрофални резултати.
 
● Показания за прием

Сустанон се предписва като част от заместителната терапия за редица патологични процеси:

 Забавено сексуално развитие;
 Ендокринни заболявания, засягащи функционирането на половите жлези;
 Импотентност;
 Дефицит на андроген;
 Остеопороза при жени;
 Злокачествени новообразувания в млечните жлези;
 Маточни фиброиди;
 Ендометриоза и др. 
 Лекарството се използва активно и в спорта:

● За повишаване на издръжливостта чрез стимулиране на производството на червени кръвни клетки, осигуряване на бърз достъп на кислород до клетките;
● За стимулиране на апетита през периода на силовите натоварвания;
● За бързо изграждане на мускули;
● За антикатаболизъм (забавяне на процеса на разграждане на протеини в организма).

Анаболния ефект на Сустанон

Sustanon 250 е много „гъвкаво“ лекарство, което може безопасно да се използва за почти всякакви цели, свързани със спорта. Има отличен анаболен ефект.

 Стимулира растежа на мускулната маса - стероидът проявява добра анаболна активност. Това не означава, че тя е толкова висока, колкото тази на мощните популярни анаболни стероиди. Въпреки това, мускулните печалби, получени със сустанон, са с високо качество, докато отстъпването е минимално.

● Увеличава здравината на мускулите - поддържа клас на тегло поради минимално въздействие върху теглото. Приоритетна опция за „тежки“ спортове: подходяща за спортисти от силовите спортове.

● Стимулира изгарянето на мазнини - заслужава да се отбележи веднага, че устойчивостта не е най-добрата, но въпреки това препаратът е доста добър вариант за тези, които искат да се изсушат. Лекарството стимулира действието на ензимите, отговорни за липидния метаболизъм.

● Умерено задържа вода -  по този начин осигурява достатъчна защита за ставите, сухожилията и мускулните влакна директно от потенциални наранявания по време на интензивно натоварване.

● Повишава апетита - поради ефекта върху ензимите, които регулират андрогенните нива и поради увеличените енергийни разходи. Отличен вариант в периода на натрупване на мускули.

● Мощен антикатаболен ефект - помага за запазване на мускулната маса, което е важно както при строга диета, така и по време на тренировки с умерена интензивност. Наред с други неща, антикатаболният ефект на лекарството ви позволява да увеличите физическата активност, като същевременно намалите периода на възстановяване.
 
● Увеличение на нивото на червените кръвни клетки, което активира доставката на кислород до клетките - по този начин повишава издръжливостта на организма. Вярно е, че въпреки тази характеристика, той рядко се използва от спортисти, които се нуждаят от повишена издръжливост по време на състезанието.

 

Странични ефекти

 
Безспорното предимство на Sustanon 250 може да се счита неговата „лоялност“ към организма на спортиста: страничните ефекти при спортисти не са толкова чести, колкото при повечето андрогенно активни стероиди. И все пак, понякога има отрицателни реакции:
 • Преобразуване на тестостерон в естрадиол - това се проявява под формата на телесни мазнини от женски тип, гинекомастия и задържане на течности. Неприятният ефект, за щастие, може лесно да се елиминира чрез курс на анастрозол или аромазин, които блокират ензимите ароматаза, които превръщат "излишния" тестостерон.
 • Андрогенен ефект - проявява се под формата на плешивост, хипертрофирана простата. Това често се дължи на генетичния състав на спортиста. Проблемът се елиминира чрез прием на инхибитори на ароматазата.
 • Акнето - възниква поради повишена мазна кожа (отново това е генетична особеност на културиста). Проблемът се елиминира чрез промяна на диетата: количеството на мазнините и бързите въглехидрати намалява. Като козметично средство е подходяща инфузия на невен  или продукти на основата на салицилова киселина.
 • Симптоми на грипно състояние - мускулна слабост, болки в гърлото, главоболие - приемането на омега-3 киселини ще бъде отлична превенция.
 • Уплътняване на мястото на инжектиране - в повечето случаи отрицателният ефект изчезва без усложнения след 3 - 5 седмици. Ако инжектирането е направено правилно, този проблем не трябва да възниква.
 

Как най-правилно се приема Сустанон в спорта

● Задължителни продукти, които се включват в цикъла със Сустанон

 Анастрозол е лекарство с антиароматазно действие. Стимулира производството от организма на собствен тестостерон, като същевременно намалява концентрацията на естроген. Минимизира страничните ефекти от употребата на стероиди.

● Гонадотропин - стимулира производството на тестостерон от тестисите, стимулирайки повишаването на мускулите.

● Тамоксифен - важно лекарство за пост курсова терапия, което свежда до минимум страничните ефекти от стероидния курс и помага за поддържане на мускулния релеф.

Един от най-популярните и лесни за употреба стероидни курсове с помощта на Sustanon. Осигурява добро и бързо увеличаване на мускулите с минимални странични ефекти.
 
● Примерни стероидни цикли : 

Курсът включва, освен сустанон, помощни компоненти: анастрозол, гонадотропин, тамоксифен. Чудесен вариант за бърз набор от мускулна маса. Тествана във времето опция, която се използва активно в спорта.
Схема на приемане:
 • 1 - 8 седмици - сустанон (500 mg / седмица);
 • 2 - 8 седмици - анастрозол (след анализ за естрадиол), 0,5 mg всеки ден;
 • 5 - 9 седмици - гонадотропин (250 IU два пъти седмично);
 • 11 - 13 седмици - тамоксифен (20 mg / ден за две седмици и 10 mg / ден за последната седмица).

 ● Sustanon + Boldenone - за растеж на мускулите
 
Turinabol е орален стероид от анаболен тип с бавно начало, но много висококачествен ефект на набиране на маса и увеличаване на релефа.
Включва 12 ампули сустанон, 140 таблетки туринабол, 30 таблетки тамоксифен. Това е оптималният курс за спортисти с опит в културизма и по-специално запознати с действието на лекарството Туринабол. Комбинацията от орални и инжекционни стероиди е идеална в периода на натрупване на мускулна маса.

Освен това, дори малка доза ще ви позволи да постигнете добър резултат. Препоръчителната продължителност на комбинирания курс с болденон е 6 - 8 седмици. Мощен курс за маса, който трябва да бъде допълнен с добре обмислен хранителен режим, включително спортни добавки и аминокиселини. Това е близка до идеалната комбинация от цена и качество с минимално проявление на андрогенния ефект.
Схема на приемане:
 • 1 - 6 седмици - туринабол (3 таблетки / ден за 1-ва седмица, след това 2 таблетки / ден за 2 - 4 седмици, 3 таблетки / ден за 5-та седмица и 2 таблетки. / ден за 6-та седмица);
 • 1 - 6 седмици - сустанон (1 мл 2 пъти седмично);
 • 9 - 12 седмици - тамоксифен (1 таблетка / ден).
 
● Sustanon + Winstrol (Stanozol) - за подобряване на релефа

Winstrol е синтетичен анаболен стероид под формата на хапчета и инжекции. Токсичен е за черния дроб. Кломид е естрогенен блокер, който увеличава производството на тестостерон от тестисите. Включва 10 ампули, 100 винстрол, 20 таблетки кломид.

Какво трябва да се приема след стероиден цикъл със Сустанон

Летрозол е инхибитор на атоматазата (естрогенен блокер), който стимулира организма да произвежда собствен тестостерон. Кортизолът е хормон на стероиден тип, който регулира въглехидратния метаболизъм.
Продължителността и характеристиките му изцяло зависят от самата продължителност на стероидния курс и дозировката на използвания сустанон. Основното е да се съсредоточите върху правилната цел - да поддържате мускулната маса. Какво трябва да се направи през периода след терапия?
 • За да възстановите функционалността на тестисите - първо изчакайте отстраняването на синтетичния тестостерон от тялото и след това повишете нивото на естествения (за тези цели може да се използва летрозол);
 • Нормализиране на чернодробната функция - кортизолът е подходящ за нормализиране на билирубина в кръвта:
 • Нормализирайте нивата на холестерола - планирайте храната си разумно, като се съсредоточите върху тлъстата риба. Витаминният комплекс, както и приемът на омега-3 киселини няма да навредят.
 • Възстановяване на либидото - намалете интензивността на упражненията, за да понижите нивата на кортизола.

Ако курсът не е надвишил 10 седмици и дозировката е 250 mg седмично, ще бъде достатъчно да приемате Clomid в доза 50 mg / ден в продължение на месец, а след това за още две седмици - при 25 mg / ден.
Ако курсът е бил близък до хормонозаместителна терапия по отношение на продължителността и дозировката, вероятно ще е необходим комбиниран курс на тамоксифен и кломид, както и прием на цяла гама от възстановяващи лекарства, включително хондропротектори, витамини Е и В и гонадотропин.

Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7