Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Metan Euro Generics Methandrostenolon

Metan Euro Generics Methandrostenolon

Metan на фирма Euro Generics Pharm - е ефективно лекарство (стероид), който може да бъде закупен от ..

40.00 лв.

Methandrolic 96tab/10mg GEP

Methandrolic 96tab/10mg GEP

Активното химично вещество: метандиенон Производител: GEP Концентрация: 10 мг в 1 таблетка Цената..

40.00 лв.

Naposim 100tab/10mg Vermodje Moldova

Naposim 100tab/10mg Vermodje Moldova

Анаболният стероид Naposim или метандростенолон, по-известен под името метан представялва орален ана..

32.00 лв.

Methabolon Rapid 50tab/10mg Pharm Tec

Methabolon Rapid 50tab/10mg Pharm Tec

Анаболният стероид Метандиенон или метандростенолон, по-известен под името метан представялва орален..

30.00 лв.

Много е трудно да се направи първата крачка към анаболните стероиди, особено без някои знания. Затова най-често начинаещите прибягват към анаболният стероид Напосим, който не създава особени проблеми, и не изисква използването на допълнителни лекарства, всичко отива в соло режим.

Напосим е другото име на метана, известен от молдовската компания Vermodje SRL. Това лекарство е много популярно сред много спортисти, които искат да покачат мускулна маса с висока ефективност. Активната му съставка е метандростенолон. Имайте предвид, че това е почти най-ефективния анаболен стероид използван от мажете в днешни дни.

При използването му спортиста получава бързо нарастване на мускулната маса и на самите влакна поради значително ускоряване на синтеза на протеини. Поради тази причина, метанът се използва почти в всеки цикъл. Той е популярен сред всички спортисти с различни нива на опит от начинаещи до професионални бодибилдъри.

Информация Naposim (Руски метан)

Лекарството действа добре в соло използване, но не по-малко ефективни резултати се появяват и в комбинирани стероидни цикли. Начинаещ атлет задължително трябва да премине през Напосим, и след това да се премести постепенно към по-мощни средства. Но това трябва да става много внимателно с предварителна консултация със специалист. В противен случай, можете не само да не постигнатите резултати, но и сериозно да навредите на здравето си.

Винаги следвайте дозировката и инструкциите, защото само така се избягват негативните ефекти.

Naposim наистина работи и дава отлични резултати. Самото лекарство е сред най-добрите спортни стимуланти. Високото качество, ниската цена и голямата му ефективност прави Naposim един от най-печелившите ефективни избори за спортисти, които имат за цел бързо увеличаване на мускулната маса.

Много хора знаят, че за кратък период изграждането на мускули не е толкова лесно, но с този анаболен стероид това се преодолява доста лесно.

Доста често можете да срещнете този въпрос: при каква доза това лекарство работи най-ефективно? Най-категоричен отговор на този въпрос е, че при всеки спортист е индивидуално, защото всеки е различен.

 

Ефективност на Напосим

Благодарение на неговото ефикасно лекарство действие той ускорява синтеза на протеини, което от своя страна осигурява отличен анаболен ефект. Само си представете, че за два месеца могат да се покачат до осем килограма при индивидуален прием и до 12 при комбинация с други анаболни стероиди.

Метанът ускорява и увеличава мощността при изпълнение на упражненията, като също има голям положителен ефект върху издръжливостта.

Напосима укрепва организма като цяло. Особено полезен е за костите, те стават много по-силни и по-стегнати.

 

Баланс на телесните мазнини в тялото ви

Положителен ефект върху апетита - това е много важно, тъй като спортистът трябва да се храни често и да се съсредоточи върху протеините.
Анаболната активност на Напосима е голяма (200%), но е с ниско андрогенен индекс (50%).

Naposim рядко предизвиква негативни ефекти, и често те са свързани с неправилното прилагане на лекарството (предозиране и злоупотреба с продължително лечение). Ако решите да го използвате в комбинация трябва да прочетете доста информация, защото не всеки стероид е съвместим с други.

Най-честите нежелани реакции са отговор на естрогена. Най-често те се изразяват в натрупване на вода в организма. Но не се притеснявайте - това е нормално, тази реакция е при всеки метан. Но за да се избегнат по-сериозни последици (гинекомастия, високо кръвно налягане) е необходимо да се използват лекарства от анти-естрогенен характер.

Индивидуален цикъл за начинаещи

Ако сте начинаещ и още не сте използвали анаболни стероиди, този медикамент е идеален за вашия старт. В първият ви стероиден цикъл не е необходимо да се включат и други анаболни средства. При прием на напосим рецепторите много добре влияят на активното вещество, така че дори и в соло изпълнение анаболния ефект ще е в доста голяма степен.

Дневната доза може да се толерира от 30 до 40 мг. Имайте предвид, че дозата се изчислява на базата на индекса на теглото и тялото на спортиста. Ако вашата доза е 40 мг на ден дозата се приема по 1 таблетка (10мг) на всеки 4 часа (на дневна база). Желателно е таблетките да се приемат половин час след хранене.

Но не забравяйте, че постигането на максималната доза трябва да бъде постепенно, тя се увеличава всяка следваща седмица, докато не се върне към нормалната. Започнете първо с 20 мг и веднага след като таблетките намалеят и достигнат до своя край, постепенно намалете дозата както е било в началото.

Ако говорим за комбинирани курсове, най-добре е да използвате нандролон, тестостерон или сустанон. Тези лекарства са най-комбинирани с напосим и имат максимално намаляване на страничните ефекти.


Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7