Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Drostanolone Biotech Мастерон на таблетки

Drostanolone Biotech Мастерон на таблетки

Drostanolone - Мастерон 100 таблетки по 25 милиграма от Biotech Beijing..

70.00 лв.

Danabol 60tab/10mg Balkan Pharma

Danabol 60tab/10mg Balkan Pharma

Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви дава възможност да закупите метан (Dana..

40.00 лв.

Boldenone 10amp/200mg Malay Tiger

Boldenone 10amp/200mg Malay Tiger

Анаболните стероиди биват орални и инжекционни. Болденон е стероид, който е под инжекционна форма. Т..

80.00 лв.

Strombafort Balkan Pharma Stanozolol

Strombafort Balkan Pharma Stanozolol

Strombafort  - модерен медикамент (стероид) от Балканските Фармацевтични продукти от Молдова, к..

49.00 лв.

Почти всеки амбициозен спортист, който наистина разбира знае, че мускулите не могат да растат постоянно  без използването на фармакологични продукти и рано или късно се сблъсква с първият стероиден цикъл. Всеки упорит спортист наблюдава повишение на резултати по време на своето обучение, но след няколко месеца всички мускули започват забавен растеж и тренировката не може да бъде толкова ефективна.

След определен период от време тялото не може да поеме повече протеини, отколкото трябва. Така че природата е програмирала всеки организъм и това не може да се избегне.
 
Рано или късно, почти всеки спортист започва да осъзнава, че в резултат на това да блъска всеки ден в залата просто няма смисъл. Защото, ако искате да накарате тялото ви да расте трябва да се консумират протеини в големи количества, докато анаболните стероиди помагат за тяхното цялостно усвояване.


Ако все още вярват в мита, че професионалистите не вземат стероиди, тогава трябва повече да не мислите за спорт. Почти всеки спортист, който иска да получи резултат от тренировките, трябва да приема различни видове спортни стимуланти.
 
Ако решите да прибегнете до използването на стероиди, следвайте стриктно съветите от тази статия. Не започвайте да приемате стероиди ако тепърва се запознавате със спортната зала. За да започнете с спортните стимуланти не са нужни само няколко месеца ефективни тренировки, а години. Тялото ви трябва да се адаптира към силовите тренировки.

Мускулите и сухожилията трябва да свикнат с по-големи тежести и трябва да започнете да чувствате кое е най-добре за тялото ви. Анаболните стероиди дават много голям прилив на енергия, и сухожилията не са пригодени за големи натоварвания и по този начин стават големи контузии.

Ако вече имате съответния опит и сте решили да използвате стероиди, трябва първо да прочетете доста полезна информация, която може да намерите на нашия уеб сайт bulsteroid.com в секция „анаболни стероиди”. Никога не започвайте с комбиниран стероиден цикъл първия път.

Това е, защото както споменахме по-горе тялото ви не е адаптирано към действието на стероидите и дори само един продукт ще придаде значителни резултати. Запомнете, че дозата се определя индивидуално, но като цяло оралните стероиди не трябва да се приемат в по-голяма доза от 60 милиграма на ден.
 

Дозировката в първия стероиден цикъл


Да не се използват дозировки, които са описани в много сайтове , защото те ще бъдат твърде високи за вас. По добре се консултирайте с някой опитен в тази сфера, за да ви изготви индивидуален прием, който е подходящ за вас (за консултация винаги може да се обърнете към екипа на bulsteroid.com).

Винаги започвайте с лек анаболен стероид като оксандролон или станозолол в солов прием. Това е много често срещана грешка при начинаещите. Причината е, че тялото не може да се справи с толкова много анаболни стероиди и започва да блокира всички рецептори, а от това положителен ефект неможе да се очаква.

В най-лошия случай, ще се появят проблеми с нежелани реакции. Ако пък предозирате много трудно ще очистите организма, за да се върне в първоначалното си положение. Само правилният подход може да ви помогне да направите един ефективен стероиден цикъл, от който да останете доволен.
 
Бъдете  много внимателни в избора си на подходящ стероиден цикъл. Не си третирайте доверието на много места, където информацията може да е само за търговски цели и не се взема предвид здравословното състояние на клиента. Опитайте се да приемате лекарства, които са на почти всеки сайт, това показва, че производителят е много популярен и е сред голямо търсене.

Не се опитвайте да намерите много рядък продукт, в повечето случаи, това е фалшификат. Първият избор на анаболни стероиди е много отговорна задача, така че ако се колебаете в своя избор моля свържете се с екипа на Bulsteroid.com.

Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7