Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Test P 100 (Evo Genetics) Тестостерон Пропионат

Test P 100 (Evo Genetics) Тестостерон Пропионат

Тестостерон пропионат, както подсказва името, е препарат на основата на тестостерона. Произвежда се ..

32.00 лв.

Boldenone 10amp/200mg Malay Tiger

Boldenone 10amp/200mg Malay Tiger

Анаболните стероиди биват орални и инжекционни. Болденон е стероид, който е под инжекционна форма. Т..

80.00 лв.

Metaxon 100tab/10mg Malay Tiger

Metaxon 100tab/10mg Malay Tiger

Metaxon или метандиенон е може би най-широко използваният стероид както в България, така и по цял св..

40.00 лв.

Stanox 100tab/10mg Malay Tiger

Stanox 100tab/10mg Malay Tiger

Stanox сега е смятан за един от най-популярните анаболни стероиди и е синтетичен дериват на тестосте..

58.00 лв.

Какво е стероиди и за какво е тяхното предназначение? Тази статия  основно и абстрактно е предназначена за хора, които току-що са започнали да се занимават с бодибилдинг и са заинтересовани от анаболни стероиди.

В тази статия ще обесним някои от условията, които са свързани със света на анаболните стероиди, за да разберат начинаещите как се използват правилно и, за да се избегнат сериозни странични ефекти.
 
Структурата на статията:
  • Инжекционни и таблетирани стероиди.
  • Избор и подготовката за първи курс.
  • Информация за най-предпочитаните анаболни стероиди.

 

Продължителността на един стероиден цикъл е от четири до петнадесет седмици в зависимост от задачите и самите анаболни стероиди. Като правило, първо трябва да се премине през най-прословутите и ефективни анаболни стероиди, например метандростенолон, тестостерон или станозолол. Тези продукти се приемат през първите години, за да се получат най-ефективни резултати.

"Първоначален" за начинаещи или, както го наричат "Базов стероиден цикъл" включва краткосрочна употреба на един или повече от AAS.
За "новодошлите", които никога не са приемали анаболни стероиди и не са наясно с всички рискове, свързани с употребата на им, както и тези, които искат за кратък период от време, да да постигнат невероятни резултати.

Преди да се пристъпи към стероиден цикъл, трябва да се разбере едно нещо: стероидите са един резервен ключ, който помага при застой или за бързо и максимално покачване на мускулна маса при кратък период от време.
Наложително е човекът, който решава да се потопи в света на анаболните препарати да бъде наясно с рисковете, и да се запознае с информацията за всички стероиди, и да знае какво е терапия след цикъл (РСТ).

 

Инжекционни и Таблетирани стероиди


По-голямата част от "новодошлите" възприемат инжекцията като много сложен метод. Ето защо повечето от тях предпочитат да приемат таблетни препарати, например, Methandrostenolone (метан), станозолол, провирон, параболан, и т.н.

За ефективността на процеса, трябва да изберете правилната комбинация от стероиди, както и да се определи оптималната доза и продължителността на цикъла (запомнете, че силните стероиди като Анадрол и Тренболон са много токсични и предизвикват чернодробни нарушения).

Като цяло, най-идеалната комбинация е комбинацията от орални и инжекционни анаболи.

 

Избор и подготовка за първи стероиден цикъл.


Както вече бе споменато по-горе, всеки "новодошъл", трябва внимателно да проучи цялата необходима информация за първият му стероиден цикъл. Защото без информация за дадените анаболни стероиди и тяхното използване може да доведе до много нежелани последици.

В идеалния случай, вие трябва да започнете с „къс стероиден цикъл”, който бързо се елиминира от организма, а това е много важно, защото, тези лекарства могат да причинят тежки странични ефекти, а за да се избегне това трябва да се спрат на време.

 

Следва кратко обобщение на най-популярните стероиди.

Тестостерон - Стероидът има траен ефект и е тестостеронов естер. Лекарството се приема веднъж седмично или на всеки 5 дни. Лекарството има силен анаболен ефект върху тялото, и придава бързо нарастване на мускулната маса и силата. Този ефект се постига благодарение на натрупването на течности в организма.

Ефективни резултати в най-краткосрочен план могат да се постигнат с друг негов аналог - Сустанон.

За "Начинаещи" е по-добре да се започне с по-слаб тестостеронов естер (пропионат) защото тялото им все още не е осещало допалнителен прием на по-силни хормонални препарати. За тези цели е по-добре да се приемат по-слаби стероиди, които не предизвикват сериозни странични ефекти. Например Сустанона се започва, когато всички тези тестостеронови естери губят своята ефективност.

Тестостерон може да се комбинира с всъчки анаболни стероиди. Въпреки това, ние не можем да забравим за другата страна. Например тестостерон енантат има по-висока степен на ароматизиране, поради което той се превръща в естроген, което води до покачване на телесните мазнини при спортисти и започва да се развива гинекомастия.

Разбира се, лекарството действа различно на всички поотделно. Някои нежелани реакции възникват дори при незначителни минимални дози.

Данабол - Метандростенолон

Благодарение на неговите анаболни и андрогенни свойства той позволява за кратко време да се покачи невероятна мускулна маса. Един спортист, който приема Danabol, може да отбележе резултати още в първата една седмица.
Препоръчителната доза за начинаещи - 50 мг за шест до осем седмици.

Ако след изтичането на този период, лекарството вече не се справят със своята функция, е необходимо да се увеличи дозата или да го комбинирате с инжекции. Едни успешни комбинации: Primobolan + Danabol, Danabol + Strombafort.

Данабол натоварва черния дроб, ето защо, след всеки стероиден цикъл трябва да се направи биохимичен анализ на кръвта и състоянието на черния дроб.

Нандролон – Дека Дураболин

Този анаболен стероид е един от най-известните приемани, както и най-добре комбиниран стероид. Дозата за начинаещи нетрябва да надвишава 200 мг на седмица. Комбинация от Дека и Дианабол + тестостерон - осигурява бърз и забележим мускулен растеж.

Деката се счита за добър базов стероид, който успешно се комбинира с повечето други стероиди.

Дека и Винстрол, също се счита за перфектната комбинация, която е подходяща за начинаещи. Тои цикал не причинява странични ефекти и показва добри резултати за начинаещи, които на този етап не са преминали през "силните" стероиди. Пийте 50 -200 мг Winstrol всеки ден (или през ден) и 200-1000 мг Дека веднъж седмично.

Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7