Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Тренболон Енантат Biotech Beijing

Тренболон Енантат Biotech Beijing

Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите тренболон (Trenbo..

46.00 лв.

Тренболон Ацетат Biotech Beijing

Тренболон Ацетат Biotech Beijing

Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите тренболон (Trenbo..

47.00 лв.

Trenol 100 (Malay Tiger) Trenbolon Enantat

Trenol 100 (Malay Tiger) Trenbolon Enantat

Опаковка: 10 мл / 10 ампули Концентрацията на активната съставка: 100 мг / мл. Производител: Malay..

90.00 лв.

Trenacetat 10amp/150mg Malay Tiger

Trenacetat 10amp/150mg Malay Tiger

Всеки атлет, състезател или бодибилдър прибягва до анаболните стероиди, с цел да повиши своята форма..

96.00 лв.

Това лекарство винаги е било обвито в мистерия. Наскоро наличието на препарата в вътрешния пазар и надутата му цена вдига интереса до невъобразими граници, защото тренболон до преди 20 години беше "тайната съставка", която е била достъпна само за професионалните спортисти.

Сега това лекарство е достоино за специално внимание, и ние ще го видим в нашата статия.

 

Информация Тренболон - Параболан


Тренболон се счита за производно на нандролон обаче, лекарството има няколко по-отлични свойства спрямо своя брат. И тъй като нандролон редуктаза се превръща в дихидро, което е значително по-слабо в тяхната ефективност за разлика от изходното лекарство.

При параболана такива трансформации в взаимодействие с ензима не се получават, съответно той превъзхожда всички показатели на андроген.

Флуоксиместерон и тренболон, двата препарата заедно имат някои сериозни разлики от други видове анаболни стероиди. Тяхната основна разлика от останалата част е направата на корекции на пръстените В и С.

Trenbolone поради своята структура не е подложен на действието на ароматазата, обаче той  има прогестогенна и естрогенна активност. Характерни са странични ефекти от стероида тренболон поради незначителните прояви на горепосочените дейности.


 
 
 
Тренболона спокойно може да се нарече най-мощният от съществуващите в момента стероиди. Той е с впечатляващо предимство при поддържането на андрогенния рецептор, дори и на тестостерон, да не говорим за нандролон - неговия предшественик.

Механизмът на действие на лекарството е подобно на други стероиди, активира клетките и придава повишаване на нивата на IGF-1 в кръвта, поради това се изразява разпространението на мускулната тъкан.
 
Тренболонът и тестостеронът са в състояние да бъдат единни стероиди по време на цикъл, благодарение на своята не геномна дейност. Много спортисти споделят отличен резултат от комбинацията на лекарствата за мускулната маса, това се дължи на неспособността на тренболона да ароматизира.

Във ветеринарната посока често за ускоряване на нарастването на тегло, често се използва в комбинация с естрадиол. Лекарството може да бъде перфектен "другар" за всякакъв вид стероиди, включително и мастерон. Липсата на ароматични свойства елиминират прекомерното задържане на вода в организма.

Често културисти го комбинират със станозолол или анавар преди конкурс или състезание. 
 

Благодарение на свойствата си от изгаряне на излишната мастна тъкан се счита за идеален компонент в подготвителния процес. Независимо от това, следва да се отбележи, че в случай на излишък на естрадиол в кръвта, стероидът вече няма да действа като горелка на мазнини.

Параболанът е най-често фалшифицирания продукт в цялата серия на стероидите. Така че, ако срещнете тренболон на "промоционална" гореща и супер ниска цена, бъдете готов да се срещне с ниска степен на фалшификация.
По-долу ще опишем най-често срещаните естери на тренболон, но също така и специалния вариант метилтио-тренболон.

Много високо ефективен дори в малки дози, обаче, има редица значителни странични ефекти за черния дроб, тъй като не се произвежда в промишлеността.

Странични ефекти

Има теория, че тренболон придава отрицателен ефект върху бъбреците. Въпреки това, тази теория не се поддържа от изследване, което надеждно потвърждава този факт. Смята се също, че употребата на тренболон може да доведе до поява на агресия, обаче  не всички са податливи на този страничен ефект, и както се казва "в нормални граници."

История Параболан - Тренболон

Аптечен Parabolan е достъпън само  от една фармацевтична компания в света. Тази търговска марка принадлежи на френската компания "Negm» (Negma). Но вече оригинала не е на разположение и фалшификаторите започнаха добър бизнес с изработване на ментета. Най-често тези фалшиви флакони са пълни с конвенционален тестостерон. Оригиналният параболан се провежда в ампули с номинален обем от 1 мл. Parabolan най-често се използва следната схема: 2-3 ампули веднъж на всеки три дни.

Тренболон Ацетат

Доскоро този наркотик се произвежда и използва само във ветеринарната медицина. Тренболонът ацетат е произведен от такива доста добре известни марки като Finaplix и Finaject. Последното производство на лекарството беше през 1987 г., най-вече за Мексико.

Инжектирането на този тренболон е доста болезнена процедура. Най-често, производството на тези препарати се извършва в нехигиенични условия. За щастие, това не се прилага по отношение на всички ветеринарни лекарства. Независимо от това, тези две лекарства никога не са доставени на вътрешния пазар в достатъчни количества.

Съвсем наскоро на вътрешния пазар се появиха и параболан таблетки, като активно вещество, което действа като тренболон ацетат. Въпреки това, основната цел на неговото използване е ветеринарна медицина. Фирмата е производител в Тайланд и регистрирани под търговската марка British Dragon Pharmaceuticals Ltd. Таблетките са с оранжев цвят и са на разположение в оригинални оранжево памучни торби. Съдържанието на активно вещество в една таблетка е 25 мг.

Оптималната доза за Parabolan таблетки е 3-5 таблетки на ден (75-125 мг активно вещество). Въпреки, че се счита за максимална доза от 150-300 мг. Полуживотът на лекарството от организма е 1-2 дни. За оптимална бионаличност, неговото приемане трябва да се извършва ежедневно в равни количества с малки прекъсвания.

Тренболонът е много подобрен на нандролона, защото също е 19-нортестостерон, е логично да се предложи, че той е 5-алфа намален до по-слаб метаболит. Това отчасти обяснява и случаите на гинекомастия и потискане на либидото при приема му, до при положение, че не се преработва в естроген. Намаленият андрогенен стимул заради производството на по-слаб 5-алфа намален андрогенен разстройва баланса андрогени-естрогени и гръдните тъкани и хипоталамусът получават по-силен естрогенен сигнал. Тренболонът се намира под формата на естери – ацетат, енантат и понякога хексахидробензилкарбонат.

Ацетатът (известен преди като ветеринаред стероид с името „Finaject”, който вече не се произвежда) се инжектира всеки ден или през ден. Енантатът се произвежда от нелицензирани производители и би трябвало да се инжектира на всеки 7-10 дена, но вземащи редовно стероиди трябва да си го инжектират по-често.

Третият естер под името параболан бе произвеждан с фармацевтична честота за прием от хора от френската „Negma”, но е спрян от 1997-а. При приема му за няколко седмици мускулатурата по цялото тяо става много плътна, без да е необходима особена диета.

Анаболния му ефект е по-силен от този на тестостерона или бионабола и често при смяна на друг стероид с параболан растежът все едно почва отново. Той е особено ефикасен при диети с малко мазнини и калории и много протеин, тъй като ускорява метаболизма и топенето на мазнините, дава плътен и едновременно релефен външен вид и увеличава плътността на мускулите.

Тъй като приет отделно, параболанът не дава толкова добър резултат, обикновено се комбинира с винстрол. За бързо качване на маса се добавя Данабол, а ако се търси качество и сила, се добавят и 25 мг оксандролон.

Главният проблем с тренболона е, че е много трудно (ако не и невъзможно) да се намери такъв приготвен за прием от хора. Можеше да се намери и като параболан, но ако той изобщо още се произвежда. Повечето тренболон на черния пазар в момента се прави от препарат за едър рогат добитък, наречен „Finaplix”. Няколко нелицензирани производители направиха инжекционна версия на този продукт, разтваряйки хапче в разтворител и бутилирайки разтвора. Някои версии вървят в комплект с принадлежности, даващи възможност да си направите инжекционен разтвор от самото хапче у дома.

Проблемът при изготвяне на такива смеси обаче е, че не са стерилни – може да получите абцес, сепсис и/или анафилактичен шок, последван от смърт. Освен това разтворителят не е предвиден за инжектиране и това може да предизвика същите проблеми – с допълнителен риск от натравяне.

От време на време изкача като продукт на нелегални производители, със сходен на енантата полуживот, и като такъв също трябва да се инжектира 1-2 пъти седмично. В последните 1-2 седмици преди състезание при параболана (той име полуживот една седмица) може да се стигне до 1-2 ампули дневно, но ацетатът („Finaject”) е бързодействащ и обикновено се инжектира всеки ден.

Обичайната доза параболан седмично е 76-152 мг, но може да стигне до 230 мг – това са 3 ампули седмично за не повече от 8 седмици.

Въпреки че няма директни доказателства, тренболонът (параболанът) се счита за токсичен спрямо бъбреците – при по-големи дози над няколко седмици урината става необикновено тъмна, а понякога в нея може да има и кръв (сигурен знак, че бъбреците са увредени). За да се избегне това още със започването на цикъла трябва да се пият много течности (над 4 л.).

При дози над една ампула седмично са възможни гадене, главоболие, безсъние и загуба на апетит, а въпреки че не задържа вода, е възможно да качите кръвно. От по-възрастни билдъри трябва да се избягва, защото увеличава риска от рак на простата.

Истинският параболан има силен и специфичен мирис, по който се познава веднага, но шансът да го намерите е много малък (Bulsteroid препоръчва препаратите на Алфа Фарма Индия - Parabolin Alpha Pharma ) Всяка негова ампула съдържа 1,5 мл или 76 мг тренболон.

Ментетата обикновено имат рядък разтвор тестостерон пропионат, а едно такова мене на “Negma” е особено опасно, тъй като съдържа малко ретаболил, малко тренболон, а и не е стерилно. Накратко параболанът е отличен, но не за начинаещи и за хора, които не се състезават, а тъй като е доста токсичен, не е удачен и за дълъг прием.

Бъдете внимателни при избора на продукти, обръщайте внимание само на изпитваните продукти. Също така, винаги се консултирайте с по-опитен специалист.


 

Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7