Най-използваните стероиди

Няма добавени продукти в тази категория.

Най-използваните анаболни стероиди в спорта

 
1. Danabol - лекарството принадлежи към групата на най-често използваните стероиди сред спортисти. Този стероид е с орално приложение. Той позволява на спортиста да изгради мускули за минимален период от време. Danabol се приема редовно в период до два месеца, дневната доза е не повече от петдесет милиграма. По време на периода на прилагане могат да се покачат до десет килограма увеличаване на мускулите. Alphabol, Methandrolic, Naposim, Metandrostenalon и Danabol - всичко е една и съща субстанция, като единствената разлика е производителят. Danabol умело се съчетава с други анаболи инжекциони като: Тестостерон Енантат, Sustanon-250 или нандролон деканоат.
 
2. Strombafort – Този стероид най-често се използва от спортисти занимаващи се с аеробни тренировки, защото приема на станозолол се отразява предимно в увеличението на енергията. Предимството на препарата е способността му да не задържа течност в мускулните влакна. Станозолол не придава значителен обем на мускулите както данабол, но допринася за покачване на чист и качествен мускул. Лекарството се характеризира с мускулна васкуларизация, еластичност и плътност. Това е един от най-добрите стероиди. Най-оптималната дневна доза е от тридесет до шестдесет милиграма, за предпочитане приема да се извършва на два пъти на дневна база. Анаболният стероид (стромба) се комбинира добре с други такива като: мастерон, болденон, тренболон ацетат или примоболан.
 
Туринабол – това е един от най-добрите орални анаболни стероиди, който се предпочита от огромен брой спортисти. Анаболното му предимство е, че в хода на прилагането изгражда солидна сума чиста мускулна маса, която се съхранява дълъг период от време. Лекарството не е склонно да задържа течност в мускулните клетки, и следователно не води до появата на странични ефекти като ароматизация, високо кръвно налягане и гинекомастия. Turinabol - това е най-добрият от най-добрите стероиди за повишаване на физическите характеристики. Дневната доза е от тридесет до петдесет милиграма, не е нужно да се използва в продължение на повече от два месеца. Туринабола най-често се комбинира с други анаболни стероиди за повишаване на резултатите: тренболон ацетат, болденон, пропионат, примоболан, винстрол.
 
4. Сустанон - Това лекарство принадлежи към категорията на най-мощните инжекционни анаболни стероиди. Дългата му формулировка и действие е сред най-търсените активни съставки сред спортисти. Съставът на Sustanon-250 се състои от четири тестостеронови естера, тяхното действие се изразява последователно. Работата на стероида може да се забележи няколко часа след инжектирането. Това лекарство е притежава способност да увеличи значително растежа на мускулите. Дозата не трябва да бъде повече от две ампули за седем дни - това е общо петстотин милиграма. Преди инжектирането ампулата се държи около една минута в дланта за да се загрее течността. Сустанон най-често се комбинира с : станозолол, туринабол, орален данабол, примоболан, болденон, нандролон деканоат (Retabolil, Deca Durabolin).
 
5. Нандролон Деканоат - доста популярен анаболен стероид сред спортистите, които основната им цел е покачване на голяма мускулна маса. Използването на този стероид е подходящ за спортисти, независимо от тяхното ниво. Един от най-значителните ефекти на нандролона е задържането на вода в ставите, което е необходимо за спортисти, които имат микротравми или болки в ставите. Най-адекватна и препоръчвана седмична доза от лекарството е от триста до шестстотин милиграма. Да не се превишава указаната доза, за да не се предизвикат неприятни странични ефекти. Продължителността на един стероиден цикъл с нандролон е от 2 до 3 месеца – този период е достатъчен за да се получи необходимия резултат. Най-чести комбинации с нандролон: Тестостерон Енантат, Sustanon-250, станозолол, туринабол, Danabol.
 
6. Тестостерон енантат – най-предпочитаният стероид от силови три бойци и щангисти. Това лекарство има дълго и силно влияние върху организма. По време на консумация силата и обема на мускулите се повишават с до 40%. Най-приемлива доза на седмица е между двеста и петдесет до петстотин милиграма. Най-често се комбинира с пероални анаболни стероиди като: оксандролон, метандростенолон, станозолол.
 
Винстрол - обикновено този стероид е доста популярен и принадлежи към групата на най-добрите. Използва се за увеличаване на силата и подчертаване на мускулите (релеф). Единствения недостатък е, че трябва да се инжектира всекидневно, тъй като не се разтваря в масло , а в вода и оттам забавянето в организма е много кратко. Winstrol - е най-безопасният стероид, и е един от най-добрите инжекционни стероиди. Най-често се комбинира с: мастерон, болденон, тренболон ацетат, примоболан, кленбутерол, анавар и туринабол.
 
8. Примоболан - Този стероид се използва ефективно за възможно най-бързо покачване на чиста мускулна маса. Продуктът не допринася задържане на вода в мускулната тъкан. Не притежава странични ефекти, и често се използва от атлети за подготовка преди състезание. Това е още един стероид, който се добавя в списъка на най-популярните и най-добрите стероидни лекарства. Седмичната дозировка трябва да бъде от триста до четиристотин милиграма. Комбинира се с: Winstrol, тренболон ацетат, Oxandrolone, станозолол, Turinabol.
 
9. Тренболон ацетат. Този стероид се използва от професионални културисти и атлети, за придобиване на качествен мускулен релеф. Положителната му страна е, че унищожава всички мазнини по тялото. Препоръчителната дневна дозировка е 75 милиграма. Препоръчително е да се използва заедно с стероиди като: болденон, Winstrol, Primobolan, Turinabol, станозолол, Oxandrolone.
 
10. Болденон – ветеринарното лекарство се използва много често от спортисти за увеличаване на мускулната маса прикрепена с красив и изразителен релеф. Данни за странични ефекти при спазване на препоръчителната дневна доза не се наблюдават, тъй като стероидът е много мек към тялото. По време на приложението апетита се увеличава значително, което означава, че покачената мускулна маса ще е солидна. Дозировката на седмица трябва да бъде между 400-600 милиграма. Болденонът най-добре се комбинира със стероиди като: тестостерон, тренболон, Winstrol, Oxandrolone, станозолол, Turinabol.
×
×
×
×
×
×
×