Прием на метан и стромба

Няма добавени продукти в тази категория.

Как се приема Метан и Стромба

Всички стероиди имат своите плюсове и минуси и никога не забравяйте да ги имате предвид. Цикъл със станозолол и метан е идеален за начинаещи, защото помага да се постигнат желаните резултати.
 
Сега не е толкова трудно да се намери необходимата информация по въпроса и приема на анаболни вещества. Но все още е много "празни" полета, които могат да се пълнят с опит или с помощта на специалисти. Професионалистите, които вече са минали през доста периоди (стероидни цикли), добре са проучили тялото си и неговите нужди, те знаят точно какво е необходимо за ефективни резултати, без вреда за здравето им.
Какъв да ми е първия стероиден цикъл? - това е огромно и проблематично явление, което понякога има редица негативни последици. Начинаещите най-често нямат време наистина да да разберат всички тънкости и нюанси в тази насока. Разбира се, неопитните състезатели винаги може да се свържат с треньор или конкретен специалист и да получат много полезна информация.

 
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

 

Наскоро, стероидния пазар е все по-голям, нови производители, но по старомодния начин за придобиване на най-бързи резултати никога няма да бъде отменен. Този кратък списък включва именно метан и станозолол, което е чудесна възможност за първи опит при прием на анаболни стероиди.
Този метод разбира се е тестван повече от едно поколение спортисти, които бележат неговата надеждност и ефективност. Първото значително нарастване на качествени мускулите е очевидно още през първата седмица. Те стават здрави издути и релефни, като по този начин е налице ясния напредък. Получава се еластичен мускулен вид, без излишната задръжка на вода и мазнини в мускулите.
Но тук е необходимо да се вземе под внимание факта, че главният герой на учебния материал е метана. Той значително ускорява растежа на мускулната маса поради активирането на синтеза на протеини. Имайте предвид, че появата на странични ефекти най-често възниква в резултат на неспазване на точната доза. Най-често страдат от болки в черния дроб, също така се отбелязва, задържане на течности в организма. Само по себе си, лекарството проявява слаба андрогенна активност.
Вторият уникален препарат е станозолола. Той има задача и функция да подобрява качеството на мускулите при спортисти. Другите му позитивни ефекти са увеличение на издръжливоста, изгарянето на излишните мазнини и премахване на ненужната течност. Оказва се, че в втория цикъл със стероиди частично блокира възможните негативни последици от първия. Но след това отново, ако следвате всички правила и разпоредби, без да употребявате прекомерни дози, употребата им е безопасна за здравето.
Стероидният цикъл метан + станозолол обикновенно е насочен към начинаещи. В резултат, може да се постигне растеж до 6-7 кг "сухо и качественно" тегло. Плюс това, ще се увеличи процента на мощност и нивото на издръжливост.
 

Методи : Станозолол + Метандростенолон

Съществуват два вида на прием. В първия случай е краткият цикъл - само 25 дни. След това е необходимо още 2 седмици - PKT 37 дни. Първоначалната доза е две таблетки Станозолол и Метан и на всеки 4-5 часа. Един спортист трябва да приема по 4 таблетки наден от всяко лекарство. Повтаряйте това действие 25 дни. След това се започва прием на ПКТ за тази цел е перфектен тамоксифена. В първите три дни, дозата е 2 таблетки на ден, една сутрин и вечер. В оставащите 34 дни от приема таблетките се приемат само сутрин.
Второ изпълнение разбира е по-дълго и често се разделя на две фази на 25 дни, и след това отново ПКТ. Приема се по една таблетка на всеки 4-5 часа. Около 4 таблетки дневно. В следващите 25 дни, в съответствие със същата схема се приема и станозолола. След това започнете да използвате тамоксифен. В първите три дни - две таблетки сутрин и вечер.
Но въпросът веднага възниква: Има ли някаква разлика между тези два приема? Разбира се, има различия, но те не се отнасят до резултатите и въздействието върху човешкото тяло а върху черния дроб. Ако след време, сте започнали да чувствате болка в областта на черния дроб, най-добре е да отидете на лекар или да използвате Liv-52 (за покупката несе нуждае рецепта), така че може да го закупите от всяка аптека.

Обобщение

Обобщавайки трябва да се отбележи, че приема на метан и станозолол е сравнително безопасен. Нарушения не са видими и странични ефекти обикновено не се срещат. Говорейки за тренировките, идеалната възможност за най-добри резултати е - четири пъти седмично в продължение на 40-45 минути.
×
×
×
×
×
×
×