Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Stanotab Nove Pharm - Станозолол  100 таблетки

Stanotab Nove Pharm - Станозолол 100 таблетки

Stanotab произведен от Nove Pharm е таблетиран анаболен стероид. Той се използва ефективно от спорти..

49.00 лв.

Stano Titan Healthcare Stanozolol 10mg

Stano Titan Healthcare Stanozolol 10mg

Всеки професионален спортист, ще ви каже, че най-впечатляващи размери в мускулите се постигат с този..

60.00 лв.

 

Повечето спортисти се опитват да си купят евтини орални стероидни продукти, защото си мислят, че са по-слаби и няма да си навредят на здравето. Необходимо е да се разбере, че в тази посока евтините неща излизат скъпо.

Ако ви е грижа за здравето ви и не искате да лекувате странични ефекти ние препоръчваме да се закупуват по-леки стероиди на доказани фармацевтични компании. В допълнение, с леки анаболно стероиди може да се изгради много високо качество на мускулите, и след прекратяването на цикъла да се установи дълготрайно съхранение.

Затова е по-добре да се плати малко повече, за да получите големи резултати запазени за дълго време. Евтините стероиди са смятани за опасни, защото притежават нежелани реакции. Ако вие преследвате бързи резултати употребявайки ниско качество на анаболни стероиди, след края на рецепцията, ще загубите всичките си резултати и като цяло ще спечелите само загуба на време и пари.

 Препоръчваме ви винаги да избирате утвърден на пазара бранд, който произвежда наистина качествени анаболни стероиди. Добрият бранд играе важна роля за тези, които искат да изглеждат красиви и да създават впечатление с външния си вид. При солов прием на леки орални анаболни стероиди при оптимална дозировка няма да се изправите пред странични ефекти, дори и с увеличаване на продължителността на цикъла

Най-леките анаболни стероиди Анавар


Oxandrolone (Анавар) - този стероид може да се нарече най-безопасния. Дори сред жените, той е много популярен, защото не причинява странични ефекти и осигурява желания резултат. Разбира се, цената на лекарството за мнозина се смята за изключително висока. Но ако вземем предвид нивото на сигурност, можем да кажем, че подобни анаболни стероиди просто не съществуват.

Трябва също да се отбележи, че мъжете предпочитат да използват оксандролон поради способността му да увеличава силата и мускулната маса, без отрицателно въздействие върху репродуктивната система. Чрез закупуване на лекия стероид Oxandrolone, можете да бъдете сигурни, че вашата репродуктивната система няма да се наруши от негативни последици, защото анавара не е в състояние да потисне производството на тестостерон. В действителност, този факт е от голямо значение за всички хора.

Този анаболен стероид не изгражда бързо мускулна маса, а предимно придава увеличаване на силата и издръжливостта, и едва след това увеличава плътността последваща растежа на мускулите. Спортистите, които приемат Анавар твърдят, че бързото нарастване на силата и издръжливостта допринася за подобряване на физическите показатели, а именно интензивността и продължителността на тренировката. Чак след втората седмица от рецепцията може да се наблюдава растеж на мускулите, които постепенно се увеличава.

Мускулите изглеждат сухи и здрави, сякаш са постоянно напрегнати, което дава визуално красива гледка. Може да кажем с увереност, че това е един добър и безопасен стероид, който със сигурност ще увеличи най-важните характеристики и показатели.
 
Туринабол – този стероид е в списъка на леките стероиди, които увеличават повече силовите характеристики. Това лекарство е с високо анаболен потенциал, който перфектно насърчава мускулното развитие. Поради липсата на ароматизатор, туринабола не причинява странични ефекти като натрупване на течност.

Той е много подходящ за за тези, които искат да покачат 4 кг до 6 кг чиста мускулна маса с огромен прилив на сила и издръжливост. Ако вземем предвид, че той не е в състояние да задържа течности и мазнини по тялото, придобитата мускулна маса по време на цикъла ще е с голямо качество. Туринабол е много подходящ за тези, които искат да увеличат силовата си издръжливост или се подготвят за предстоящо състезание.

Правилното използване на този медикамент, може да ви предостави голяма сила и добър мускулен растеж. Стероидът туринабол е лек и няма странични ефекти, дори когато умишлено е увеличена средната доза. Най-често туринабол се закупува от спортисти, които имат проблеми с наднорменото тегло, защото отличните свойства на този стероид допринасят за изгаряне на мазнините, което се заменя с определен процент от мускулна маса. Това прави Turinabol много популярен сред атлетите от всички спортове.
 
Станозолол - по-известен като Strombafort, Stanox или Stanover, които са идентични по състав. Произвежда се под орална и инжекционна форма, като повече е предпочитан оралния прием. Много начинаещи прибягват към помощта на станозолол, защото ефектите са мигновени и цената му не толкова голяма.

Стромба притежава добра анаболна производителност, която позволява покачване за месец от 3 кг до 5 кг мускулна маса. Поради липсата на андрогенни ефекти, натрупването на течност напълно отсъства. Оралният станозолол често се използва за увеличаване на издръжливостта и силата, но с добро хранене и редовни тренировки, спортистът е в състояние да получи добра мускулатура, която е с много висок период на задържане.

За тези, които са силно загрижени за дългосрочното съхранение може да се каже, че този стероид много добре запазва всички придобити резултати от цикъла.

Много опитни спортисти използват Stanozolol за изход от силни стероидни цикли или в период на почивка. Това се прави с цел запечатване на резултатите. При използване на станозолол, можете да бъдете сигурни, че ще получите качествена мускулна маса и увеличаване на издръжливостта и силата. Това е правилното решение, за да се спестят пари и да получите отлична мускулатура. Направете вашият правилен избор!

Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7