Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Trenol 100 (Malay Tiger) Trenbolon Enantat

Trenol 100 (Malay Tiger) Trenbolon Enantat

Опаковка: 10 мл / 10 ампули Концентрацията на активната съставка: 100 мг / мл. Производител: Malay..

90.00 лв.

Trenaver 200 Vermodje Moldova тренболон енантат

Trenaver 200 Vermodje Moldova тренболон енантат

Trenaver 200 – анаболен стероид с нисък коефициент на андроген. Активната субстанция в сърцето..

73.00 лв.

Danabol 60tab/10mg Balkan Pharma

Danabol 60tab/10mg Balkan Pharma

Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви дава възможност да закупите метан (Dana..

40.00 лв.

Multi Testo 10ml/350mg GEP

Multi Testo 10ml/350mg GEP

Комбинирана форма на тестостерон, Multi Testo от GEP има различна скорост на абсорбция, което позвол..

80.00 лв.

 
General European Pharmaceutecals (GEP) е доста популярен бранд в продължение на 3 години сред спортистите. Качеството на тези анаболни стероиди е много добро, ако купувате автентични продукти. За съжаление днес има огромно количество фалшификати, който заливат пазара. Продуктите се произвеждат в орална и инжекционна форма.

Използването на такива средства насърчава отлично покачването на мускулна маса и повечето спортисти ги използват точно за тази цел. Най-важното нещо е да се съобразявате с дозировката и продължителността на приема. Тези фактори се изчисляват индивидуално за всеки спортист, в зависимост от неговите преследвани цели.

Ние препоръчваме продуктите: Boldebolic, Methandrolic, Stanolic и Decadurin, защото от тях имаме най-добри отзиви. Тези стероиди са изключително подходящи за спортисти, който искат да покачат мускулна маса. Има конкурентни компании като Vermodje Moldova със седалище в Република Молдова. Този бранд е често срещан  сред професионални спортисти и аматьори.

Тези продукти са с високо качество, защото се произвеждат в съвременна лаборатория. Молдова е една малка държава, която прес последните години е доста утвърдена сред фармацевтичния пазар.

Стероидите на Vermodje се използват от хиляди спортисти по света и отзивите за тях са 90% положителни. Всички техни продукти са разтворени в маслен олеат, така че всички продукти се абсорбира бързо и се задържат в тялото по-дълго време, като по този начин се свежда до минимум броя на инжекциите за стероидния цикъл.

Употребата на стероиди от Vermodje Moldova е брилянтно решение, ако целта е бърз набор на мускулна маса. Най-популярни са стероидите, които имат дълготраен ефект върху тялото - това са Trenaver, Sustaver, Boldaver и Decaver. Ако сте решили да използвате Винстрол е препоръчително да се закупува на компания Вермодже, тъй като това лекарство има малка болка при инжектиране в сравнение с други производители.

Оралната им продукция може да се конкурира само с фармацевтична компания Balkan Pharmaceuticals. Тези две съветски компании ще ръководят стероидния пазар доста дълго време.
 
Анаболни стероиди от Alpha Pharma

Стероидните продукти на Индийската компания Алфа Фарма - е най-доброто решение за купувачите на стероиди през интернет. Това се дължи на факта, че продуктите са с много високо качество. Не малък брой спортисти предпочитат да купуват стероиди на Alpha Pharma независимо от цената, тъй като тези продукти са доста по-скъпи от останалите си колеги.

Тези спортисти, които ценят здравето си и искат качественни резултати винаги предпочитат продуктите на Alpha Pharma. Най-популярните техни стероиди днес са - Masteron, Rexobol, Induject, Boldenon и Parabolin. Тези стероиди са се доказали като най-добрите сред производството на Алфа Фарма.

С цел да се избере най-подходящата компания произвеждаща стероидни продукти е хубаво да се разглеждат мнения от спортисти и да се провери дали тази компания има сертифицирано потвърждение за качество.

Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7