Кошница:  0 0.00 лв.

Pregnyl 5000 UI MSD

В наличност
5000 единици
PREGNYL 5000 IU е хормонално лекарство с активното вещество - човешки хорионгонадотропин. Този хормон HCG се освобождава от плацентата по време на бременност и има б
виж повече +
20.00 лв.
Описание

PREGNYL 5000 IU е хормонално лекарство с активното вещество - човешки хорионгонадотропин. Този хормон HCG се освобождава от плацентата по време на бременност и има биологичните свойства на LH (лутеинизиращ хормон) и FSH (фоликулостимулиращ хормон). Заслужава да се отбележи, че LH активност между него преобладава над дейността на фоликуло-стимулиращ.
 

Pregnyl е редовно използван от атлетите в бодибилдинга и спорта. Както вече беше споменато, хормона ЧХГ се произвежда от плацентата по време на бременност. В културизма, той се оценява предимно заради неговата способност да повишава нивото на полови хормони, а особено тестостерон.

Pregnyl MSD (човешки хорионгонадотропин) при правилното прилагане ще покаже следните съществени последици за мъже:

Стимулиране на синтеза на полови хормони;
Стимулиране на сперматозоидите (сперматогенеза);
Стимулиране на развитието на вторични мъжки полови белези;
Стимулация и развитие на мъжките полови органи.
 
В спора, включително и бодибилдинга, този продукт се използва основно от мъже. Важно е да се каже, че използването на такъв препарат обикновено се извършва при употребата на стероиди. Започнете инжектирането в средата или към края на строидния цикъл, за да се увеличат нивата на тестостерон и да се предотвратят възможни странични ефекти.

Приложението на Pregnyl 500 MSD се провежда по време и след цикъла в доза от около 1500-5000 IU седмично. Важно е да кажем, че употребата на прегнила е свързана с появата на силна ароматизация, и затова е нужно прием на антиестрогени като Провирон или Анастрозол.
 
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7