Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Тренболон Ацетат Biotech Beijing

Тренболон Ацетат Biotech Beijing

Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите тренболон (Trenbo..

47.00 лв.

Tritrenbolic GEP параболан микс

Tritrenbolic GEP параболан микс

Tritrenbolic (150 mg, GEP) - това е изключително мощен анаболно-андрогенен стероиди, смес от 3 Тренб..

67.00 лв.

Trenaplex E 200 Axio Labs Trenbolone Enanthate

Trenaplex E 200 Axio Labs Trenbolone Enanthate

Trenaplex E 200 Axio Labs Trenbolone Enanthate ​Опаковка: 10 мл. Концентрацията на активното вещес..

49.00 лв.

Trenacetat 10amp/150mg Malay Tiger

Trenacetat 10amp/150mg Malay Tiger

Всеки атлет, състезател или бодибилдър прибягва до анаболните стероиди, с цел да повиши своята форма..

96.00 лв.

Въпрос: Чувал съм, че тренболонът  – е мощен стероид. Какво означава това и какво бих могъл да направя?

 
Отговор: Тренболонът често е описван като мощен стероид заради неговите нежелани странични ефекти, които незнайно защо не откриват в другите. Към тях спадат: нощно изпотяване, безсъние, нарушение на съня, повишена телесна температура, свързани с изпотяването и отслабване на сърдечно-съдовата дейност.

Другата причина е в това, че той има не само силен анаболичен рейтинг, но също така и много висок андрогенен рейтинг. Това означава, че е налице възможност за повишена агресия и раздразнителност. Макар че аз лично не съм се сблъсквал с това, с други думи, ако Вие лесно ставате агресивни и излизате извън нерви, даже когато не приемате никакви препарати, то този страничен ефект при Вас може да се прояви, докато приемате тренболона.

Ако вие планирате да го приемате, убедете се, че ще можете да запазвате спокойствие през цялото време, ще можете да се овладявате и ще контролирате действията си. И най-важното: при необходимост поддържайте надлежна дисциплина и самоконтрол. Мнозинството от тези странични ефекти зависят от дозировката и от персоналната издръжливост.

По същество, Вие е необходимо да се придържате към умерени или ниски протоколи на дозировка на тренболона, както е описано по-горе, по този начин тези странични ефекти няма да са гигантски проблем. 

Въпрос: Тренболонът снижава ли способността за кардио? Какво да се прави с това?


Да, той я снижава и се явява чест страничен ефект, който зависи от дозировката (както и всичко в тази дейност). Всичко това е заради увеличаването на простагландина F2 Алфа, за което отговаря тренболонът. Увеличаването на простагландина е в резултат на свиването на бронхите от тренболона.

Така също, се предполага, че това е и причината за т. нар. тренова кашлица, която се появява от време на време при инжектиране. За съжаление, аз не зная никакво средство за неутрализиране на кардио-ефекта, причиняван от тренболона. Мога само да ПРЕДПОЛАГАМ, че, например бронходилатори, такива като кленбутерол или ефедрин, ще помогнат да се облекчи свиването на бронхите. Цифрите, които цитирам, не следва да се приемат като догма, но ми е идвало в главата, че 300 мг на седмица няма да понижат сърдечно-съдовата дейност.

В крайна сметка, при такава доза това понижение ще бъде минимално. Още веднъж, всички реагират различно. До този курс, на който съм сега (800 мг/седмица), аз приемах тренболон не повече от 300-400 мг на седмица. Един път аз без проблеми направих 13-километров крос (без подготовка), а бях на курс само с тренболон.

Както вече споменах, аз събирам всички преобладаващи кардио ефекти от тренболона само в началото на проявата им при високи дози тренболон. При доза от 250 мг тренболон на седмица, Вие, най-вероятно, просто няма да ги усетите. При доза от 900 мг на седмица, най-вероятно, ще имате задух, като при изкачване по стълби. Снижаването на сърдечно-съдовата дейност ще отшуми след прекратяване на приема на тренболона.

 

Въпрос: Може ли да се приема само тренболон?

Не. Нужно е да се приема тестостерон макар и в минимални количества, за да се поддържа нормалното функциониране на организма. Тренболонът е мното силен стероид, който силно потиска естественото изработване на тестостерон. Тренболонът, макар и да е анабол и андроген, не действа така, както тестостеронът в други важни области на организма. Винаги приемайте тестостерон с каквото ви понася, каквото и да имате намерение да приемате.

 

Въпрос: мога ли да приемам тренболон при първи курс?

Вие може да си правите каквото искате, но аз съм МНОГО против това. Аз познавам хора, които са приемали тренболон при първи курс без проблеми, но те са изключение, а не правило. Параболанът, както вече беше споменато, има негативни странични ефекти, както никой друг анаболен стероид.

Когато начинаещият потребител се сблъсква за първи път с негативните странични ефекти от тренболона, на него ще му е много трудно да проумее какво се случва и защо, а също такаи какво да прави с тези прояви. В крайна сметка Вие само ще си навредите. Тренболонът – това е стероид САМО за напреднали и опитни потребители.

На колко курса Ви е нужно да приемате тренболон зависи от вас, от Вашето разбиране, от Вашата осведоменост по този въпрос и от Вашия опит. Няма общо правило за това, колко курса трябва да имате като опит, за да започнете да приемате тренболон.

Аз съм виждал няколко гения, които са натрупали знания за ААС така добре, че приемаха тренболон още при втория курс и се справяха твърде добре с това. Още веднъж – изключение, а не правило.
 
Идеален е курсът само с тестостерон, защото тестостеронът е основа за всички анаболни стероиди. Той се явява първоначален анаболен стероид. Логично, като се има предвид, че вашето тяло ВЕЧЕ го произвежда и Вие просто допълвате това, което вече се произвежда от вашия организъм.

По такъв начин, е логично да се предположи, че ако Вие реагирате негативно на тестостерона, то има шанс, че реакцията ви на другите анаболи ще бъде още по-лоша. Ние приемаме тестостерона в качеството му изходно ниво, по което се измерван всички други анаболни стероиди, и ние го приемаме, за да оценим естествената реакция на организма към него, тъй като той е анаболен стероид №1, към който нашето тяло вече е привикнало (в края на краищата, това е нещо, което нашият организъм така и така произвежда).

Само след първия курс или след втория (или третия, или повече) изключително само на тестостерон, вие ще можете да преминете към други стероиди, умело да боравите и да изпитвате различни курсови техники.

Въпрос: Мога ли да приемам тренболон повече от тестостерона? Безопасно ли е?

 Да, и още един път да. В действителност, аз самият предпочитам да приемам по-големи дози параболан отколкото тестостерон. В идеалния случай, това е нещото, което Вие трябва да направите! Някога аз приемах 400 мг/на седмица тестостерон проп на 300 мг/на седмица тренболон.

После разбрах, че е по-добре да направя тренболона основен анабол и да оставя тестостерона само за поддържане та нормалното функциониране на организма. По такъв начин, Вие ще избегнете напълно негативните странични ефекти от естрогена. Няма да съществува риск от подуване, нито гинекомастия, нито естроген, нито ГСПХ (Глобулин, свързващ половите хормони) при високи нива на тестостерон (тренболонът не притежава висока степен на сродство с  ГСПХ, не е това, както при тестостерона). Просто огромна полза.

Аз твърде препоръчвам да се приема тренболон в по-големи дозировки, отколкото тестостерон, да се задържа тестостеронът в рамките на заместващата терапия с тестостерон (100 мг на седмица). Има и противници на тази практика, но на мене ми е смешно, защото те никога не дават каквито и да е доказателства.

В действителност, тренболонът не действа като пекмен в кръвта, изяждайки целия тестостерон. Всичко ще бъде наред с Вас, това е идеалният начин да се приема тренболон – не говоря за това, че да се приема тестостерон в добри дози не е лошо, но, въпреки всичко…ако това е, което искате, нека бъде така!

Въпрос: Тренболонът може ли да доведе до  гинекомастия? Това истина ли е? Какво може де се направи за това?

Да, и това е описано по-нагоре в главната част на този пост. Моля, превъртете страницата в началото и прочетете какво може да се направи за предотвратяване/ отстраняване на гинекомастията.

 

Въпрос: Какви са различните форми на тренболона? Кои са по-добри? Какви си струва да приемам аз?

Най-голяма популярност са придобили тези форми на тренболона:

 
● Тренболон Ацетат
● Тренболон Енантат
● Тренболон Хексахидробензилкарбонат

Разликата между тези три  вида е в периода на разделяне и полуразпад. Няма определен отговор, не мога да кажа кое е „по-добро” и какво точно си струва Вие да приемате. Това е нещо, което Вие трябва да определите самостоятелно. Тренболон Ацетат е най-често използваният формат.

Мога да кажа с увереност, че ползата на варианта с Ацетат е в краткия период на полуразпад, Вие можете да започнете и да завършите курса по-бързо, в случая, когато при Вас възникнат твърде нежелателни странични ефекти и като следствие, да се появи желание незабавно да прекъснете. Вариантът с Енантат ще отнеме 2 седмици, за да се прочисти Вашата система. Вие решавате.

 

Въпрос: какво представлява тренболоновата кашлица, за която съм слушал толкова много? Какво може де се направи, за да се спре/ предотврати тя?

Тренболоновата кашлица е резултат от местното свиване на вената на мястото на инжекцията и от попадането на известно количество масло във вената. Когато това се случва, Вие ще имате кашлица от КОЙТО И ДА Е стероид, не само от тренболона Въпреки това, тренболонът твърде много задълбочава кашлицата, когато това се случва. Някои теории допускат, че причини за кашлицата могат да бъдат:
 
— Разтворители (Бензилов спирт и Бензилбензоат) в микстурата. Според мене, това е безсмислено, тъй като в състава ва всеки втори стероид влизат именно тези ингредиенти, и пристъпите на кашлица, която се предизвиква от инжектирането на други препарати, и близко не е такава силна, както от тренболона. 
 
— Беше изказано предположение, че свързващите вещества в разтвора на тренболона предизвикват кашлица след като маслото попада във вената. За тези, които не са в нещата, в химията свързващ е този материал, използван за свързване на отделните частици в едно, за да се достигне необходимата консистенция или да се способства за адхезията. За мене тази теория няма голямо значение, тъй като практически всички лекарства, които са във вид на разтвори, съдържат свързващи вещества, не само тренболонът.
 
— Също така беше заявено, че кашлицата е в резултат на нарастващото влияние на тренболона върху простагландините, но това също е загадка в голяма степен. Въпреки това, аз съм склонен да смятам тази теория за по-подходяща.

НО, въпреки увеличението на простагландините заради параболана е всеизвестен факт, това едва ли може да се случи след инжекцията, твърде бързо е проявлението на даденото явление.

Увеличаването на простагландина не се извършва в течение на няколко минути, за да стане причина за острата кашлица. Увеличаването на простагландините от тренболона е резултат от снижаването на сърдечно-съдовата дейност, което аз вече обсъждах, увеличаването на простагландините се извършва в течение на дни и на седмица – което го прави невъзможна причина за кашлица от тренболона, след първата инжекция на нечий курс.
 
 Въпреки това, това трябва да е резултат от въвеждането на някакъв уникален компонет на тренболона в кръвопотока и неговата доставка в белите дробове, което предизвиква кашлицата така бързо, като никой друг препарат.
 
● Моята лична теория? Лично аз смятам, че молекулата на тренболона сама по себе си, при въвеждането й във вената, предизвиква раздразнение в белите дробове в твърде по-голяма степен, отколкото другите стероиди. Защо това е така и какво е това в молекулата на тренболона, което й придава такива свойства? Аз не знам.

Това са само мои собствени размисли на основата на дедуктивното разсъждение след прочитане на всички други теории.

 Към днешния ден, тренболоновата кашлица и защо кашлицата от тренболона е много по-лоша, отколкото при другите стероиди, остава голямата загадка на света. Ние нямаме 100% увереност кой компонент е виновник за това явление. Може след известно време, в бъдеще, това да бъде открито. Всичко, което ние знаем, това е, че като правило, кашлицата е резултат от попадането на масло във вената.
 
Кашлицата зависи от това, колко масло е попаднало във вената (т.е. разреза на вената, не попадането на вената на пътя на мускула или непосредствено в нея), нейната продължителност ще бъде от минута до 5 минути. Тежестта на кашлицата може да варира от лека, слабо раздразваща действията на сухото гърло, до силно закашляне.

Аз имах и двата вида. Кашлицата като правило се усеща сякаш нещо сърби в гърлото / гърдите/ белите дробове, също и като сухота в гърлото и усещания, сякаш нещо в белите дробове има някакви външни нежелани обекти, които срочно е нужно да бъдат изкашляни. Така Вашият организъм (в частност белите дробове) се опитва да изхвърли от себе си външните вещества (защото вените пренасят кръвта в белите дробове; артериите – в сърцето). Сходно със ситуацията, когато Вие вдишвате отровен газ, ако някой е имал печален опит от въздействието на който и да е газ (например, сълзотворен).

Какво може да се направи с това? По същество почти нищо. Мога да препоръчам да се вкарва много бавно инжекцията, тъй като, струва ми се, тежестта на кашлицата зависи от скоростта, с която се вкарва маслото и от близостта на вената, на която може да попадне маслото. Някои ползватели твърдят, че кашлицата може да се потисне, ако се започне незабавно бързо да се вдишва-издишва голямо количество въздух през устата, например, както правят жените при раждане или при контракции.

 

Въпрос: Аз имам тренболонова кашлица, какво да правя ?

Всичко ще бъде наред. Кашлицата изчезва в течение на няколко минути. Изразяването на кашлицата зависи от два фактора: колко бързо са вкарали инжектирането на маслото и колко от него е попаднало в кръвопотока и се е отправило към белите дробове за извеждане. Може да се прояви силна и неконтролируема кашлица, която ще започне по време или след инжекцията, или пък по-мека и раздразнителна кашлица.

Въпрос: Антагонистите на пролактина, такива като  Прами и Кабер помагат ли за предотвратяване на гинекомастията и на еректилната дисфункция? Как мога да ги използвам?


Каберголин може да се използва по 1 мг на седмица, той има твърде дълъг период на полуразпад, приблизително 7-14 дни. Прамипрексол трябва да се дозира по  0,5 мг на ден в първите няколко дни, след това увеличавайте дозата до 1 мг. При твърде бързо и голямо увеличаване на дозата може да се появи гадене. Ако изпитвате гадене намалете своята разпаленост.

Мисля, че всеки по различен начин изпитва гадене. Както беше казано, 1-2 мг на ден се смятат за ниска дозировка. На пациентите, на които е предписан Прами, също се препоръчва да приемат по 3-4 мг на ден! Приемайте прами преди сън, той способства за добрия сън, ако го приемете денем, то през целия ден ще бъдете сънливи и вяли.

Очевидно, това може да Ви извади от равновесие. Прами – това е нов стероид, за него до ден–днешен събират данни.  Изглежда, той има няколко странични ефекти, които отсъстват при Кабер. Гадене и сънливост.

 

Въпрос: Токсичен ли е тренболонът за черния дроб?

Тренболонът не оказва горямо влияние върху черния дроб. Той принадлежи към класа на С 17 анаболни стероиди и тъй като го вкарват с помощта на инжекция, той избягва първото преминаване. Въпреки това, известно е, че тренболонът е малко токсичен за черния дроб, заради неговото свойство да забавя разпада в черния дроб, малко повече, отколкото при другите анаболни стероиди.

Аз съм проверявал черния си дроб, правейки анализ на кръвта много пъти след курс с тренболон и не съм имал проблеми.  Нивата на ферментите бяха в норма, което означава, че, най-вече, влиянието на тренболона върху черния дроб е минимално.

За безопасност при курс с тренболон можете да приемате добро средство за защита на черния дроб – Лив 52 или TUDCA/UDCA, ако сте твърде обезпокоени. Не мисля, че това е необходимо. Също така, анализът на кръвта ще ви разкаже всичко, което се случва с Вас.
 
Въпрос: Чувал съм, че тренболонът влияе силно на бъбреците и хората се оплакват, че по време на уриниране урината има кафяв цвят. Това лош знак ли е?

Увреждането на бъбреците е широко рекламиран ефект от тренболона. Аз мога да кажа, че влиянието на тренболона върху бъбреците е същото, както и при останалите ААС. Този слух е в резултата на това, че при уриниране вашата урина има тъмно-кафяв цвят (на мене това не ми се е случвало).

Това не е защото Вашите бъбреци са се повредили. Тъмно-кафявият цвят на урината свидетелства за това, че метаболитите на тренболона се извеждат от организма.  Тренболонът твърде лесно се окислява до тъмно-кафяв цвят, даже при охлаждане. Обезцветяването на урината, като правило,  се случва често, без признаци на бъбречна токсичност.

Също така, тренболонът ацетат широко се използва за животните, за увеличавене на теглото на трупа. При това, споменавания за токсичност на бъбреците при животните няма, или за няколко исторически приема от човека на препарата тренболон.

Така че, както мислят някои, това е кръв в урината в действителност е признак на метаболита на тренболона, който я оцветява в по-тъмен цвят. Тренболонът, до метаболизма, сам по себе си има ярко кехлибарен цвят в ампулите.

Въпрос: Ако тренболонът снижава извеждането на Т3 (трийодтиронина), задържително ли е винаги да се приема Т3 при курс с тренболон?

 

Едва ли. Ако вашата цел е да намалите теглото си, това може да е бонус. Аз приемах тренболон с и без  Т3. 95% от моите курсове с параболан бяха без Т3, и всичко беше нормално. Аз не забелязах някакво намаляване на теглото или проблем с обмяната на веществата. Би било интересно да се погледна нализа на кръвта при курса с тренболон и да се проверят нивата на Т3 и тиреотропния хормон (ТТГ), макар че…

Моят анализ на кръвта след курса с тренболон винаги показваше нормални здрави нива на ТТГ. Така че, или тренболонът не е затворил изхода на щитовидната жлеза, или моят изход се е върнал в нормата си почти мигновено след приключване на курса.

 

Въпрос: Ако тренболонът е силен андроген, това означава ли, че ще ми капе косата? Какво може да се направи с това?

 
 На първо място, опадането на косата – това е генетичен проблем. Вие навярно имате генетическа склонност към оплешивяване, което повишава Вашата възприемчивост към препарата. Ако Вие сте склонни към оплешивяване, тренболонът може да задълбочи загубата на коса, като никой друг анаболен стероид.

Искам да отбележа, че приемането на КАКВИТО И ДА Е инхибитори  5-Алфа-редуктаза, такива, като проскар или финастерид няма да намалят риска от опадане на косата. Тези стероиди инхибират фермента (5-Алфа-редуктаза), който отговаря за преобразуването на тестостерона в по-мощния андроген  Дихидротестостерон (ДХТ), който е хормон, предизвикващ оплешивяване, при хората, склонни към това. Тренболонът не се преобразува в  ДХТ въобще, но той сам по себе си е андроген и твърде андроген.
 
Отчитайки горепосоченото, аз бих препоръчал да се погледне Низорал 12% шампоани да се използва постоянно. Той действа като антагонист на рецептора на андрогена в тъканите на кожата на главата.  Низорал, имайки в състава си  Кетокозанол, блокира ДХТ от свързване с рецепторите на главата, практически така, както  нолвадекс блокира естрогена от свързвания с рецепторите в тъканите на млечната жлеза.

Низорал съдържа активен ингредиент Кетокозанол. При външен прием той действа като антагонист на рецептора на ДХТ в рецепторите на кожата на главата (на местата на втриване), ефективно блокирайки способността на  ДХТ да се свързват с рецепторите, активирайки гена, отговарящ за загубата на косата.  Ще Ви цитирам част от статия, към която по-надолу ще дам препратка:

„В поддръжка на това се посочва изследване от  1998 година, когато се сравнявало въздействието на  кетоконазола 2% и миноксидила 2% , проверен препарат за предотвратяване на опадането на косата при мъжете с андрогенна алопеция. Подборката се състояла от 27 мъже, «плътността на косите, размера и пропорциите на анагена на фоликула били подобрени еднакво от кетоконазол 2% и миноксидил 2%».

Мъжете измивали главите си с шампоан кетоконазол 2% на всеки 2-4 дни, оставяйки шампоан на главата си в течение на 3-5 минути преди изплакването (както и при лечение на пърхот и на себореен дерматит).”
 
● Въпрос: Какъв ПКТ трябва да се пусне след излизане от курса с тренболон? Няма точен отговор. Аз вече много пъти съм утвърждавал, че тренболонът е само за напрееднали и опитни юзери, не за новаци... за това си има причина. До това време, когато Вие ще станете достатъчно опитни за прием на тренболон, вие вече ще знаете, какъв протокол на ПКТ ще ви подхожда най-добре.

Компонентите и протоколите на ПКТ не се разработват за замяна на курса, те се разчетени за потребителя, за това как човекът се възстановява след курса.

По материали за Bulsteroid.com

Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7