Кошница:  0 0.00 лв.
Бях наистина много слаб преди да започна да се занимавам с културизъм. Аз съм чист ектоморф и каквото съм качил е било много бавно и трудно. Все още не се чувствам достатъчно голям. Мога да ям калкото си искам, но никога не качвам килограми. Искам да мина на стероиди и да кача поне 10 килограма. Какъв стероид бих могъл да вземам и по колко?
 
Винаги сме мразели въпросите отнасящи се за определен вид стероид и за дозировката му. Морално чувстваме, че нямаме право да правим това. Нашата задача е да образоваме и съветваме. Не ви познаваме и не знаем как вашият организъм ще реагиа на медикаментите и дали не сте алергичен към нещо, пък било то от ягоди или фастъци.

Нужна е повече информация за вас, за да можем да определим какво как и защо. Снемайки предварително всяка лична отговорност за вашето здраве и благополучие, можем да ви кажем следното.

Вие сте пълнолетен и можете да вземате свои собствени решения, но преди това ви съветваме първо да прочетете и научите колкото се може повече за стероидите. В наше време това не е толкова трудно. Даже и тези редове носочени срещу стероидите са източник на информация. Както мого неща в живота, така и стероидите, които предлагат най-добри резултати, като размери и сила са опасни и рискови. Иронично нали? Анадрол 50 е фантастичен стероид по отношение на бързо покачване на маса и сила, но в същото време е много токсичен и уврежда черния дроб. Примоболанът е на противоположния полюс.

Той е толкова мек, че в страните от третия свят се използва за лечение на хипотрофични деца. Така ние влизаме в сценария риск / резултати. Колко желаеш да рискуваш, за да получиш Х резултат? Тук ще опишем стероиди, които са без риск за твоето здраве: Анавар, винстрол, болденон, примоболан – депо или ацетат.

Понеже повечето културисти смесват няколко стероида, вие можете да решите да направите същото и да смесите няколко стероида от първата, или от втората група, или от двата списъка. Една от най-токсичните, но същевременно и много ефективна комбинация е Анадрол 50 заедно с Параболан и Сустанон 250.

Без съмнение с тази смес ще наддадете бързо килограми и ще прибавите сила. Добре е обаче да прибавите нолвадекс, за да държите под контрол гинекомастията. Ако искате по-малък риск може да вземете Дека Дураболин с Винстрол и Анавар. Ще покачите по-малко, но ще анулирате страничните ефекти. Ако искате с умерен риск да постигнете целта си изберете един или два стероида от списъка с висок риск и един или два от списъка с нисък риск.

Анадрол 50 или Данабол плюс някаква форма на тестостерон и дека ще ви помогнат да намалите до миним риска и да увелите до максимум резултата.

●  Дека, Винстрол плюс някакъв тестостерон също прави добра комбинация.

Оставяме решението на вас. Не препоръчваме дозировката понеже не искаме да се намесваме в едно толкова индивидуално нещо и да ви подхвърляме на необоснован риск. Ако за първи път използвате стероди даже малко количество може да доведе до големи резултати.

Можем да ви опишем един цикъл на наш клиент, който взимаше 30 милиграма Данабол дневно, плюс инжекции от 200 мг тестостерон енантат и 200 мг дека дураболин седмично и за един месец не покачи нито грам. Той просто нямаше рецептори, които да използват правилно стероида.

Сигурни сме, че отговорт ни не ви задоволи напълно. Всеки чака точен отговор, но ние можем да дадем само раководна линия. Ако трябва да сме най-точни бихме дали примера  умерен риск – умерени резулати, при който имаме умерени резултати без странични ефекти.

Добър цикъл би бил 200 мг Дека и тестостерон ципионат седмично.  Също така Сустанон 250, ако не ви се дават много пари. Приема се в период 8-10 седмици, след което се започва намаляне (100 мг от всеки седмично, 50 мг от всеки седмично и така до спирането).

При добри резултати няколко седмици (поне три) може да се добави един орален препарат. Даже само една таблетка Анадрол дневно може да симулира растежа. Медикамента е супер скъп, така че това наистина зависи от вашия бюджет. При първите белези на гинекомастия се спира тестостерона и високо андрогените стероиди и се пие Нолвадекс. Запомнете, че когато се опитвате да качите маса трябва да увеличите калориите и протеина.
 
Може ли да да обесните малко повече за ветеринарният стероид Болденон?

Equipoise е популярен ветеринарен стероид, използван много от състезателите културисти и щангистите. Препаратът се използва във ветернарната практика при състезателните коне. Причината е в неговите силно анаболни и слаби андрогенни свойста, почти без странични ефекти.

Не можете да похарчите хиляди долари за един състезателен кон и след това да рискувате здравето му с опасни медикаменти. Има ниска степен на токсичност и не ароматизира. Действието му е подобно на Дека, но изглежда, че причинява по-малка задръжка на вода.

Това го прави особено популярен между състезатлите културисти като част от подготовката им за състезания, когато трябва да се подчертае релефа. Често заедно с него комбинират Примоболан, Винстрол и Анавар. В зависимост от това какво може да се намери като качество.
 
Аз съм на 16 години и съм решил да използвам стероиди. Искам да знам какво мислите вие по въпроса,  а не обичайните лекции, които съм чувал много пъти?

Отговорът на този въпрос е много труден. От една страна ние трябва да заемем законна и политически правилната позиция и да кажем, че стеродите на твоята възраст ще ти причинят много последици. Няма да ви четем лекции просто ще ти кажем истината за хората на твоята възраст, които употребяват стероиди.

Наистина стероидите могат да те направят по-голям и по-силен, но има една друга истина, за която си чувал от лекциите – за оттрицателните ефекти, особено в такава млада възраст. Вземете, например, факта, че те спират растежа. Стероидите причиняват затваряне на растежните зони на костите и с това пречат да се достигне естествения за възрастта ръст.

Младите атлети, които изпозват стероиди изостават в растежа си, в сравнение с другите членове на техните семейства. Риска за зравето при употреба на стероиди включва сърдечно-съдови аболявания, нарушена фукнция на черния дроб и психични промени. Освен това има странични ефекти от козметичен характер, към които спадат акнето, промени в растежа на космите и други. От медицинската литерутура знаем за плаки водели до запушване на кръвоносни съдове, започнали развитието си в детската възраст.

Вземането на стероиди в ранна възраст повишава риска от съдечни кризи по-късно. Стероидите приемани през устата (анадрол, винстрол, метан) предизвикват при някои сериозни черндрони проблеми.
Няма медицинско списание, което да не е публикувало проучания върху промените в оганизма при ранна уотреба на високи дози анабони стероиди. Юношеската възраст е време за растеж и съзряване, но и много опасно време за самостоятелно прилагене на тези мефикаменти. Повечето хора, които решават да употребяват стероиди имат проблеми с доставката им. Най-често и най-лесно се намират токсичните стероиди или даже такива, като противопоказни за употреба.

За да си доставите анаболни стероиди, най-често трябва да започнете с фармацевтични комании като Балкан Фарма (които продукти могат да се намерят и на нашия сайт). Проучвания показват, че стероидите причиняват чувство на увереност и на самонадеяност, еуфория, повишено либидо и повишена мускулна маса. Да се чувстат добре и да изглеждат добре е психологическа зависимост, която прави много трудно да ги спреш след като си започнал. Тези фактори могат да зъдадат зависимост от анаболните стероиди.

Когато се опитате да ги спрете възникват проблеми, които ви карат да продължите. Депресията е най-честият страничен ефект при опит да се спрат стероидите. Бъдейки на 16 години, като прибавим всичко допълнително дошло от стероидите, ще ви бъде много трудно да направите живота управляем.

Трябва също така да отчетете отрицателното влияние върху вашето семейство. Преставете си как ще се чувстват ваште родители, когато разерат, че употреявате стероди. Сигурни сме, че те ще бъдат разочаровани от вас.

Вземането на стероиди е сериозно решение и не трябва да се взема прибарзано. Много неща трябва да бъдат добре обмислени. Горещо ви препорчвам да развивате своите възможности по естествен път. Научете всичко за правилното хранене и точната тренировка. Това ще ви даде такъв тласък напред, каквто не сте си представяли.

Запомнете, че в всвета много хора вземат стероиди, но една шепа са големите атлети. Кутуристите, които стават професионалисти имат една невероятна любов към тренировките. Сърце, влечение, решителност и страст за вдигане на тежести са ключа за постигане на мечтата да странеш голям културист.

По наше мнение да вземаш стероиди, особено в тази възраст е погрешна постъпка. И може би най-важното постигнатото с помоща на стероидите се губи бързо след това.

Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7