Кошница:  0 0.00 лв.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Boldenone Multi Pharm 10 ампули

Boldenone Multi Pharm 10 ампули

Бавен, но качествен мускулен растеж и паралелно с това увеличаване на силата и издръжливостта &ndash..

75.00 лв.

Boldebolic 10ml/250mg GEP

Boldebolic 10ml/250mg GEP

Boldebolic GEP е стероид със силно анаболна и умерено андрогенна дейност. Неговата активна съставка ..

73.00 лв.

Boldever 10ml/200mg Vermodje Moldova

Boldever 10ml/200mg Vermodje Moldova

Когато заговорим за анаболни стероиди, няма как да не споменем и Болденон. Той представлява синтетич..

65.00 лв.

Boldenone 10amp/200mg Malay Tiger

Boldenone 10amp/200mg Malay Tiger

Анаболните стероиди биват орални и инжекционни. Болденон е стероид, който е под инжекционна форма. Т..

80.00 лв.

Болденон е стероид, който първоначално е бил разработен за употреба в хуманната и ветеринарна медицина, но в последните години все повече се използва в областта на спорта.

Лекарството е подобно по състав на тестостерон, но по различен начин влияе на човешкото тяло. Основната му отличителна черта е положителен ефект върху метаболитните процеси в организма, особено на протеиновия синтез в мускулната маса, която всъщност е най-важна за спортистите.

ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕФЕКТИ

 
  1. Сред основните ефекти на лекарството, включват:
  2. Болденон позволява бавно, но сигурно да се изгради качествена мускулна маса;
  3. Той повишава апетита, което е важно за спортисти, и това е основната причина за неговото използване в животновъдството;
  4. Подобрява силата и издръжливоста при спортисти;
  5. Болденон увеличава броя на червените кръвни клетки, като по този начин подобрява достъпа на кислород в мускулната тъкан;
  6. Нормализира обмяната на веществата;
  7. Подобряване на синтеза на мускулния протеин.

Странични ефекти

Един от най-малко токсични анаболни стероиди. Болденон не оказва влияние върху черния дроб. Лекарството има умерени андрогенни ефекти, поради което такива прояви като плешивост, акне и хипертрофия на простатата са диагностицирани рядко.

Също така, този фактор позволява използването му от жени, което се счита за рядко явление, тъй като повечето анаболни стероиди са със силна андрогенна активност, и поради това не се препоръчва за прием от нежния пол. Естрогенна активност или проява на подуване или растеж на млечната жлеза от женски тип е почти неоткриваема, дори и с доста впечатляваща доза от лекарството.
 
Лекарството има ефект върху сърдечно-съдовата система, главно в резултат на повишени нива на холестерола, но този ефект е много слабо изразен. По време на приема на всеки анаболен стероид се препоръча да се приема рибено масло в доза четири грама на ден. Освен това трябва да се намали консумацията на прости въглехидрати и наситени мазнини.

Ако говорим за стероиден профил, в сравнение с Болденон Тестостеронът има 50% повече андрогенни прояви и по-голямо въздействие върху черния дроб.

Прием на Болденон

Прилагането на лекарството може да бъде индивидуално, така и в комбинация с други стероиди. За индивидуално приемане, препоръчителната доза е една инжекция седмично в количество от 400-800 мг. По-голяма доза се признава като неефективна, и най-значително увеличава риска от нежелани реакции, въпреки по-високата ефективност.

Един стероиден цикъл с болденон има продължителност 8-10 седмици. След завършване на курса се препоръчва прием на анти-естрогени, които допринасят за свеждане до минимум страничните ефекти на стероидите - PCT (терапия след цикъл). За най-добри резултати, трябва да се комбинира с ефективна тренировка и спортно хранене.

 Ако планирате да изберете комбиниран стероиден цикъл например, болденон и тестостерон енантат, времето за прием трябва да бъде намалено до шест седмици.

Комбинации с анаболния стероид болденон

 

Известна схема е болденон и тестостерон енантат, в хода може да се добави Тамоксифен и Proviron. Тази комбинация е от най-добрите признати за начинаещи културисти, тъй като болденон подтиска естрогена, а тестостерон андрогенните прояви, като по този начин има повишаване на анаболна активност.

Този цикъл е предназначен за дългосрочен план, от първата до осмата седмица - инжекции с тестостерон енантат от 500 мг и 800 мг (на седмица) болденон от 200-400 мг. На десетата седмица се добавя Proviron, Тамоксифен до единадесета.

 
Тук ще ви опишем един ефективен цикъл за покачване само на чиста и качественна мускулна маса. Винстрол + Болденон и тестостерон пропионат. Пропорциите на Winstrol са 50 мг (орално) до 6 седмица на курса. Болденон в доза от 200 мг и 200 мг от тестостерон като това се прилага от 1-ва до 10-та седмица (от начало до край). 

За жените, дозите от лекарството трябва да са много по-ниски, отколкото при мъжете, от порядъка на 50-75 мг седмично.

Въпреки, че е един от няколкото лекарства, които могат да се приемат от жени – използването му трябва да бъде внимателно. Лекарството е с забавено действие, което не позволява да се контролира нивото на хормоните в кръвта и  може да се получат мъжествени ефекти могат с времето.
 
Болденон често се използва за замяна при първоначален цикъл с болденон, особено в тези спортове, където на спортистите им трябва издръжливост, като уникалната функция на лекарството е в освобождаването на еритропоетин в бъбреците, което води до увеличение на червените кръвни клетки.

Също така той е идеален стероид в период на релеф, тъй като той не предизвиква задържане на вода в мускулната тъкан.
 
Коментарите за болденон от спортисти са доста положителни (интензивност на действие, качество на мускулите, без странични ефекти, достъпа цена, и така нататък. Г.) Лекарството спечелили повече от 80% от положителните становища на спортистите, които са се възползвали от помоща му.

История на лекарството

Както анаболен стероид болденон за първи път е разработен през 1949 г., от фармацевтичнна компания Ciba. В 50 те и 60 те години, е пуснато за продажба под името Parenabol, основният му фокус е - лечението на остеопороза и други заболявания на опорно-двигателния апарат. Но доста бързо е истеглен от пазара, тъй като през 1970 г. той е забранен, и се използва само във ветеринарната медицина, най-вече при коне.

Комбинация Болденон и Метан 

Молекулярната структура на двaтa стероидa са почти идентични, с изключение на метиловата група в позиция 17. Но именно тази разлика играе голяма роля промяна на структурата на молекулата. Methandrostenolone метил група увеличава честотата на странични ефекти, особено към черния дроб.

Метандростенолон също не е в състояние да активира андрогенния рецептор, като по този начин значително отстъпва на болденон. Идентичният ефект е увеличаване на апетита, което е желателно в културизма.

 

Болденон и тестостерон

В действителност, болденон се счита за по-лека версия на тестостерон, тъй като лекарството има липса на ензима 5-а редуктаза, която е основната разлика. Както медикамент е стабилизиран андрогенен рецептор и притежава не-геномна активност.

 

Болденон и нандролон

Въпреки несходство на молекулярната структура на лекарствата те са идентични по свойства. В някои случаи те се прилагат взаимозаменяемо като стероиди. Разликата между тях е в не-геномна дейност, която е по-изразена в прогестогенно действие от страна на нандролон, което му позволява да изгради мускулна маса по-бързо.

Превантивни мерки срещу нежелани реакции

Независимо от факта, че лекарството е леко и има най-малко отрицателно въздействие върху тялото, то все още остава стероид, който изисква определени правила, за да се избегнат нежелани реакции. Ето основните от тях, които, обаче, се отнасят до приемането с други анаболни стероиди:

 
● Да се коригира дозата на лекарството, да не се превишава препоръчителната;
● Продължителността на цикъла не трябва да надвишава 12-16 седмици;
● Редовно се дава кръв за биохимични и хормонални изследвания;
● Прием на анти-естрогени, за да се контролира собственото производство на тестостерон и превенцията на гинекомастия (растеж на млечните жлези).


Споделете статия:
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7